26

1212

преди 2 години

До Анонимен8.. Именно, и със, и без ваксина, все сме натаковани.

25

до21

преди 2 години

Ваксините не са лечение а ги плащат от нашият джоб(осигуровки), при това без да ни питат!

24

ваксазомби

преди 2 години

Скоро ще тръгнат и по къщите да ви подканят , дано клъвне някой шаран!

23

Анонимен8

преди 2 години

До 1212Че и без ваксина е възможно това. Много случаи има на преболедували хора дори и без симптоми??? Аз имам братовчед - беше положителен без симптоми, а жена му дори небеше положителна.

22

1212

преди 2 години

До Анонимен8 - Защото може и да не се разболееш или да го изкараш леко - за тва е ваксината. 100% гаранция никъде няма!

21

Анонимен8

преди 2 години

До Голем СмехВече не! Явно ще се наложи 3 часа да слушам как 15 баби си приказват за кръвното си докато чакам при личния. Но иначе човек като чете тука, всички са компетентни. А се оказват дежурни платени на статуквото. Така и непрочетох смислен отговор защо трябва да се ваксинираме, след като пак можем да се разболеем и дпак може да пренасяме вируса.

20

до 21

преди 2 години

До АнонименПо същата логика - никой не е длъжен да лекува и ваксинирания от усложненията на ваксините.

19

Анонимен

преди 2 години

Никой не е длъжен да се ваксинира. Никой не е длъжен да лекува отказалия без основание ваксинация.

18

бонго

преди 2 години

Оня ден си бъбрех с личната ми лекарка - за година има починали 8 пациента от ковид... и 3-*** от тази година след ваксинация, от инфаркт и инсулт - т.е. вследствие на тромбоза. При 120-150 ваксинирани, множко ми се вижда. Сега, доколко е виновна ваксината, никой не знае..., ама...

17

Бегай да бегаме

преди 2 години

До До 5 Ясно ти е друг път!Не ми се прави на психолог. Бега се надупчи за трети път и седай да чакаш.

16

Голем Смех

преди 2 години

До Анонимен8Ама ти верно ли разчиташ във форум като този да получиш правилен съвет?Всичко е доброволно с ваксите, брат.Никой не те кара насила, но подпишеш ли декларацията за информирано съгласие , каквото и да стане с теб или с жена ти или ако наквасите някой близък, отговорността си я носите вие.Няма компенсации при вреда.Бъди мъж -вземи решение!

15

Цунамчо

преди 2 години

До АнонименТАзи есенна вълна ще е резултат от масовото набождане сега.

14

Kuku

преди 2 години

Не ходете да се ваксинирате в Пирогов. Не издават сертификати за ваксинация и на практика при грешка в системата гориш.

13

Анонимен

преди 2 години

Ами очаква се нова вълна октомври-ноември. Дотогава купените сега ваксини ще са с изтекъл срок на годност, така че ако чакаш есента може да няма ваксини. Но ако има, лятото общо взето не толкова рисково, особено ако си отпускар.

12

Анонимен

преди 2 години

стадата се стичат към центровете ,Бил Гейтс протърква мазни ръчички , рептилите пишат новите укази на Байдън,извънземните стягат мощни флотилии и продължават със създаването на хибридната раса ,Мъск настройва 5джи за съвместимост с чипираните ваксини,кучетата си лаят ,кервана си върви.Ех ,че не е жив Елин Пелин такива разкази щеше да напише по темата.

11

Анонимен8

преди 2 години

То хубаво, някой цъка + някой - Но аз наистина сериозно питам. Със съпругата ми обмисляме и решаваме дали да се ваксинираме. Незнаем как да постъпим. Не ми се чака на опашка при лекаря за консултация. Няма ли някой компетентен тук да сподели. Реално защо и изобщо дали се налага да се ваксинираме. Сума ти глупости изчетох в интернет написани от такива като мен - хора чиято професия няма нищо общо с медицината.

10

Анонимен

преди 2 години

Когато исках да се ваксинирам, всичко беше недостъпно. Сега няма смисъл поне до есента!

9

До 8

преди 2 години

Нормално е да не разбираш, тези неща се изучават с години в университета и повечето хора не ги разбират.

8

Анонимен

преди 2 години

Е аз така и неможах да разбера каква е ползата от тези ваксини, след като и ваквинираните се разболяват, а също и пренасят вируса. Несъм антиваксър и изобщо неотричам ползите от другите ваксини като цяло, но конкретно за тези - неразбирам.

7

Анонимен

преди 2 години

Много добре, все повече хора се ваксинират. За антиваксърите не ми дреме, нека да ги пази висшия им интелект на едноклетъчно.