37

Анонимен

преди 2 години

Не само въздуха ни е най мръсен но и Храната. Имам приятел в лаборатория която изследва храните и ми е казвал че 80 процента от храната която продават в магазините не е годна за консумация. В храната ни има такива химически елеминти които са вредни за здравето ни. Но мутрите никой не ги контролира щото са си платили такса спокойствие и ни тровят без контролно. Всички които са били и са на власт са за бесилото.

36

Анонимен

преди 2 години

dishaite i blagodarete na hbobokova i edineva za bg art vazduh! ;-)

35

ъъъ

преди 2 години

Абе гледам аз от няколко години картата на aqicn и сме си около средните нива. По-мръсен въздух от нашия има в Северна Италия, Нидерландия, Унгария и Чехия. А вече за държави като Китай и Индия да не говорим - там почти всичко е в тъмночервено. От МОСВ да проверят какво са чели и преписвали.

34

Анонимен

преди 2 години

В България въздуха ще е все така силно замърсен, докато се говори за автомобилите, а не за истинския замърсител - отоплението.

33

Видимите резултат

преди 2 години

Още един от безбройните успехи на Тиквата и ГЕРБ

32

Анонимен

преди 2 години

dishaite.ami hich?

31

истината

преди 2 години

Е малко ли *** се изгори и складира в милата ни някога чиста родина? И продължава без една партия да съм чул да иска това да спре.Време е гилотините....

30

Тараляс

преди 2 години

Таталясници по улиците, прах, печки на твърдо гориво и ето.

29

Сашш

преди 2 години

Лъжа и Измама!Искате нови данъци и такси!

28

Анонимен

преди 2 години

Глупасти. Имаше цветна спътникова снимка на Еврпа. Как от космоса изглежда замръсяването, снимано от френски сателит. По-тъмните места показваха по-голямо замръсяване, по-светлите по-чист въздух. Италия /северна/, Франция и Германия бяха почти черни. Най светли бяха България, Гърция и Румъния.

27

Анонимен

преди 2 години

а за ддт-то в храните ???

26

Анонимен

преди 2 години

Може да е мръсен, ама чак пък най-мръсен! Бил съм в северна Италия, в топли дни едва се диша. Струва ми се, че нашата власт пак изпълнява чужди поръчки и скоро ще измислят някои закони или ограничения, които пак ще са за "наше добро", но няма да ни харесат.

25

Бойко Борисов

преди 2 години

Това са плодовете на доброто ни управление!

24

Анонимен

преди 2 години

То и затова сме и първи по смъртност, а колко палмово масло изядохме тази година?

23

Леша

преди 2 години

Тези статистики се изнасят и в дъжавите от Западна Европа-Вавилон, за да се радват гражданите им, че са ок. Така забравят за ордите мигранти, които изнасилват и убиват децата и жените им. Ето, има по- зле от нас - българите, които са на първо място по смъртност, дишат най- мръсния въздух, беедни са и нямат бъдеще. Нищо от тези "статистики" не е вярно, това е елементарна психоатака, която вече не действа.

22

Анонимен

преди 2 години

А с кое точно е свързано изсичането на горите? Беразборното и незаконното? Колко пъти ги снимаха. Да не би да сме топ производител на дървени мебели на Балканите? Или да изнасяме дървесина за членките на ЕС? Разбира се, че е свързано с отоплението. То главно заради това се изсичат горите.

21

Абе

преди 2 години

Бойко Борисов и герб са виновни!Као тука ми се обеснявате!

20

Анонимен

преди 2 години

Това е абсолютна глупост. Трябва човек да не ебил из Европа за да го вярва. Природата трябва да се пази, но ми се струва, че нашите марионетки запяха песента на Бил Гейтс и за т. н. климатични промени причинени от човека. Човекът е добър самарянин, ще дойде да ни "оправи", само го извикайте.

19

До 22

преди 2 години

Никой няма да тикам, въпросът беше да спрат да горят бо кл уци и да се преминава на по-чисто и ефективно, екологично отопление. В противен случай ни чакат наводнения, свлачища и бедстващи граждани!

18

Анонимен

преди 2 години

Затова туризма ни е в упадък от съсипаната ни природа!