24

Анонимен

преди 2 години

Нека допълним и монополите на големите хранителни вериги и безкрайния внос на всичко. Дали купуваш домати от пазара или от голям магазин, всичко идва от внос и не става. Ядеш зеленчуци и плодове без никаква хранителна стойност. Достъпните неща като цени са *** и не стават за ядене. Никъде в ЕС няма толкова лоша храна като в България. Мисията на ЕС е да унищожи българите с подкрепата на правителствата ни.

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25Борисоff=цъфтеж и 325 ОЙРО мин.заплата!

22

BG ''бизне

преди 2 години

Печалбата преди всичко.

21

Анонимен

преди 2 години

Радев = поскъпване и недоимък.Заприличваме на Русия.

20

Анонимен

преди 2 години

Всичко се вдига заради икономическия срив след короната, повивашане цените на суровините и транспорта, но е и планирано. Заради влизането на еврото ще вдигат цените постоянно 2 години поред, така че когато приемем еврото да е минимална разликата. Да не е като в Гърция, Испания и т.н. рязък срок на всичко. Сега ще вдигнат всичко със 100% предварително. Варят ни като жани пак, за да няма бунтове от рязък скок.

19

ранътъ праи борбътъ

преди 2 години

Нали така ?

18

Анонимен

преди 2 години

След Виденовата зима идва Радевото лято.

17

Пилето

преди 2 години

Стагфлацията ще вкара икономиката в дългогодишна рецесия. Купете си мотика и земя на село за всеки случай.

16

абоната е на мо~~~ре

преди 2 години

През соца грешно правиха България промишленоселскостопанска.Днес пък са тръгнали с питиепродавници да правят модерна европейска страна.Трябва ни селскостопанска страна + туризъм(като стария) и лека промишленост само.

15

Знаете ли какво

преди 2 години

е ХиперИнфлация, ако не знаете, до края на годината ще разберете като 1 долар стане 10 000 лева, щото Лева няма никаква стойност на територия без никаква икономика, вече 15-16 месеца!

14

Анонимен

преди 2 години

При Радефф е така - скепо и беднотия.Комунизъм искахте, нали ?!

13

до №1

преди 2 години

Е.. няма разбира се .. с тези невероятни помощи/надбавки от 50 (ПЕТДЕСЕТ) лева...как ще усетят..

12

РАН - ЪТ

преди 2 години

През Май цената най-висока ?!Може и още!И още може!И още...и още...и още...още...още...може, как да не може?Плащай пpoст бай *** цената на богатия живот, за който събори старата си държава.Плащай и мълчи.И да говориш, пак ще плащаш!!

11

GG

преди 2 години

Промяната на Радефф !

10

Анонимен

преди 2 години

Интересно кой ли е подкупният политик взимал подкупи от Божков ?

9

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Царство България трябва да се възползува от щатското комюнике,което посочва главни лица от руско-турската мафия . Сега е момента тези бандити да бъдат осъдени под граждански натиск. Конфискацията на техните милярди би позволила рязък икономически скок само за около година,ако и без друго крадените от народът ни финанси се насочат към национална програма за създаване на семеен бизнес. Под малък семеен бизнес разбирам производствен такъв.Кредити без лихви и само за хора,гарантиращи с професионализ

8

do 4

преди 2 години

Средната заплата е доста подвеждащ фактор, има бюрократи на високи постове на които са им дали възможността сами да си определят заплатата. Клатил си цял месец краката ама в края на месеца взема едни 70000 лева примерно. В същото време има един куп хора дето се разписват на 500 или 600 лева - ама като им усредниш заплатите се оказва, че средната заплата расте и е над 2000 лева.

7

Жан Виденов

преди 2 години

Иде вече Виденов Ден и Жан Виденови времена скоро на есен с песен нови вълни заразени без значение със или без ваксини, хората ВМЕСТО НА ОПАШКИ ЗА ВАКСИНИ ще се РЕДЯТ НА ОПАШКИ ЗА КУПОНИ ЗА ХРАНА пред празните витрини на магазини.

6

Анонимен

преди 2 години

Ние няма да го усетим, щото при нас винаги са били високи. Само плодовете и зеленчуците са ни евтини в сравнение с другитер страни, и то западните страни, не на Балканите.

5

Анонимен

преди 2 години

Нормално е за управлението на държавата от комунистите.Сега се лови риба в мътни води.