5

ЗАВИСИ

преди 2 години

Зависи от човека. Всеки си е индивидуално отговорен дали ще бъде *** или ще учи цял живот. Навсякъде по света е пълно с неграмотници които ги мързи да живеят.

4

Анонимен

преди 2 години

Образованието в мутроландия е на кота 00. Отиваш в университета вадиш пачката и си купуваш каквато диплома искаш. На това съм бил свидетел през последните 10 години. Като видях неможах да повярвам че това се сучва в университет с дъгогодишна практика и който е бил на световно равнище. Корупцията е тотална. Унищожиха всичко но посегнаха и на образованието което е най важното за една нация за да съществува. Днешните даца са обречени на неграмотност. Погледнете како има в учебниците им. Пълна каша

3

Анонимен

преди 2 години

Обективен измерител на езиковите умения на учениците не са скалъпените резултати от НВО и ДЗИ, които постоянно се нагаждат, за да изглеждат нещата добре, а данните от проучванията на PISA, според резултатите от което проучване България пропада. И по езикови умения на учениците, и по математика и природни науки.

2

Gorskio

преди 2 години

Какво общо имат управниците - който иска да учи винаги ще намери начин. Който не иска - ще се скатава до дупка. Виновни са на първо място родителите и после учителите. Едните че са тотално безхаберни и саботират възпитанието, другите че се примиряват и ходят само да преподават за да мине времето. Има много свестни и кадърни преподаватели, но е пълно и с безхаберни калинки в образователната система.

1

Анонимен

преди 2 години

На днешните управници учени не им трябват. Трябват им зомбирани гласуватели. Защото учените с много мозък ще ги изритат отзад. Имат огледало какво правим ние завършилите по времето на бай Тошо и искат да няма такива като нас. Колкото по зомбирани толкова повече гласуватели за сеяндурските управници.