20

Анонимен

преди 2 години

Лесно е да подкрепяш диктатори в свободна държава... Но я пробвай да подкрепяш свободата в държава под диктатура....

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен. 17 "Не че нещо, но коя власт разрешава протести срещу себе си ?" Всяка демократична власт разрешава протести по принцип. Това е една от основните свободи.

18

Анонимен

преди 2 години

Защо да не се "признае" за виновен, когато единственото, което прави протестите "незаконни" е диктатурата на Лукашенко! Че това си е "признание", че Протасевич е действал срещу диктаторските методи на въпросния!

17

СССР

преди 2 години

Народа на Беларус иска смъртна присъда за предателя Протасевич!!!

16

към 15

преди 2 години

Защо трябва да го бият? Достатъчно е да му кажат, че ако не си признае за золумите в Минск, ще го дадат на ЛДНР, където го дирят като военнопрестъпник за "подвизите" му в Донбас. А Бацко Лука, за да не му се наложи да плаща на ненаситния колективен запад, разреши на Путин да разположи в Белорусия неуточнено количество Су-30МС и руски РЕБ системи, подобни на тези, които по-рано блпкираха и направиха безполезни 52 броя F-35, разположени в Норвегия.

15

Ученика

преди 2 години

Бедни мой Лука..Началника гледа...

14

Анонимен

преди 2 години

Продава се нелегален софтуер за компютри по цял свят и после запада виновен

13

Анонимен

преди 2 години

Човекът прави това за да спаси приятелката си поне. То е ясно че него го чака затвор. Диктаторът си начеса егото като похити самолета и не му пука за санкциите и за това че целият му народ ще понесе последствията от неговите действия.

12

БРАВО!

преди 2 години

Офанзивата на ЛукаВшенко ще продължи до близкото изчезване на Русия от картата на света, а Протасевич ще стане част от демократичната власт на Беларус.

11

Анонимен

преди 2 години

Не че нещо, но коя власт разрешава протести срещу себе си ?

10

GG

преди 2 години

До 6Тролец, правиш ли разлика между държавен служител, инасящ секретна информация, и некво лапе журналист ?!

9

GG

преди 2 години

Ми били са го лошо и са му казали, че има семейство и трябва да помисли за тях. Нормално е да се жертва момчето

8

Анонимен

преди 2 години

Еми, виновен е.

7

шоушенк

преди 2 години

Защо да го бият? Заспал е в ареста, събудил се, малко го боли на едно място

6

Дядо Коледа възмутен

преди 2 години

Има пореден нагъл опит всички подставени на власт в ЕВропейския съюз да бъдат замесени в поредна нагло престъпна диверсия срещу свободна страна членка на ООН .Терористите и диверсанти провеждат бясна кампания за отравяне със спец наркотици и последвало психизиране на милиони важни родени в Беларусия като славяни/потомци на боговете/Подобна диверсия срещу народа на Украйна 2014 годиан отрови десетки милиони украйнци и разруши важната им индустрия.Така подпалиха Сирия,Либия,Йемен..

5

Анонимен

преди 2 години

Не сме се съмнявали, че той е един от виновниците за неконтролираните бунтове и хаосът в Минск, но по-забележителни са други све новини. Днес руският ТУБ "Фортуна" приключва строителството на линия "В" на тръбопровода "Северен поток 2". На работещия по "А" на тръбопровода "Северен поток 2" "Академик Черски" му остават да положи по-малко от 100 км тръби. Укропия скърби. Зе оплаква "УкроНафта". Вчера Дания спря изграждането на "Балтийска тръба", хвърляйки Полша в дълбок траур.

4

Анонимен

преди 2 години

и този го смачкаха - сигурно са обяснили какво ще е бъдещето на семейството и близките му,

3

Анонимен

преди 2 години

Хората използват технологии и софтуер за разпространение на информацията сред гражданите после се чудят защо има десиденти които са против Лукашенко и организират митинги

2

Анонимен

преди 2 години

Американците да кажат какво ше направят на Сноудън, ако го докопат.

1

Анонимен

преди 2 години

А имената на хората с които е работил, както и позициите на които са участвали ?Или днес предпочетоха да филтрират информацията.