12

Павлина

преди 2 години

До коментар номер 1, ооооо гражданино, от кое ли селце ти е задничето гражданско? А на който не му харесват алеите, да си седи вкъщи или да си кара трошката. Проблем били алеите, а колите спрели навсякъде и пречещи на всички. Или това не се вижда изобщо, защото всеки е седнал в количката си и вече е станал бог.

11

бай хой

преди 2 години

Общината е пълна с крадливи *** за това всичко което направят се руши и това е поредната тъпотия,увреждат дървета за алея която ще пропадне след някоя година

10

Малчу от Факултету

преди 2 години

Ама защо саму на кулелета бе ора , ами за наште гуменки алейки нема ли и те същу са икологични . Матора е идна конска силица, даваш сино фърля отзадя чисто отработену продукти , е от времи на времи фърля и некой друг газ но и той е био и икологину чисту.

9

У до8

преди 2 години

През 70те вероятно сме били по-развита държава, но аз съм бил бебе и не съм разбрал. Виждал съм само разни отвратителни форми на триъгълници, квадрати и др такива. В кварталския парк има скорошен пример за лошо проектирана пътека. Зимата разкопаха утъпканото и на два-три метра отстрани направиха нова с права, завой на 90гр, пак права..Вече е утъпкано там където и преди се минаваше. Пита се защо се похарчиха пари за подобно нещо?

8

До 7 У

преди 2 години

Това с утъпкването на пътеките го правеха в София с новите комплекси още през 70-те години, а може и по-рано.

7

У

преди 2 години

Някъде гледах едно филмче за паркове в Нова Зеландия, Великобритания и подобни. Запомнил съм, че първо оставят хората да отъпчат онези естествени пътеки, дето се появяват и в нашите паркове с времето. След като ги оценят спецовете, се решава коя да бъде направена с настилка и каква. Резултатът се проверява и ако е правено както трябва, не газят тревата, а ходят по плочките. У нас не съм виждал подобно нещо досега.

6

бай Миле

преди 2 години

работа, работа, работа... бързо, че пари има за усвояване, а май ще е за последно на ОПГ-то!

5

Цялата

преди 2 години

страна е развалина!!! Държавите от Третия Свят пасти да ядат!!

4

Помнещ

преди 2 години

До 3 Пловдив! Имах възможност до 2015 със д живея в Силистра! Прекрасна е Да! Но освен по булевард Македония,не виждам къде би могло,да се направи " велосипедни алеи"?-:((

3

Пловдив

преди 2 години

Силистра е един много красив град с най-хубавия парк в България. Който не е ходил е загубил много.

2

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде в България велоалеите създават огромни проблеми на хората.

1

Анонимен

преди 2 години

Достатъчно проблеми имаме в градовете, не ни занимавайте със селата