9

Кико

преди 2 години

На мен ми забраниха дори и "чуждото"-било много сладко!

8

vlady

преди 2 години

Уместно е да се избягват бързи въглехидрати в големи количества дори и без диабет.

7

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости! Авторката е компетентна само за теми от пъпа надолу!

6

perekly

преди 2 години

До Коментар- Глупости!

5

Додо

преди 2 години

Да даваш медицински съвети на килограм, при това към масовата публика от читатели, с цел да предизвикаш кликания и трафик, е не само неморално, но и подсъдно, защото за медицински съвет се носи отговорност. Няма оригинална рецепта за здраве и дълголетие, всеки трябва в близка връзка с личния си, доверен лекар да взима тези решение относно диета, лайфстайл и ограничения. Всичко друго е поредния трик някой да ви отвлече вниманието с някаква користна цел, както в случая госпожица Михаелa.

4

Коментар

преди 2 години

Изброените храни всъщност са тези, който и причиняват диабет. Хляба, брашното, захарта, преработената храна, ГМО, химикалите и т.н. са истинската пандемия в момента. Намерете в тубата канала на dr. Sten Ekberg има доста интересни видеа по темата.

3

Анонимен

преди 2 години

Чудя се, към кого е насочена тази статия? Ако някой е бил диагностициран с диабет, лекарите вече са му казали какво да избягва и какво не. Така че статията е излишна, а дори може и да е вредна, имайки предвид, че журналистите не са лекари и не са квалифицирани да дават такива съвети. Между другото, тази статия я публикувахте съвсем наскоро. Периодично вадите някакви статии от архива и ги публикувате отново и отново. Засрамете се малко.

2

perekly

преди 2 години

Михаела Лазарова, Ако не сте ендокринолог, ако нямате медицинско образование- недейте да пишете на подобни теми. Днес се сблъсках с пациент с криза, предизвикана от "диета" и съвети от този тип в интернет. Това е заболяване с динамика, която е много строго индивидуална и обощенията и съветите от неспециалисти са вредни.

1

Diablo

преди 2 години

105 храни, които да избягвате при малка пенсия.