22

Анонимен

преди 2 години

Честит ви Радев.Не са го избирали, ама управлява

21

Анонимен

преди 2 години

Радеф каза че си връща държавата!!! ЧЕСТИТО!!!

20

листопад

преди 2 години

от младежкото бсп ше да са .

19

Факт

преди 2 години

Изгонихме мутрите от управлението на държавата и те се върнаха към предишния си занаят.

18

Анонимен

преди 2 години

Къде са виновните за унищожените заводи ТКЗС-та за да стигне народа до глад и мизерия. Къде са се покрили и си харчат милионите. Народа ли е виновен че сеяндурските управници го докараха до просешка тояга. Тези гладни хора да не би да са тръгнали от кеф да крадат. Кой човек ще тръгне да краде ако не е докаран до безпътица.Ако нямате работа а имаТЕ деца които гладуват какво ще направите. Ще ги гледате как гладуват и ще чакате да ум.рат от глад ли. Аз ако съм няма да ги чакам да ум.рат.

17

Румен Владимиров

преди 2 години

Стана страшно. В България цари пълно беззаконие, ромите се надигнаха, престъпниците вече нападат за да грабят обществени институции, а дъртия психопат на чело на МВР размахва компромати, все едно сме началото на 90-те години!

16

Анонимен

преди 2 години

Партизаните слязоха от Балкана!

15

123

преди 2 години

Ахахаха тая поща е по-сигурна от банков трезор! Що обири на банкови касети имаше назад :)

14

Бау

преди 2 години

Гладни са, защото преживяват единствено от кражби, като тези за които гласуват. Няма да ви издавам кои са? Гладни, няма пари от гла*су*'ване

13

Бау

преди 2 години

След 11годишното управление на партия ГЕПИ, всичко е разграбено и съсипано, не е само северозападна лата БГ

12

Анонимен

преди 2 години

Той Бибитко вече не Ена власт. Мизерията се дължи на вашето управление дето изгонихте 50 000 души от работа и назначихте на тяхно място некадърници, които разграбват икономиката.Кажи нещо за Румен Спецов, който укри 6 млн лв неплатен ДДС и после говори за джипки!

11

козлодоев

преди 2 години

ааа,,,и крадците ни калпави за нищо не ставаме

10

ЦИНИК

преди 2 години

А тия ко ги фанат бой до по-сиране !

9

пуст!няк 0мразов

преди 2 години

дивия северозапад ...само кон и парен влак требва да с енамерят и може се направи филм режисиор да е генерал винету

8

Сводка

преди 2 години

Побоищата в Разлог, убитият на пешеходната пътека в Петрич след побой, стрелбата с бойно оръжие по жилищен блок в София, замерянето с камъни на влака в Нива Загора, изнасиленото 8 годишно дете вчера.Това са резултатите до момента от управлението на МВР от Бойко Рашков.

7

Анонимен

преди 2 години

До к1То причината за развихрянето на криминалния контингент, а че същият криминален контингент завладя управлението на държавата.Защо сложихте хора на Васил Божков за шефове в МВР?

6

Анонимен

преди 2 години

А Радев каза, че сме си върнали държавата?

5

Анонимен

преди 2 години

На бай чекмеджан суджуккюлчанов му спряха седемдесет процента от хранилките и той, и престъпните му ортаци подивяха. Няма кюлчаци, няма евраци , няма суджук по рецепта за хипертоници. До дни като обявят за осемте милиарда и е готов.

4

к1

преди 2 години

Новината показва една тенденция, развихряне на криминалния контингент до изборите и ако не спечели една определена ПП и след това. Коя е тази ПП имаща интерес от създаването на хаос с цел отклоняване на внимание и замитане на следи. Оставам отговора на вас

3

Анонимен

преди 2 години

Настигнахме американците- също като в САЩ (и Русия) , като излезеш от няколкото големи града и крайбрежието , всичко е за оплакване- няма хора , разруха.