50

Анонимен

преди 2 години

Явно е,че за два дни няма как стойчо да е направил нещо смислено. Неговият стаж е две години като участъков лекар Посре Партията го пробута за зам.министър, понеже е дете на партиен(бкп) секретар

49

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

преди 2 години

НЕВЪЗМОЖНО Е ЗДРАВНАТА КАСА ДА ПЛАТИ ЗА ЗДРАВНО НЕУСИГУРЕН БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ИМАЩ "ЕГН" И ЗДРАВНО ОСИГУРЕН С РЕДОВНИ ЗДРАВНИ ВНОСКИ.ВСИЧКИТЕ РАЗКАЗИ ЗА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ НА ЧУЖДЕРЦИ ПЛАНТЕНИ ОТ КАСАТА СА ИЗМИСЛИЦИ. ДОРИ И С РЕДОВНИ ВНОСКИ ВИ ПРАВЯТ ЗАТРУДНЕНИЯ.МЕН МЕ НАМЕРИХА В ФРАНЦИЯ ДА ОТГОВОРЯ СЛЕД 15 ГОДИНИ В ЧУЖБИНА ДАЛИ ИМАМ ЛИЧЕН ЛЕКАР В "Б.Г."-( АЗ НЕ ПОМНЯ ДОРИ ИМЕТО МУ И КЪДЕ БЕШЕ) И И НА 90 ГОДИНИ РАБОТЯ ЛИ И АКО РАБОТЯ КОЛКО ПОЛУЧАВАМ??

48

Анонимен

преди 2 години

Доктор Ненков е готин! Не съм на 100% сългасен със всичко което казва, но на фона на бившите министри и НОЩовци от ГРОБ е направо ангелче!

47

Анонимен

преди 2 години

Д-р спасов последната година ако нещо е виновен. Предишните 22 години си бъркаше в нос и броеше птичките в парка. чист като сълза. Готов е да поеме дипломатически пост за заслуги...

46

Анонимен

преди 2 години

Виновна е санитарката с бенката от третия етаж и охраната с изсулените *** на портата

45

Анонимен

преди 2 години

системата е точно като самите българи, искат да са рушветчии и връзкари и после защо ги крадяли

44

Анонимен

преди 2 години

Ненков, защо не кажеш с колко подписа се разписваш ти?

43

Анонимен

преди 2 години

До Наско---------------------------Ами синът ми,млад лекар работи 3 г в една голяма софийска болница за мизерна заплата.И сега си намери работа в научно-изследователска компания за 5 пъти по-голяма заплата. И още много бонуси и отпуски. И другите млади лекари поемат по този път. Отделението скоро ще се закрие. Да ви лекуват Боко и Радев.

42

Наско

преди 2 години

До ЛекарНа нас ни плащат ако работим, и на вас ви плащат да работите , но има доктори който ограбват и нас и държавата . Всички си има професия и трябва да си върши работата и ако не му харесва работата и заплащането си търси друга работа . НИЕ не сме виновни че не получате това което мислете че трябва да получавате .

41

Анонимен

преди 2 години

Абе това е световен начин за трансплантации! Никой не е умрял и никой не е ощетен! Богатите чужденци са си направили схемата да живеят, а бедните си продават органите, за да оцелеят! Кой е виновен? Нотариуса и общината, които ги вписват като роднини ли преди да идат там кой ги търси? А на мен държавата и едно вадене на кърлеж не ми покрива!

40

Анонимен

преди 2 години

Бе що не смените портиера и да приключите с наказанията.

39

Явор

преди 2 години

Ненков е хубаво, че има позиция, но без клишета. Той винаги е имал позиции, но тук, като лекар, като достатъчно популярен лекар, трябва да се свърже с комисията по етика, да настоява пред нея, както и колегите му. Стойчо Кацаров действа за радост. Това е най-ужасното нещо, което може да се случи. Аз като слушам, мисля, че сънувам. Мислех, че в Индия и в други държави, само там, стават подобни неща. Позор, трагедия, ужас, смазващо и отчайващо е това. Или всички лекари го спират, или ще го има.

38

Лекар

преди 2 години

Плюйте лекарите те отдавна са демотивирани да ви лекуват. Казвам ви го като лекар, ако въобще искате да чуете нещо разумно.Голямата смъртност от Ковид се дължи на причини у самите вас, едва ли си давате сметка за това, обаче.

37

Анонимен

преди 2 години

Спасов прекалява с кокаина, да даде косъм

36

Анонимен

преди 2 години

Предизборни внушения! Как може за два дена да оронва престижа на едни от най-добрите лекари в Бг, признати навсякъде! Ето това е позор! Мен ме интерсува здравната каса да ми покрива нешо повече от мижавите прегледчета и две пломби от старите. Сега само на умирачка, ако съм ще ми е прихванато нещо!

35

Анонимен

преди 2 години

Най - заплетените следствия накрая се оказват се оказват най- прости.

34

Анонимен

преди 2 години

Нищо чудно да го отнесат санитарките и сестрите. Както го отнесоха шофьора и чистачката за онези двамата дето починаха на стълбите в болницата без кислород. В Мутроландия винаги го отнасят дебелия Овцете А сеяндурските тарикати се крият на дълбоко под земята.

33

Анонимен

преди 2 години

Може да накажат и някой анестезиолог...

32

Анонимен

преди 2 години

Доктори, професори, генерали все се измъкват и няма никой в затвора. А станаха милионери с крадене при ГЕРП и СДС. Публична тайна е че лекарите искат от пациентите парите или живота както кратците.

31

Василев

преди 2 години

За хаосът и кражбата в здравеопазването има виновни, и тази система на наливане на пари и никакво качество на здравните услуги хич не е случайно, това е преднамерено и умишлено!Питайте кукловодите на Делян Пеевски и Борисов, защо не искат да има ред и сигурност!!!Вие сте валат селяни прости!!!Агент Родж Патерсън!ЦРУ!!!