100

ВМРО

преди 2 години

Го говореше същото и когато оня изнасили и уби 7годишното момиче в с.Сиврия.Тигава те бяха на власт.Защо не го направиха?

99

Анонимен

преди 2 години

А до сега защо не го направиха, аман от празни обещания.

98

Бродивер

преди 2 години

Да да ама...

97

Евала

преди 2 години

Направо декапитация на червените Божкови ***!

96

Свиня

преди 2 години

Абе каква кастрация....разтрел....ще го храним че и хапчетата му ще плащаме....аман от либерастия.....

95

може но

преди 2 години

и за каращите пияни

94

Анонимен

преди 2 години

Физическа кастрация на продавачите на български паспорти!

93

Анонимен

преди 2 години

Да р и междувременно ще натворите сума глупости. Ще играете патерица, ще биете бабички по границата, ще наричате майките на недъгави деца всякакви, ще затваряте дискотеки уж заради шума, ще хвърляте бочбички по хора и ред други тъпотиии. Вий не сте патриоти. Патриоти са били Левски, Ботев, Каравелов. Вие сте жалки ***и готови да се продадат за някой лев.

92

Анонимен

преди 2 години

За управление на МПС в нетрезво състояние каква кастрация да приложим?Най-малкото е да се оттеглиш от политиката

91

Коментар

преди 2 години

Дайте нещо по реалистично ве!Все предлагате разни малоумщини колкото да се намирате на приказка!За това все губите!Дайте нещо реалистично!Например образователен ценз и плащащите данъци да могат да гласуват,спиране на абсолютно всички помощи на паразитиращите,изгонване от България на БХК ИСоросоидските нпота..изселване в Индия на същите и т.н реални и възможни работи!

90

Сата НАТО

преди 2 години

Момчето, което нокаутира престъпницата-докторка, защото открадна плацентата на детето му, беше убито в затвора. А докторката, която открадна плацентата със стволовите клетки, продължава да яде и да се ре. А има наглостта да открадне биологичен материал само защото *** Борисов даде на докторите специален статут и карт бланш да тероризират населението. А това го направи, защото се надява всички доктори да са му благодарни и да пазят скапания му животец, докато разтерзават останалия народ.

89

Анонимен

преди 2 години

Защо пък да е химическа? Режете публично за назидание!

88

Анонимен

преди 2 години

Вмро къде бяхте при убийствата и изнасилванията на Андреа от Галиче и на Журналистката В.Маринова от Русе? Във властта бяхте!

87

nina

преди 2 години

Никаква химическа,директно да го направят евнух този престъпник.И всички останали като него.Аз лично смятам смъртното наказание за много хуманно в такива случаи-за онществото,както и за съответния индивид.

86

.....

преди 2 години

До сега къде бяхте ,нали бяхте колиционни партньори с управляващите БЕ КЛОУНИ !!!!!!!!!

85

вмро сърфисти

преди 2 години

Хайде, нова страст си намериха сърфистите. Вече не им е първа тема за секциите в Турция, изчерпа се бързо, сега имат нова вълна за хващане. СЪРФИСТИ баЦе. До изборите са 35 дена, поне 5 нови вълни имат, които да яхнат, само че и на тях не им е ясно кои са тези вълни, защото още не са се случили събитията, единствено се знае, че те пламенно подкрепят политиките, които ще предложат вследствие на тези събития!

84

Хахаха

преди 2 години

И този модерен .... все скача на слабо време

83

Сата НАТО

преди 2 години

А ВМРО му бяха съучастници във всички престъпления.

82

Сата НАТО

преди 2 години

Да припомня нещо във връзка с момииченцето от Сотиря - то умря в линейката, защото лекарят - идйотин беше отказал помощ и се качи да се вози при шофьора, а остави детето да умре отзад в ръцете на баба си. Това в резултат на закона за даване на специален статут на докторите от комсомолеца престъпник Борисов. Проклел съм и него и семето му, и докторите-***.

81

Сата НАТО

преди 2 години

Химическа кастрация на малолетен извършител е идиотизъм. Освен това химическата кастрация нищо не решава. За подивяването на ромското население най-голяма вина имат идьоти като този недо клатения на снимката и колегите му от наци-партиите.