59

ИНКОГНИТО

преди 2 години

Държавата трябва да забрани банките да раздават ипотечни кредити, защото е пълно с налудничави и неграмотни хора, които нямат стабилни и високи доходи, нито перспективна професия, но теглят по една и по 2 ипотеки. И за кола и за апартамент за 70 -80 000 ЕВРО. После ще фалират и политиците популисти ще тръгнат да ги спасяват с финансови буфери като количествени улеснения, социални помощи и други. Така всички ще плащаме това психопатно печатане на пари и повишаването на общия дълг ! Айде АМАН

58

Анонимен

преди 2 години

Това е дървжавна политика която продължава вече повече от 20г.Ниските доходи ,пенсии и заплати те принуждават да теглиш заеми от банките.Заеми за раждане ,погребение,сватба,абит.бал,екскурзия,кола,електроуреди,жилище,лечение,операции.Банките от това живеят и това е единствената им цел.ЗАЕМ-ЛИХВА=ЛИХВАРСТВО.

57

Анонимен

преди 2 години

Толупа ни съсипа.СЕга всичко се вдига и върви нагоре.Но на Толупа не му пука.Той е пълен с пари.Пари направени от далавери.

56

Кико

преди 2 години

Точно това е целта на "най доброто правителство".Да се вдигнат лихвите! Браво им!

55

izh

преди 2 години

Почна се. Първо тръгват медиите да подготвят психиката на гласоподавателите. После излизат счетоводителчетата с гръмка титла ИКОНОМИСТ. По сладкодумните и послушковци ще реализират едни ЛИЧНИ приходи. Накрая при ошашавен народ от ибълвани глупости и икономически безсмислици , на терена са вече големите играчи, дето не признават норма на печалба по 100%. Гледайте телевизия, слушайте и се ограмотявайте. После , е слугинажа поне ви е гарантиран

54

Quadrant

преди 2 години

Ганню не се научи, че ако взема 2 хил лв трябва да си пие бирата и да кротува. Той смята, че е забогатял и започва с кредитите. 700-800 за ипотечен и няколко стотин за потребителски. После започват да му остават едни 700-800 лв, мизерства, стигат му за цигари и лошо храна, разболява се, и накрая умира. Но какво пък, опитва да доизплати кутийката, която евентуално става негова преди да е ударил камбаната. Е такава ни е селската философия и никакви банки не са ни виновни. Като имаш 5 лв, къде?

53

Икономист

преди 2 години

За коя поредна година печалбите на банките удрят рекорди?! А там, може би има картел/и, но никой не ги търси?! Как може лихвата по влоговете да е 0%, а за потребителски кредит ГПР да е почти 10%?! Къде отива разликата от почти 10%?! .... Все риторични въпроси ;)

52

Анонимен

преди 2 години

Няма да се оправим докато има хора, които докато крадат, ви говорят за комунисти и ДС и някои им вярват.

51

Анонимен

преди 2 години

Да, точно така. Сега нали ще раздават пари на малък и среден бизнес, по лесно.А то лесното, щели да го платят го платят всички, през по високите лихви. Толкоз от бивши комунисти и номенклатурни кадри на БСП. Това могат, това правят. и СИ ВЯРВАТ!

50

Анонимен

преди 2 години

По времето на Орешарски мутрите фалираха цяла банка, за да обвинят за това БСП и да се върнат на власт. Дали сега пак ще опитат да направят същото?

49

Анонимен

преди 2 години

Огромната ни грешка беше, че през 2009 година пуснахме мутрите до парите на държавата. Стотици милиарди евро потънаха в джобовете на мутрите за тези 12 години.

48

БСП

преди 2 години

Това е наследството оставено от ГЕРБ!!Ограбена държава!!! Всичко е натъпкано в чекмеджетата на Борисов

47

Анонимен

преди 2 години

За малкото време с което разполага служебното правителство ще постави нов световен рекорд

46

Анонимен

преди 2 години

БСП да стои по далеч от Парите

45

Жан Виденов

преди 2 години

Аз ако бях на власт нямаше да има банки да знаете. Бившите ми съпартийци го знаят, но вие гласувайте за тях. И Слави го знае, че добре управлявах и за него гласувайте.

44

Анонимен

преди 2 години

Радев+Нинова+Мая+Слави успяха да съборят имиджа на България Народа трябва да ги накаже

43

Анонимен

преди 2 години

Лихвите в България ще се повишат, когато това стане и в другите държави от ЕС.

42

До 37

преди 2 години

Защо разказваш вицове? БНБ по закон не може да кредитира никого, а и няма парите, с които да го прави. ББР кредитираше с пари на държавата управлявана от мутрите. Мутрите чрез ББР даваха пари на мутрите.

41

Жан Виденов

преди 2 години

ВЕй Решетник докара харвардаките *** Асенчо и Кирчо..за да разбираш банковата система ли ?! Днес седнали да хортуват,че банките щели да раздадат 2.5 МИЛИАРДА кредити БЕЗ ОБЕЗПЕЧЕНИЕ?? Тази банкова стабилност ( Мудис,Фич,Стандарт Пуърс) трън в очите ти беше вече 5 г.! Ама ако предизвикат банков хаос...имаш ли представа какво яйце се пече на *** ти?? От личен опит ти го казвам...

40

Анонимен

преди 2 години

вече много българи с кредити са в дилема:дали да платя вноската към кредита или да си купя храна!тук възниква въпроса къде е отговорността на банката?не е луд този,който яде баницата а този,който му я дава,нали?