10

ЦИНИК

преди 2 години

Къф е тоа закон Магнитски бря ? Мое ли некой ми обасни на мене прозтия селянин ?

9

Бедняк

преди 2 години

Аз пък чакам от години за закона Фашоги! Ако мине някоя година ще се забрави ....

8

Анонимен

преди 2 години

Горбачов дойде и свали Боко Борисов от власт.

7

Анонимен

преди 2 години

Червените не разбират нормалната политика

6

Анонимен

преди 2 години

ДО 2_Тъмно Червена Мисъл-не разбирам, защо са против исконното и човешко право на всеки сам да решава как да харчи парите си и на кого да ги дава! защо да не дадеш нещо отгоре, или да получиш някакъв подарък от доволен клиент?! аман от завистници и мързеливци, които яко завиждат на заслужили и работливи хора!

5

До Сат Н

преди 2 години

Не ги мисли, тяхна си държавата - техни си правилата. Но ако си решил да се притесняваш, мисли си за решенията от ония съдебни дела там, чиято развръзка е на финала и ще научим скоро.

4

две,

преди 2 години

Един приятел се безпокои, че може да не правиш разлика между "му го взех" и "ми го даде". А и в начините, по които това може да се случи

3

Сат Н

преди 2 години

Разбрах само, че имат сенатска комисия, която взима решения на базата на слухове, вестникарски статии и внушения от "наши хора", но затова пък са много корави и никога не си признават, че са сгрешили.

2

Анонимен

преди 2 години

не разбирам, защо са против исконното и човешко право на всеки сам да решава как да харчи парите си и на кого да ги дава! защо да не дадеш нещо отгоре, или да получиш някакъв подарък от доволен клиент?! аман от завистници и мързеливци, които яко завиждат на заслужили и работливи хора!

1

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда от адвокати това е наЙ ХУБАВОТО