53

Анонимен

преди 2 години

До Няма законипроституцията не е незаконна, но не е и регламентирана по никакъв начин и не се облага по никакъв начин. Така, че по добре да се уреди в закон и да има ред, медицински контрол и приход в хазната.

52

Няма закони

преди 2 години

Няма държава.Както е тръгнало хазарта да е законен бизнес, от който само вреди и нещастия причинява на хората сега остава да пусна наркобизнеса плюс хазарт плюс проституция да се жалват че са ударени от Ковида и да си търсят правата за безвъзмедни помощи от държава и еврофондове.

51

Посмали Манго

преди 2 години

То излезе че 50% от брутния продукт го няма бре.

50

Анонимен

преди 2 години

Като махнахте билетчетата.. така ще.. народа има пари ама няма какво да търка...

49

пена

преди 2 години

Ауу каква мъка ми е за хазарта...ще си сложа черна кърпа!

48

ИСТИНАТА

преди 2 години

Да се спрат плащанията към кръчмарите и хотелиерите! Има и по-важни хора, тия т'улупи да си продадат джиповете и да се разплатят на работниците.

47

Сахар

преди 2 години

Милите хазартни оператори... Уж им спаднал оборота, а пък ни заливат един през друг с *** реклами.

46

Софиянец

преди 2 години

Пичове, вие представяте ли си каква щеше да е България ако тия не бяха крали толкова много? Вместо 95%, да бяха крали само 50%. Щяхме да сме като Швейцария на балканите. Просто спешно трябва да ги изметем.

45

Анонимен

преди 2 години

Хазартът трябва да бъде унищожен .Щом пандемията го е свила означава ,че всяко зло е за добро.

44

Анонимен

преди 2 години

За хазарта причините са други. Божков плащаше на хазната по 500 млн лева данъци, след като държавата установи, че трябвало да ѝ плаща 700 млн, тоя избега в дубай и сега плаща 0 лв. Та от хазарта се губи най-вече от съсипания бизнес и сега вместо да гледаме Захари, гледаме Фики, Рачков и Стоичко, но явно и тримата не могат да компенсират загубите на Захари. И така.

43

...

преди 2 години

Ооо тия въобще не ми ги споменавайте, че няма пари ама въобще това да се маха на тая бедна държава казина само за чужденците ако искат

42

Че Гобара

преди 2 години

А да бе, пандемията е виновна, а не раздадените милиарди на Шиши и компания от държавната банка, и отписаните 10 милиарда задължения от НАП на "наши фирми". Съд и затвор!

41

Курс за прости хора

преди 2 години

"Как да показваме среден пръст на нацистки окупатор с най-голяма публичност"

40

Анонимен

преди 2 години

Откажи се от ваксинация,и разплачи бил ГЕЙтс!!

39

Сив сектор

преди 2 години

Ето ви един "сив сектор", който винаги е пропускан. Всички сервизчета, гумаджийнички и разни там работилнички.Там такива устройства като касов апарат не са виждали.

38

Вие не знаете:

преди 2 години

Разработваме и цяла серия курсове с различни лога за различните курсове обединени от общо звено:"Курсове за прости хора"Като почнем от: "Курс за прости хора как да разпознаваме лобистки и нацистки закони, наредби и практики"И "Курс за прости хора - как да мразим неонацисти най-добре!"

37

BG-то

преди 2 години

е микс от: дюнери, бързи кредити, казина, кръчми, чал..теки, евро..футбол, заложни къщи, автокъщи, публични домове и други хубавини. Това говори много за културата на народа.

36

БАЙ ХОЙ

преди 2 години

Мисля, че светът може да съществува и без хазарт ...

35

Анонимен

преди 2 години

Kenefbet

34

Анонимен

преди 2 години

Samo peevski bojkov li sa korumpirani dr mutri milioneri miliarderi kade sa s restr.kadina barove restr.kolperazii mutrite bigataschi ne sa samo bojkov i peevski kak sa bratjata domiv4ievi bobokovi bogataschite it gerb s fa. Aide podouksute vs da se vidi ot kakvo sa sabogatjali i kak sa 30 g ot misernite saplati ba jivkov ne sa sabogatjali simionov mareschki karaka4anov zvetanov borisov da be sa bedni fabdakova milioberka ot selska u4itelka korumpurani bogataschi v bg ne samo bijkov peevski