16

Анонимен

преди 2 години

Сигурно и там символа на "европейската столица на Културата" Митьо Чорапа ще продава чорапки, без да издаде нито един касов бон и вероятно препирайки нечии пари?

15

Анонимен

преди 2 години

До 11 Вие старите сте много умен вид. Видяхме ви в края на комунизма - основно аграрни селяни с потенциал 0. В целия преход основно вашите поколения управляват политика, спорт, култура, образование... всичко е катастрофа. Цялата вина за ситуацията в държавата и бягането на млади на вън е благодарение на вашия нисък соц интелект.

14

Казвай,майна!

преди 2 години

Не съм сигурен,но преди време в един от епизодите на ''Кошмари в кухнята'',мисля че пак в Пловдив и пак ''Friends'' се казваше заведението.По бегъл спомен си спомням,че беше пицария тогава.Но дали това е същото?

13

Анонимен

преди 2 години

Леко зактсняло с едни 15 20г :)) Пък и изобщо не ми е копие. Копие означава от наредбата до цветовете и размера на помещението.

12

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Не ме смущава толкова факта,че в Пловдив има паметник на Альоша,колкото липсата на огромен паметник на Кан Кубрат в Крим. Ако обаче Русия не признае,че руският език е български и не възвеличи това с достоен паметник на Българските Канове и Царе, Книжовници и Бойци,то ще поставим надпис на Альоша,който го определя като крадец на Азбука,Език и Територии Български. Защото дедите на този Альоша са онези,които унищожиха Волжка България,Кубратова България. Нека Ердоган им напише азбука.Хахаха

11

Анонимен

преди 2 години

младите сте много тьп вид. използвате мешани бг думи с английски без дори да подозирате, знаете перфектно англ от игри и прочее без да осъзнавате, живеете с много западни удобства като телефончето в ръчичките, нета през който тролите, и бягате навън защото се срамувате да се наречете българи. Но това не било чуждопоклонничество.

10

АнонимеН

преди 2 години

До Марин / ИМА ДИВАН :D

9

Анонимен

преди 2 години

'Сериала "Приятели" го излъчваха още по комунистическо време' ----- 1994 ли е паднал куманизма бе, момчето ми? тук почнаха да го дават 2000. май нещо не помниш защото още не си бил роден.

8

Марин

преди 2 години

Точно копие? Кое е точното, че не видях от видеото?

7

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Роден съм в София, но съм тракиец по майчина линия и ми е особенно горделивичко, че пловдивчани са с пъти по-креативни от софиянци. Пловдив е уют,семейство, диалог..

6

българин

преди 2 години

До: номер 5Ми ако ходиш да се кланяш на паметника на Альоша, ако му носиш свежи цветя - определено е чуждопоклонничество! Русия е чужда държава, а паметникът е на армията на тази държава! Сериала "Приятели" го излъчваха още по комунистическо време и няма нищо общо с политиката, армията или държавното управление.

5

Анонимен

преди 2 години

Столица на Култирата? По-скоро Столица на Чуждопоклонничеството.

4

V

преди 2 години

Густо майна Филибето, на Тримона пу ш ки фраш

3

Анонимен

преди 2 години

Привлекли сме латерната на тамошните комунисти .. голям праз

2

Анонимен

преди 2 години

Сега оная многострадалната геновева Митко шyшонa, ще го налази и ще почне да продава незаконно тъpлъциte.

1

Анонимен

преди 2 години

'отидеш там на кафе - да си стоиш, да си бичиш айляк"' ------- така ли говорят турчеещите се пловдивчани? после защо ги бият.