10

Анонимен

преди 2 години

Отсега да се знае, учителите няма да искат да отидат. Да носиш отговорност за живота и здравето на някого, който си търси правата, но за задълженията си е глух, е нещо страшно. Експертите от МОН да ги водят по възродените пионерските лагери.

9

анонимен

преди 2 години

Чадърът и шезлонгът ли са най-важните? Аз чадър си нося, шезлонг не ми трябва. В някои хотели ол инклузив са ни били включени безплатни чадър и шезлонг. Но не мога да повярвам, че това са ви приоритетите.

8

абоната е на мо~~~ре

преди 2 години

До ескимос_Митьо, от Затвора ли пишеш ?!И дума не може да става за сравнение на бирата при соца, със бъркоча гмо предлаган за бира.

7

ескимос

преди 2 години

До абоната е на мо~~~ре... Глупости на търкалета. Никога не сме имали добри кадри в туризма, а пък през соц-а съвсем. Балкантурст ли ти е критерия? С мазните и надменни чичаци сервитьори и бармани, и миризливи лелки готвещи тлъсти и еднообразни манджи,намръщен персонал, мръсни стаи, безкрайни опашки за швепс и бира /например/, дефицит на елементарни неща

6

абоната е на мо~~~ре

преди 2 години

През соца имахме платежоспособни туристи.Те идваха Лято след Лято.Защо ли?!Защото бяха доволни, а като дойдоха мутрите в Туризма - спряха да идват.Отиват другаде, както отиде другаде опитния персонал в Туризма.Човек от Европата дошъл тук при презастроеното, трябва да е мазохист за да повтори.

5

123

преди 2 години

Глобалистките меpзавци ще стимулират онлайн обучението.

4

Гледна точка

преди 2 години

Тази програма с пионерските лагери върви към пълен провал. Ще видите, че ще има големи разправии кои деца и учители да отидат, съмнявам се и дали ще има достатъчно желаещи, ще има разочаровани от условията и т. н. Ще си говорим пак наесен за тази соц глу.пост.

3

Анонимен

преди 2 години

Пълни комунизми

2

МНЕНИЕ

преди 2 години

Тази Програма е Грозна .Не трябва да се делят Децата - или всички на Море , или Никое дете .Иначе знаем Българската Корупция - в Правителствена Болница избрали човек с висока Позиция в ГЕРБ за Трансплантация , вместо умиращ човек .

1

Анонимен

преди 2 години

Нека да отидат децата на море, учителите също.Заслужват го! Остава и да сенуточнят критериите за това, кой и как може да участва в програмата. С това онлайн обучение всички са уморени и изнервени, пък и това е единственият начин да има някакви реални обороти в туризма. Иначе ще има само за в обектите на Очите и Алибаба фиктивни обороти за да се изперат некви кинти