62

Анонимен

преди 2 години

Брюксел очаква от БГ присъди за корупция на високо ниво. Само че очевидно за Главната прокуратура "най-високото ниво" е В.Божков. Много го извисявате, още малко и ще го направите "Very Important Person". Ако толкова се затруднявате да направите анализ, дайте на учениците от 11 и 12 клас да напишат есе по двете снимки от спалня в резиденция в Бояна. Те вероятно биха могли да ви помогнат. И обърнете внимание, господа: става въпрос за присъдИ на VIP персонИ..

61

ПРИСЪДИ ЗА КОРУПЦИЯ:

преди 2 години

...АМА СЛЕД ИЗБОРИТЕ ....ЩОТО "ВИШИЯ ДЪРЖАВНИК" ЩЕ УЧАСТВА ВЪВ ВОТА.....

60

Слави капут

преди 2 години

Слави вече не е клоун на свободна практика, а основател на политическа партия. Вече не го хваща "свободата на изразяване". Трябва да носи отговорност за делата си. Той сам падна в капана.

59

Закона Магнитски

преди 2 години

По-рано тази година Божков се опита да подкупи две влиятелни български лица, за да му помогне да "създаде канал за руски политически лидери да влияе на българските държавни служители"

58

Qanon

преди 2 години

Я да видим.... дали мафията ше фане сама себе си?! :D

57

А ЕУЕментарно

преди 2 години

До Някой ни заблуждава Септичната яма се разсмърдя. И сега сички дето СЕРЯХА в нея се разграничават. ДЕЖА ВУ, както казват чукчите :)

56

Oooп Пааа

преди 2 години

Ооооп Пааа, Оооп Пааа - бузукито започва ...

55

ББ

преди 2 години

ЕС политическата класа,финансира и обслужва мафиоти и диктатори като обран и борисов,обслужват интересите им,плащат им,Народите на ЕС са унизени,зависими са от путин,неспособни да вземат каквито и да е решения...Оставки...ЕС не се продава...това е Идея..Справедлива Идея е...опорочавате я...продавате я на путиновци и лукашенковци...това е престъпление,Оставки!

54

ББ

преди 2 години

До Анонименхаха"кубето"не е бил шофьор на маджо,Ц.Василев каза в ефир,че е пратил едни 200 мил. на борисов...защо ли?Пеевски не произвежда и не продава нищо...само животите ни!"най-богатият"българин когото погнахте не произвежда и не продава нищо...само тука има тука нема,та менда на борисов излъга НС да му гласува двойна ставка данък...владиту му пращаше чиновници които трябваше да го контролират...да го обслужват,къде е "кубето"?САЩ не са елементарни ***...идват за вас!!!Ние също!

53

sd

преди 2 години

Оказа се че със забрана по закона Магнитски са само граждани на бившия СССР, освен нашите шиши и нашите хубавци. България се очертава като руска губерния в ЕС.Големите телевизии почнаха да мажат. Отвратителния комунист Близнашки квичал че това е преврат!

52

Някой ни заблуждава

преди 2 години

До АнонименВ България няма комуности и демократи, а надпартийна мафия. Как така нашето правителство и служби бяха финансирани и в коалиция с някои от тези хора без да се впечатлят толкова време? Как пък точно сега "проницателните" американци се сетиха? Интересно, а? Борисов беше преотстъпил на Пеевски повече министерства, отколкото контролираше ГЕРБ с цел да получи подкрепа и да задържи властта.

51

Анонимен

преди 2 години

Правилно ЕС иска български съд да осъди корупцията в България. Това не е негова работа. Доколко това е възможно и дали старите комунистически мекерета които Кубето наблъска във временното правителство трябва да го направят е друг въпрос. Крадецът да вика дръжте крадеца - това е не само смешно, това е безпрецедентен тъпизъм. Докога ще живеем в този тъпизъм не ми е ясно. изглежда май вечно. Толкова по - зле за нас.

50

Анонимен

преди 2 години

Корупцията не пада от небето, тя си има лица или по-точно ***, които я внесоха от турция по стара турска традиция.

49

помнещ

преди 2 години

Българино! За да тръгнат най после реформите в България.След 31 г от Псевдо демократи в държавата ни НАЙ ПОСЛЕ! ГЕШЕВ ТРЯБВА ДА СИ ТРЪГНЕ ВЕДНАГА! Всяка минута негов "престой" в държавата ни,е ГРЕШКА! Следващата сряда ЩЕ БЪДА ПРЕД "ИНСТИТУЦИЯТА" МУ! Лъжлив Глав прокурор! Пазещ ОТ ЗАКОНА др Борисов КОЙТО МУ ОБЕЩА ТОЗИ ПОСТ! И то при жив Глав прокурор Цацаров С не изтекъл мандат от 7 г! ЯК ОТПОР Е НУЖЕН,ЗА ДА ЗАПОЧНАТ НЕЩАТА НАЙ ПОСЛЕ ДА СЕ СЛУЧВАТ В България! ВСИЧКИ МУТРИ АУТ ОТ ВЛАСТТА!

48

Гост

преди 2 години

Ще има да чакат. В този живот няма да стане. С този съд и прокуратура- абсурд. Ще установят, че няма данни и ще прекратят делата

47

Анонимен

преди 2 години

Тия от ЕС искат от България ,не е ли от съда и прокуратурата

46

българин

преди 2 години

И др Борисов получава СРЕДЕ ПРЪСТ за БЪДЕЩА ВЛАСТ и УПРАВЛЕНИЕ!-:)))

45

Помнещ

преди 2 години

До 53 Взе ми думите!-:) От години в този ЕС ,дерибействат едни и същи физиономии! И там корупцията е на почит! Помня когато се откри официално ЕС,и как не бяха сигурни когато излезе 1 вото евро като парична единица на ЕС!Та и там са нужни ЯКИ " РЕФОРМИ"! Оядоха се с повече от 10 г тамошните " политици" както тези от ГЕРБ на месна почва!

44

Анонимен

преди 2 години

Брюксел ще получи само среден пръст, това е ясно. Айде сега те да кажат колко от техните корумпирани политици на високо ниво са осъдени (или дори съдени)? Защото корупцията идва от ТАМ!!!! И те не правят нищо, абсолютно нищо за предотвратяването й. С тиквуня си бъркат по дупките, наеха на работа едно уро дливо дяволско изчадие на чието лице е написано КОРУПЦИЯ (сталинка), те плюят в лицето на цяла Европа, после били очаквали присъди в БГ за корупция. Рибата се вмирисва от главата, лицемери долни

43

СС

преди 2 години

Ало Брюксел Тиквата краде 12 г от българите и евросубсидии !!! Къде гледате меки китки??? Лицемери и лъжци !!!