135

Анонимен

преди 2 години

Кредити без обезпечение- рецепта за бедствие, пълна безотговорност.Само че риска за това го поемат данъкоплатците, нашите пари са залогът.Идеална корупционна схема, а уж срещу това щели да се борят.Само като им чуеш безумните идеи и ти е ясно че се готви ГЕПИ.

134

kukuruz

преди 2 години

Спецов ме увери, че може и да си го слагаме така с доверието.каза ококорения ***

133

Анонимен

преди 2 години

Обръщайте си парите овреме в долари. Да не ревете после като по Виденово време!

132

Кико

преди 2 години

Айде бе,вярно? *** те били много добри! Господ да ни пази!!!

131

izh

преди 2 години

Tотална икономическа неграмотност от селските политикани от така нареченото правителство. Да не говорим, че за икономическа операция от национален мащаб те нямат абсолютно никакви правомощия. И понеже става въпрос за 7 годишен период , ако загубят изборите - не им пука кой ще плаща , тяхното са си го вземали авансово 100%, ако спечелят изборите ще докарат държавата до корекция на съотношението ЛЕВ-ЕВРО и ще реализират 50 % Италианските мафиоти и в най силните си години са биле аматъори

130

Анонимен

преди 2 години

тия скоро ще гътнат някоя банка няма да посочвам

129

Анонимен

преди 2 години

132А как се разбира който рекетира за повече ли ?

128

шопендар

преди 2 години

сега държавата ще намери и МАЛКИ И СРЕДНИ ФИРМИ които да взимат кредити,и понеже не може да намери такива,защото същата тази държава се погрижи да няма такива,кредитите ще трябва да се раздадат ПАК НА ГОЛЕМИТЕ ФИРМИ.И ГРАБЕЖА ПРОДЪЛЖАВА-------

127

Анонимен

преди 2 години

Смешници те отдавна са развързани. Такса за това такса за онова в един момент даже си длъжник и те са мафиотска структура.

126

Жан Виденов

преди 2 години

ВЕй Решетник докара харвардаките *** Асенчо и Кирчо..за да разбираш банковата система ли ?! Днес седнали да хортуват,че банките щели да раздадат 2.5 МИЛИАРДА кредити БЕЗ ОБЕЗПЕЧЕНИЕ?? Тази банкова стабилност ( Мудис,Фич,Стандарт Пуърс) трън в очите ти беше вече 5 г.! Ама ако предизвикат банков хаос...имаш ли представа какво яйце се пече на *** ти?? От личен опит ти го казвам...

125

Анонимен

преди 2 години

Тодор Живков го е казъл по долу

124

Анонимен

преди 2 години

Николай Бареков и Слави Трифонов - питам дали са Политици

123

Анонимен

преди 2 години

Защо данъкоплатците ще кредитират банки? Банките нали имат много пари и се чудят какво да ги правят! Нека инвестират в малки бизнес. Всеки може с държавни пари!

122

Анонимен

преди 2 години

Тодор Живков каза Социализма "БСП" се оказа Едно недоносче Нинова и Радев

121

Анонимен

преди 2 години

БСП да не се Меси че още ми държи влага фалита на Жан Виденов

120

анонимен

преди 2 години

Как ще развържете ръцете на малките фирми, с наливане на още пари?! Бедността огромна, 80% от работещите са бедни, едва свързват двата края! С беден народ бизнес не става! Ние бедните, не можем да си направим дори малък ремонт, да отидем на почивка, да влезем в магазина и да напълним количката с храна! Как този бизнес ще работи, без клиенти или с единици клиенти?!

119

Анонимен

преди 2 години

Какще кредитират 2,5 милиона с ляво мислене. Ми тия хора частна деиност не желаят. Искат служба аванс - заплата. Работещите в десно / частен бранш/ са малкия % около 150 - 200 хиляди, другото са пенсионери, учашти.

118

Анонимен

преди 2 години

ще се стимулира кой бизнес точно? строенето на празни хотели за туристите които никога повече няма да идват. или ще саботираме износчето австрийските началници от кауфлан дето уж изност направили на стоки за 52 милиона а са изнесят десетки милиарди печалба на година. и не са само те. или земеделието дето оня завалийката с фераритата му искали 12 милиона па той просто момче и от 17 годишен работи при дедо си *** мелеонер. а ние рупаме фуражно жито от украйна.

117

Анонимен

преди 2 години

ББР защо е дала 75 млн на колекторска фирма с капитал няколко хиляди лева

116

Анонимен

преди 2 години

ЕФЕКТИВНОСТТА НА БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е СЪС ЗНАК (-)!