190

Тити

преди 2 години

Винаги с критики, преди още да се е случило нещо! Първо, човека дава мнение и то не е ГОЛОСЛОВНО! Второ, всички тук коментиращи са "вещи" икономисти и политици!Трето, когато си професионалист, едва ли ти е необходимо много време за да разбереш какво се случва! Но нали ВСИЧКИ СМЕ МНОГО ГОРЯМИ СПЕЦИАЛИСТИ - КОМЕНТИРАМЕ И СИ ВЯРВАМЕ В СОБСТВЕНИТЕ УБЕЖДЕНИЯ!ПОГЛЕДНЕТЕ КОРУПЦИЯТА, КРАЖБИТЕ И ИЗНЕСЕНИТЕ ФАКТИ, ЧЕ СЕ ПЛАЩА ЗА НЕЩО ЗА КОЕТО ДОРИ ПРОЕКТ НЯМА???

189

Анонимен

преди 2 години

Първата работа на харвардския манекен беше да ограничи сериозно и да нападне държавната банка за кредити. После да пренасочи средства към частните търговски банки. Направи на проблем факта, че държавата ще получи лихви върху 2 млрд. Веднага се вижда кой му е платил и какви са му зависимостите. В първия си ден започна с атаките и пренасочванията на пари.

188

Анонимен

преди 2 години

Харвардският манекен се бие в гърдите, че кредит в размер на 70% от едногодишен оборот на малка фирма, ще оправи държавата. И че този кредит ще стигне за 5 години. Че това е сума за приличен малък ремонт на апартамент. Какви дивотии само.

187

Европа

преди 2 години

Браво.веднага си личи западното образованиеУспехБългарите в Бг проспаха много

186

да

преди 2 години

До Не знам защо, но-в пъти е по-читав от дебелия селски тарикат с чекмеджетата...

185

хахахаха

преди 2 години

Ако се КОНФИСКУВА имуществото на незаконно забогателите-ЗАКОН ПРИЕТ ОТ ГЕРППП,но не спазващ се,много по-бързо ще се стабилизираме.цацароки и каскетури да се самосезират-ха дано ама надали.

184

Корморан

преди 2 години

Един ни направи за 800 дни. Този за пет години и после ще се обяснява, че му трябват още 5 години . С всезнаещи, мрънкащи , слабограмотни и мързеливи хора няма как да стане.

183

Анонимен

преди 2 години

Няма такава държава! Tрябва първо да бъдат вкарани поне 100 политика от последните 30-50 години в затвора, та дори и за малко. Всеки знае кой краде с милиони, само институциите се ежат на дребния човечец, но не пипат олигарсите. Какъв в Доган, че даже НСО го пази!?

182

Никк

преди 2 години

Слушах интервю-то. Този е супер, личи си че си разбира от работата. Личи си че е завършил Харвард. Дано остане и към ИТН като министър

181

Анонимен

преди 2 години

Тоя много хитър се пише. Ей, мушморок. Нема ги баламите, отидоха си по къщята след последното комсомолско събрание на тема, чии са мръсните *** на трънката в селския парк. Аре бегай - 5 години. А 45 не искаш ли и накрая с парад пред царския дворец да помахал великодушно на мравките.

180

Амонимен

преди 2 години

Не ни хвърляй прах в очите с предизборни измами. Не сме балъци! От вас само криза се очаква! Ти знаеш ли, че ще сме с евро след три години и какво става тогава? Тогава дано да те няма!!!!

179

Имаше

преди 2 години

Имаше един като тоя дето обещаваше същото за 800 дни

178

Не знам защо, но

преди 2 години

Като го гледам тоя, ми прилича на някакво лукаво провинциално тарикатче ! Просто усещане някакво , нищо не твърдя.. !

177

Ало

преди 2 години

Другари управляващи, пощите без пари останаха, къде блее другарят Рашков - защо не пази държавните пари, така ли мислите да "забогатеем" !!!

176

Анонимен

преди 2 години

тоя комсомолец се зае да харчи.обещава за петилетка ще построи комунизма с евросредства.

175

Robinzon

преди 2 години

Абе вие за един месец работа и бюджета вече е на дефицит а той за правилно харчане ще ми говори.Първо трябват пари и после се разпределя бюджета.Лошото е че като дойдат комунистите и приходите резко намаляват .Никой не иска да дава пари на комунисти ,лицемерии.

174

ssss

преди 2 години

А добър ден, ако не се крадеше и носеше по чекмеджета, щеше отдавна да е станало. Справка Румъния.

173

Льольо

преди 2 години

Напомня ми на Милен Велчев дори и визуално.И Милено така наперено дойде с образование и кариера и набързо преобразува доларов външен дълг за няколко млрд в евров когато долърът беше 2.30 лв. На колко се изчисляваха загубите от тази блестяща сделка някой помни ли ххаххаха.

172

Анонимен

преди 2 години

и тоя ще преизпълни петилетката за 2 месеца.

171

Анонимен

преди 2 години

И в НАСА да е работил някой .. и още 5 университета от Бръшляновата лига да е завършил .. наш *** винаги ще намери нещо да оплюе и смачка кадърния човек. Докато не стигнем тоталното дъно на простотия и арогантност и не разберем че така не става, не трябва да идват такива хора като този министър.Защото бай ви *** не е име или герой на Алеко. Тва е диагноза и някой хора са я прозряли преди много години !!!