74

До 60

преди 2 години

Толкова много се раздавах и помагах, че точно тези, на които най-много помагах, в труден момент ми обърнаха гръб и ми се присмяха. Предадоха ме алчните ми майка и сестра. Никога няма да забравя. С моите пари сестра ми си купи апартамент, а аз едва не фалирах. Никога повече няма да помагам с пари на никого. Откакто се помня, все се раздавах. От 6 години живея без да се раздавам, само 1/7 от живота ми и така ще бъде занапред.

73

ПроСоТо

преди 2 години

м/у другото,ей сега се заговорих по темата "Митко" с едно лице,което го е виждало лично..Според него /"лицето"/ ,Митко е много кротка личност,непритесняваща никого..Прекалено кротка..Та не знам..Аз се бъзикам за шамарите,но ..Но така или иначе,много шум се вдигна с тоя случай..

72

ПроСоТо

преди 2 години

До 1..ха ха!...Хареса ми!..Само че там менкат парите помежду си,а за "друговерците" като нас остава само ..театралното им кръстене..

71

1

преди 2 години

До ПроСоТо,обади се в банкя,там ще ти помогнат,там хората са милостиви,по три пъти на ден се кръстят,макар,че са атеисти,по телевизиите.

70

Меди доганов

преди 2 години

Каква поредна ромска драма.!.

69

ПроСоТо

преди 2 години

До Такива като Нури,..Ама Митко "друговерец" ли е за Нури?

68

ПроСоТо

преди 2 години

малей,виж как могло да са става богат:..-Удрят ти адин шамар и парите от "благодетели" заваляват!!!...Ама ей,и на мен вонден адна ми удари адин шамар дето я попитах най-безобидно каква й е тарифата..И аз сам малтретиран!...Къде да са обада за "подкрепата"?../и да ни са 10000, поне 5000 да са../

67

1

преди 2 години

До Сега е моментът,той не е ***,като теб,че ще се покръства,вие,за жълти стотинки,сте готови,майките си да продадете.

66

Сега е моментът

преди 2 години

Нури да бъде покръстен в светата православна истинска вяра и да стане българин , напр. Николай, да загърби терористична секта мюслюмани, и да стане истински достоен човек

65

Такива като Нури,

преди 2 години

Са рядкост, браво и адмирации за Нури един достоен човек, но повечето мюслюмани са иссроди и безчовечни към друговррците!

64

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера,защо Нурелдин не е мусулманския рай Капалъчарши?Та там има хиляди Митковци и стотици подобни случаи...ще дарява,дарява....Ще си вземе една мустаката туркиня и ще си живеят харно под благия поглед на Падишаха!

63

Бон

преди 2 години

Вижте, че и сред мюсюлманите има много добри хора. Браво на човека.

62

Циник до помак

преди 2 години

Това с трупането на вещи и пари е особено за помаците в България - а твоят коментар е:"Вола като рие - на гърба си го хвърля"

61

Циник

преди 2 години

Сичко Mapa втасала... Митко с чорапите, и 16 годишния изнасилвач и убиец-neдофил са от едно котило.Метосите на Макаренко са особено нужни за тази пасмина. Като кореняк Пловдивчанин - се срамувам от съгражданите ми ромолюбци

60

Помак

преди 2 години

Българинът си мисли, че като не помогне, не дава на бедният и нуждаещ се, ще държи парите при себе си и ще бъде по-богат от другите. Повечето българи са скотове, свикнали и научени от малки, че не трябва да дели. Още децата си учат да не дават играчките на други, че така щял да свикне да разхищава и да не пази собствеността си. Скотско менталитет от малък. Да дава на другите за него значи, че ще остане по-малко за него. Трупа вещи, пари, имоти, коли, а накрая умира без да е живял и ден човешки!

59

Анонимен

преди 2 години

Най-накрая и аз ше ида да продавам чорапи че да ме бият че да ми помагат че да стана милионер. -=====- Ако искаш ти продавай чорапи, аз че те бием и после че делиме. Може и 60:40 за тебе?

58

Анонимен

преди 2 години

До Герге Аз съм роден в София и живея тук вече почти половин век. Живея си прекрасно, на чудно място. За двата грама мозък, може би пишеш за теб! Такива като теб, наистина не ни трябват тук! Нямам нищо против, тези които идват, стига да са цивилизовани! *** аут, дори и да са кореняци софиянци...

57

Кющ

преди 2 години

Пловдив, меката на чалгаризираната ни нация. Всички пайнерки идват от там. Иванки, петканки, драганки.всички там живеят. Селски и опростачени жители затънали в чалгата

56

До пияница мистик

преди 2 години

"Майните сме най-широко скроените българи. Жалко, че като София се напълни с приходящи селяндypи"А сега кажи ТИ къде живееш?

55

Do macedon

преди 2 години

Македоне,не се самообиждай.