149

Джак Мяу

преди 2 години

Значи играта тук е джау мяу.

148

До 167 ГЕРБ... 100%.

преди 2 години

Смееееех , смеха , смеххх ! Не се напъвай така много защото е безсмислено. Герб си отива от политическата сцена и вие троловете също . Ние в чужбина ще гласуваме за всички други но не и за герб. Чао

147

ГЕРБ... 100%..

преди 2 години

ЕВРОПЕЙСКА ПАРТИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ, КОИТО СА ЗА ЕС И НАТО.......ЗА ОСТАНАЛИТЕ - ЕВРАЗИЯ ВИ ЗОВЕ...... С КАЗАЧОК И КЮЧЕК......

146

Ангел

преди 2 години

Георгии , ГЕРБ сами се окаляхте .Никой не ви е виновен. 900 хил бг граждани се чувстват излъгани.От тях максимум полоеината ще останат да живеят е тази лъжа.Другата половина никога повече няма да гласуват за вас !На изборите след месец ако успеете да съберете 500 хил гласа трябва да празнувате.

145

Анонимен

преди 2 години

Радев и неговото служебно правителство са комунисти. От къде накъде ще ги титулувате атлантици и европейци. Те са монтирани от Кремъл да прокарват техните интереси. Сега са яхнали народното недоволство от ГРОБарите, но после ще си покажат истинското лице. България ,за съжаление, не я чака нищо добро. Такава напаст напира да сменя Бокаса и Ко ,че свят ще ви се завие...

144

Христо Христов

преди 2 години

Герб ЩЕ бъде изчегъртан, после забранен, лустрация, а калинките раследвани и съдени. Без зночение къде са се окопали.Грешката от 1990та, когато от криворазбрана толерантност не потърсихме отговорност от спасителите на БКП от разпад и лустрация: атлантиците Соломон Паси и Александър Йорданов, както и от безродните превратаджии-мафиоти Луканов, Дойнов, Младенов и сие, не трябва да се повтаря.За една по-добра България!

143

Анонимен

преди 2 години

Само заглавието прочетох. Този човек с всичкия си ли е??

142

Анонимен

преди 2 години

Митов не е направил нищо за партия ГЕРБ, даже ги обиждаше жестоко в миналото. Спусна се като някакъв парашутист и стана даже зам. председател и кандидат за премиер. По-голямо спускане здраве му кажи. Митов, Ф-16 и други американски проекти караха Борисов да си мисли, че САЩ няма да го пипа. Фактът, че той толкова много им даде го спаси да не го назовът поименно в документите за санкциите, но само толкова. Един последен реверанс към него, като към човек, който им е слугувал и е управлявал дълго.

141

Ганьо

преди 2 години

с банкянската мутра и слабоумната му свита ударихме дъното - никога повече ГРОБ!!!

140

?!

преди 2 години

Масовият гласоподавател на ГЕРБ дали няма *по инерция* да отвори пак пътя за Борисов?

139

Федотов

преди 2 години

"Насажда се страх,искат да окалят ГЕРБ".Думи на едно от куче.та на Борисов.Може ле когато сте ***.ни до ушите,да се опасявате,че някой може да ви окаля.От Департамента на САЩ,дойде хабер,че вие сте крадци,престъ.ници и още за каквото се сетите.На 11юли,българите почувствали немотията,ще ви изхвърлят от "тепиха"със силен шут от 9-ет метра вместо 11-ет.Държавата ни,прилича на изтръскан брашнен чувал.Крадлива сг.н сте,затова ще търкате наровете при бай Ставри,който ви очаква с нетърпение!

138

Батька

преди 2 години

Пак са се разлаяли кучетата на Юмрук Каунов фигурата.... Време е да им затворим мириzливите усти.

137

Анонимен

преди 2 години

Какво казва Божков няма нииикакво значение след като е първи в списъка на САЩ.

136

Не давам обяснения

преди 2 години

Това ли беше тоя герберски комсомолец, дет целуваше ръка на шефо си..... ?

135

Анонимен

преди 2 години

Ееей, този Атанасов е голям отврат. Типично ченге от времето на соца. Лъже, маже, компромати .....Доказателствата все по-късно ще ги покаже.

134

Анонимен

преди 2 години

Кой каквото сам си направи....

133

ХИРОХИТО +

преди 2 години

ДС НАЙ-ВЕЧЕ Е В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО НА РУМЕН РАДЕВ... - МАЙСТОРА, ВАСИЛЕВ,...

132

Хирохито

преди 2 години

МАХНЕТЕ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ОТ ПРОКУРАТУРА, СЪД, ДАНС, БНБ, МЕСТНА И ЦЕНТРАЛНА И ВЛАСТ, ОЧИСТЕТЕ ПАРТИЙТЕ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ! ЛОБИТО НА ДС е във всички партий ГЕРБ, БСП, НФСБ, ВОЛЯ, ВМРО, СДС, НДСВ, ДПС и др. Докато съществува това лоби във всички партий ще продължи ДС да си паразитира във властта! МЕЖДУ 30 и 40% от депутатите са агенти на бившите служби на ДС!

131

САШЕ, МНОГО СИ ТЪП

преди 2 години

САЩ СИ ОПЛЕТОХА КОШНИЦАТА... НАСТАНИХА СЕ СТАБИЛНО В БЪЛГАРИЯ... НАПРАВИХА СИ ВОЕННОМОРСКА БАЗА ВЪВ ВАРНА... РУСОФИЛИТЕ ВЪОБЩЕ НЕ СЕ УСЕТИХА, НЕ МОЖАХА ДА ГЪКНАТ-ГЛЕДАТ В УСТАТА РУМЕН РАДЕВ, А ТОЙ ТАКА ГИ ИЗПЪРЗАЛЯ......МЕЖДУ ДРУГОТО ЗА БЪЛГАРИЯ Е ДОБРЕ САЩ ДА СА ТУК-ТАКА СМЕ ЗАЩИТЕНИ И ОТ ТУРЦИЯ И ОТ СССР.......... БОЙКО СЪЩО СИ СВЪРШИ ПЕРФЕКТНО РАБОТАТА...... ЗА ДА Е ДОБРЕ БЪЛГАРИЯ-ПЪРВА СИЛА ТРЯБВА ДА Е ГЕРБ.... ИНАЧЕ ГЛАД, ГОЛЯМ ГЛАД...

130

Адмирал Кузнецов

преди 2 години

Кумгейт, суджукгейт, апартаментгейт, масови държавни поръчки от фирми на роднини на членове на ГЕРБ, а на всичкот то горе част от членската маса на ГЕРБ е като доносника Георги Марков от Държавна сигурност. Защо ГЕРБ си вкарват хора от Държавна Сигурност в управлението - защо Доносника Георги Марков от ДС е член на ГЕРБ, а се имат за Демократична пария ? Това са си облечени комунисти използващи властта за да паразитират от държавни поръчки и постове по властта!