38

САМОУВЕРЕНОСТ!

преди 2 години

Космическа Америка е най-могъщата военна и икономическа сила в света и има основание за своята самоувереност. Освен това NASA, USSF и ЗОНА 51 живеят в 25-ти век, 400 години преди човечеството...

37

Анонимен

преди 2 години

Лицемерни срещи,колкото да няма война.Навремето мъжете затова са управлявали,защото са защитавали идеите си с меча.Днес всичко е бизнес и даваме властта на жени,ге..ци и смешници.Затова ще се замерваме с лицемерия.

36

Qanon

преди 2 години

Не разбирам какво се пънете толкова на Путин при положение, че фактите сами говорят за себе си. Където е стъпил американски крак, трева не никне. Вижте Либия например! Всичко е само за петрола и мангизите. Я ми кажете колко военни бази има ФАЩ и колко има Русия в световен мащаб? После пак ми говорете къв бил Путин! Путин има МОРАЛ, нещо което в света липсва отдавна, благодарение на разни *** и фашисти! Аре у лево!

35

Хм

преди 2 години

Наближава моментът на истината и на САЩ ще се наложи да признаят,че не могат да унищожат Русия.Продължаването на опитите само ще докара Китай до статуса на първа сила по всички показатели,вкл.военни.И тогава ще бъде късно за възпиране на жълтурите!Америка има само един шанс за оцеляване-помирение с Русия.

34

ъъъ

преди 2 години

Джуджин поиска САЩ да уважава преврата на Русия в България. Хехехехехе

33

Анонимен

преди 2 години

Ми ОК, Байдън ще уважи първо Путин после фиктивната му жена, която е само за параван. Може да е дърт ама с няколко виагри добре ще ги уважи.

32

АнонимеН

преди 2 години

ФАЛШИВИЯ ПУТИН ГО ЧАКА ВЕЧНИЯ АД, ТЪЙ, ЧЕ НЯМА ДА КАКВО ДА МУ СЕ ЗАВИЖДА НА МАСОВИЯ УБИЕЦ!

31

Анонимен

преди 2 години

Телефонен с*кс между Байдън и Путин:- Бавно свалям санкциите си от теб...- Ммм, продължавай...

30

КАМЪНИТЕ В ДЖОРДЖИЯ!

преди 2 години

Не се напъвайте, платени драскачи!Отидете да прочетете за Камъните в Джорджия и тогава ще разберете кой ви плаща. Тези камъни не са в Русия. Те са там, от където ви дават заповедите.Бъдете здрави!

29

Сплескан натовец

преди 2 години

Путин е най великия световен лидер!

28

Чич'тиВрущял

преди 2 години

Хванал Путин щуката и си пожелал да няма корупция и кражби, а икономиката на Русия да се юрне нагоре. Рибата го погледнала и проговорила с човешки глас:- Стреляй, гад!

27

Анонимен

преди 2 години

хъхахаха. ИНТЕРЕСИТЕ НА РУСИЯ са всеизвестни.Окупация на всички съседи, терор ,глад на "самоприсъеденелите се" пращане на лагерници да работят по великите им строежи и пак терор. Кого смята, че лъже тоз дядка?

26

КьоксалБаба

преди 2 години

Джудже,много си малък.че да искаш нещо от САЩ.Истината е,че ти си от губещата страна,Вова.И някога,когато ти сложат въжето,поискай и българските русофили да виснат до теб.Те много те обичат,Вова!Не ги изоставяй на този покварен краварски свят!Вова!

25

Анонимен

преди 2 години

Сплашването и санкциите не вършели работа.Напротив, вършат, и то какво хубава работа вършат. Само трябва да се прилагат системно и без отстъпки, както правеше Рейгън през осемдесетте. И московците накрая се разпаднаха.

24

Джо

преди 2 години

Ха ха, жалкото жуже искало са ги уважават. На върба ще!

23

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 31/ 5 ПАРИ НЕ ДАВАМЕ ЗА МНЕНИЕТО НА ПУТИНИСТАНЦИТЕ КАТО ТЕБЕ, ВИЕ ОТДАВНА НЕ СТЕ СРЕД ЖИВИТЕ!

22

Анонимен

преди 2 години

Русия и Сащ са един дол дренки.

21

Анонимен

преди 2 години

Интересите на Русия са да сее тирания и мизерия.

20

sofeto

преди 2 години

Ако руснаците невъзвращенци в Щатите, Европа и по света започнат да се връщат тогава може, евентуално!!!

19

СССР

преди 2 години

Путин казва това което мисли всеки един Руски гражданин. За разлика от САЩ които заемат позицията на мултимилярдните корпорации.Проривопоставянето Русия-САЩ е всъщност противопоставянето обикновен човек-корпорация!!