26

Т.Шак

преди 2 години

11 юли, Видовден.Време е ОПГЕРБ да бъде навряна там, където й е мястото.

25

Т.Шак

преди 2 години

Корупционните схеми трябва да се разбиват и по такъв начин, че повече никой политически месия даже да не си и помисли да прави такива работи. По-долу някакъв "медик" ми говори за Варнава и иска да ни внуши, че ББ е Исус. Ха-ха!Заради такива като тоя сме на тоя хал.

24

Анонимен

преди 2 години

И защо по-точно, там си е ок, то въобще gelb партия ли е, какво значение от кои е бил министърът, той си работеше в трудната обстановка, сегашният - най-много да прави същото.

23

Медик

преди 2 години

Ръководството се сменя, да почнат да ровят по архивите да намерят нещичко за професор Ангелов,щото той беше шеф на тази болница преди да стане министър!!***,комунистическа,КГБ на па ст!!А вие дето се хилите и се радвате като малки деца на някой лу д дето си пали огън на бензиностанция и гласувате за тези дето ще ви доведът Адът,не мислете,действайте и си отрежете веднъж и завинаги главите!В крайна сметка животът си е ваш!!Щом са ви важни крадците,а не свестните хора гласувайте за Варава!!

22

Анонимен

преди 2 години

Много добре се движат служебните министри, особено в здравеопазването. Кеф да ти напраави как разтурват на герберушките схемите!

21

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

ДО ДИВИТЕ ЧЕГЪРТАЩИ-КОЛКО ОСТАНА ДО 11.06.2021АААААААААА? НЕ СЕ РАДВАЙТЕ !!

20

Анонимен

преди 2 години

Бай Ботокс нещо му се объркаха сметките, ток очакваше никой да не го притеснява за краденето... така де, толкова години никой не го е притеснявал, пък сега - какви са тия неща? Шашардисахте го човека...

19

браво Слави!!!

преди 2 години

мачкай всичко от герб под ножа ще ги изчегъртаме от земята ще гласуваме за ИТН!!!

18

Кики

преди 2 години

Балтов, зад завоя сме.Слагай трапезата, че ще ти е за последно.А Жени Начева кога?А Бай Киро Ананиев забравихте ли.Респект господин Министър.

17

Гледна точка

преди 2 години

А по другите болници няма ли злоупотреби? Защо точно "Александровска"? Защото бившият й директор е в ГЕРБ, нали гаддове? Да мачкаме само тях, това е целта мръсни нови диктатори.

16

Изнервен

преди 2 години

До 14. Ами не разбра ли защо се нервя? Защото такива като теб ги вкарват направо в затвора (само дето не ги разстрелват), както след 9.9.1944. Затова, глупчо.

15

Анонимен

преди 2 години

защо не се е явявал на събранията на борда на директорите толкова дълго време като му е задължение да представлява държавата значи не си е вършил работата

14

До Изнервен

преди 2 години

Ами дано ги разследват , ти що се нервиш нещо те притеснява ли?

13

Изнервен

преди 2 години

До 1,9, 12 и други подобни. А да си чувал нещо за разследване, доказателства, съдебен процес и чак тогава се влиза в затвора, тъппак. Разбра ли го?

12

Елена

преди 2 години

Стани ти, за да седна аз!

11

Иван

преди 2 години

Все съм се чудел като обявят, че "българина държал милиарди спестявания в банки"... Питал съм се, откъде тези пари, а баща ми ослепява и с едната пенсия не може да си плати двете операции на очите (всъщност и една не може да си плати).. А то, май става ясно от къде е този кеш у голяма част от хората! Масово се краде! Масово! Е, как няма да сме най-бедни в Европа и да се обличаме с дрехи втора употреба и да нямаме пари за зъболекар? Смъртно наказание ги оправя! Не затвор!

10

Анонимен

преди 2 години

Кражбите и корупцията в Александровска са в такива размери, че възмутиха доц. Александър Оскар. Той не е случаен човек, а председател на организацията на евреите в България Шалом. Щом той е шашардисан мислете за какво блато става дума.

9

Анонимен

преди 2 години

И аз искам на Малдивите ама с честен труд а с таз африканска заплата кога ?

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен То хубаво че махат корумпираните, ама откраднатите пари къде са ? -------------- Ами къде са? Изядени и изпити! Кyрви, ходене до Малдивите, помощ на децата и внуците, смяна на колата, някое друго имотче (за някои - къщички в Лозенец)... Всеки според желанията си ги е харчил! Но не е луд този дето яде зелника, нали?...

7

Анонимен

преди 2 години

А главната институция за мутризация в сферата - Пирогов - кога ще проверяват? Там м*рише от години.