9

Тикволандия

преди 2 години

А ж.п. линията Скопие-София в частта и в РСМ е замразена от години. И магистралата натам е до никъде. Пазят се от нас управляващите в Македония и туй то. А искат да влизат в ЕС.

8

Анонимен

преди 2 години

Кабинетът на Радев пусна самолет от Беларус, въпреки санкциите от ЕС. Самолетът е минал на 2 юни над България. Заобиколили са Сърбия, Украйна и Унгария. Минали са над Русия, Черно Море, България и Македония. Сръбският президент Александър Вучич казва, че има натиск от Запада да се признае Косово и е смешно малка държава като България. Да им спре полетите и да заобикалят като сме смешна държава.

7

Анонимен

преди 2 години

На Мицкоски и на Заев Путин да им подари по един дворец. На Педераски - два.

6

ПУНДА ПИНДАРОВА

преди 2 години

ВСЕКИ СЕВЕРОЛЕДОВИТ МАКЕДОН ДА СИ ЗАБИЕ ПО ЕДНА НАДЕНИЦА ЛЕКИ ИЗОТЗАДЗЕ И ПОСОКА ИЗТОК.

5

Анонимен

преди 2 години

В махалата на България - Македония, има толкова малко останали хора, които искат да вземат български паспорт, за да ходят към Европа.

4

Анонимен

преди 2 години

Веднъж седмично Скопие-Масква. И след 10 полета ще разберат че не е рентабилно и ще го спрат. То повече пътници и икономическа логика има във София-Варна.

3

антизападопоклонник

преди 2 години

До анонимен, Хубаво, а ако Русия забрани прелитането над територията й наясно ли си колко ще се оскъпят полетите от Европа до Япония, Китай, Южна Корея и т.н.

2

много са напред

преди 2 години

Руснаците пак си уредиха качествена почивка на македонското море. А макетата ще могат да ходят гастарбайтери по строежите с кавказките си колеги. Москва-Лучший город земли...

1

Анонимен

преди 2 години

ЕС да забрани веднага прелитането над териториите и.