5

Анонимен

преди 3 години

Ковид ама със сърдечно заболяване и то сигурно след ваксина. Си спрете да лъжете народа.

4

Анонимен

преди 3 години

Интересно , като погледнеш статистиката, какво е очевидно- починалите са с белодробни или сърдечни проблеми, нали? Трагичното, което нашите управници прикриват, е задаващата се криза, особенно като приемем еврото. Наложената пандемия и фаталните последици от тези локдауни, тепърва ще си проличат. Психолозите отдавна казаха, че това има пагубен ефект върху развитието на децата. Всъщност, причинителите на пандемията съм сигурен , че и те не са имали мнение за това.

3

Анонимен

преди 3 години

Хората в България умират от липса на адекватно лечение. Покриват пътеките и изпитват пациента, а ако е над 80 г. го оставят на божията воля. Никой не дава информация на близките как да се грижат за болния. Пълна трагедия и безхаберия, извинявам се на единиците истински доктори, но болшинството е отвратително.

2

Анонимен

преди 3 години

В България 64% от починалите преди вируса, умираха от сърдечни болести. Умираха 9,98 човека на 1000 човека население. Миналата година според официалната статистика от Ковид-19 починаха около 3 човека на 1000 души население, но реално бяха 2-3 пъти повече. През тази година явно ще са доста повече.

1

Въпрос

преди 3 години

А каква е статистиката на починалите само от сърдечни заболявания без коронавирус?Кажете бе!