34

Анонимен

преди 2 години

Още един хитрец:))

33

4epa

преди 2 години

4ОВЕК НА ВАСИЛ БОЖКОВ Е СПЕЦОВ- ДАЛИ РУМЕН РАДЕВ ДАЛИ ЩЕ ИМА КУРАЖА ДА ГО УВОЛНИ !!!!!! НЯМА СЪС СИГОРНОСТ- ЗАЩОТО ФИГУРАНТА ТРЯБВА ДА ВРЪЩА ПАРИ !!!!!

32

Джонсън

преди 2 години

До Анонимен НАП са най -корумпираните, повече и от митниците при тях следи не оставят. Събираха пари чрез подкупи, изнудване и данъци за чекмеджетата

31

Истината

преди 2 години

Радев е подбира калинките си по свой образ и пособие. И те като него са нагли и лъжливи пердета и не се притесняват от безобпазията които са вършели. Когато фигуранта се притесни, че е назначил любовницата си неправомерно на втора заплата и е осигурил държавен апартамент, тогава и културиста ще се притесни, че е правил данъчни измами!

30

Жоро

преди 2 години

Борисов беше в посолството след обявяването на санкциите, а посолството е територия на САЩ, значи няма как да бъде допуснат на американска територия, ако той беше корумпирания от Черепа, политически лидер, заемал висок държавен пост. Така че всичките глупости изговор е и от Бойкикев,Гнома, Смрадев, Осрашков, Маямата и Корнела и Чалгаря, както и от самия Череп, са долни лъжи, както обикновено. Санкциите бяха въведени, за да се спре преврата на Смрадев ченгетата от ДС, Евала на Херо.

29

Анонимен

преди 2 години

Нормалните хора си закриват фирмите като не им трябват, а не ги продават на професионални длъжници. Ясно е че не му е чиста работата, за какво мислите е избягал в Дубай. Единствено го спасява че на власт са неговите хора, комунистите на Радев. Иначе си е за затвора като Божков.

28

Анонимен

преди 2 години

Жива калинка на Божков е този човек с най вероятно купена диплома от Свищов.

27

Анонимен

преди 2 години

Във фейсбук си е харесал страницата на Васил Божков. Това какво ви говори, дали не е от отбора на Божков. Напишете във фейсбук Rumen Spetsov и сами се уверете.

26

Анонимен

преди 2 години

Три милиона българи живеели в Дубай, това Божков ли ти го каза? *** работа. Спецов връщай си се в Дубай, докато още можеш.

25

Анонимен

преди 2 години

Последно колко са българите в Дубай?Щом според Спецов са 3 милиона-излиза, че дубайците са само 331 хиляди понеже цялото население на Дубай е 3,331милиона.Като е чист да отива на детектора на лъжата.Няма да може да излъже детектора.Все още не е минал обучение за прикриване на лъжи.Издаде се дори с жестовете и мимиките на лицето си.След въпроса познава ли В.Божков започна да прави мимики с утните си и си изкриви лицето под носа.За секунди успя да каже 6пъти благодаря.Вдигна дори длани като защита

24

Жоро

преди 2 години

Брей що така толкоз малко коментари и толкоз постни, ако беше материала за Борисов щеше да има поне 300 тролски коментара с гнусни цинизми. Ясна е работата наета е тролска група, за да накарат избирателите да гласуват анти-Герб. Това означава че тези, които плащат за ***, мислят че ше излъжа хората и ги взимат за глупави. Всички които се занимават с политика, го правят за оправят себе си, а не вас. Наистина ли някой вярва, че Бабикян или Тошко, или пък Бойкикев ше ви оправят?

23

Анонимен

преди 2 години

Г-н Спецов познавате ли Васил Божков?."Аз като живея в София не означава, че познавам Делян Пеевски!"!?!?!? Пълен т.апир и типичен културист, или комунист все едно. Даже не знае как да лъже , като Радо шишарката. Майко мила какво ни дойде до главата. Юли месец пак така гласувайте и после защото държавата тръгва стремглаво надолу братя и сестри.

22

Анонимен

преди 2 години

А факта, че се е измъкнал от задълженията с законно прехвърляне на фирма, не прави акта му не морална практика за позицията която заема. А проверка на прокуратурата трябва да е по сигнал от същата институция, която в момента управлява. И кой ще го разследва? МВР чиито шефове са от същия отбор.Не, ще го разследват по после, и не само него. А прокурори, все ще се намерят.

21

Анонимен

преди 2 години

НАП са най-корумпираната и най-нероботеща структура в държавата. Само който не е ходил там, не знае за какво става въпрос.

20

Анонимен

преди 2 години

Скъсаха се да му показват снимките по прашки. Какво като е културист, важното е в другата област да е кадърен. Всеки е свободен да си има хоби, но в БГ си умираме да коментираме другите.

19

Анонимен

преди 2 години

Културист шеф на НАП.Егати и кадрите.Новите калинки на другаря Радев.

18

Х

преди 2 години

E, как да рискува и да каже, че никога не е виждал Божков, освен по телевизора! Ами ако някой любител на фотографиите случайно ги е щракнал на портрет докато си бъбрят сладко по неангажиращи теми?! Ако пък каже, че се е срещал с Божков, то ще почнат едни уточняващи въпроси - ама кога, къде, по какъв повод... Най-добре е да се престори, че не знае отговора на въпроса, срещал ли се е с Божков. Хитро момче. Тарикат!

17

бай ганю

преди 2 години

ако е имало някакви нарушения защо предишните до сега не са го разследвали и открили?защо след като зае пост на шеф на нап решиха да му скалъпват някакви измислици?ще открият нередност от прокуратурата само ако те я създадат в техен стил този сценарий е ясен

16

Анонимен

преди 2 години

Че как да се страхува , нали ще го покрият . Те са си дружки , братушки.

15

Анонимен

преди 2 години

До 14. Уфф че си .. ейййй! Само и само да вземеш последно думата, ще говориш.Ако си невинен, проверка на прокуратурата няма да е проблем и ако прокуратурата прекалява с проверките, може да бъде съдена за това.Край на разговора.