25

Учител

преди 2 години

Всеки ученик има възможност да се запознае с оценката на изпитната си работа. Попитайте в училището си.

24

Анонимен

преди 2 години

Вие какво очаквате, народ който вярва във всяка една конспирация да се окаже грамотен ли, естествено че повечето са неграмотни или полуграмотни.

23

8

преди 2 години

Благодарение на частните уроци!

22

Анонимен

преди 2 години

До КрасиНе си прав ! И с правописна грешка влизат. Има 45 000 места по държавна поръчка + 15 000 места платено. Явилите се на матура да под 50 000 човека. От тях 7-8 000 заминават в чужбина. Тука, за 40 000 завършили и с правописни грешки има 60 000 места за първокурсници . Конкуренцията между ВУЗ-овете е жестока за кифлата Жечка, изведстна като Жени, от Сунгурларе, сао и само да се запише някъде....

21

Анонимен

преди 2 години

Да са живи и здрави родителите дето плащаха за мастни учители.....

20

Кирил

преди 2 години

Може ли, ако някой разполага с информация, да сподели от къде може да се провери кой модул колко точки е взел? След много усилия сега разбирам, че токите отговарящи на крайният ми резултат са точки които по спомен изкарвам още от задачите от първи и втори модул. Подозирам, че третият ми модул е бил изгубен, а мон отказва дори да си вдигне телефона за връзка с граждани.

19

Анонимен

преди 2 години

От МОН са платени хонорари, от 8 клас семейството има грижата да купува учебниците - и разбираемо цените удрят тавана, особено на нововъведените модули и ИУЧ.

18

ПЕДАГОГ

преди 2 години

Никакви фикита , райни и други подобни не са ви виновни. Когато човек е кyxa ***** и няма желание да се учи нищо не може да му помогне. Друго е страшно - в България има цели села и области в които българския език е чужд.

17

Анонимен 22

преди 2 години

До реалнафантазияСъгласна съм с Вас, но това не изключва моите твърдения. Децата в днешно време са много по-умни от нас на техните години, но според мен съвсем умишлено или по-скоро от липсата на всякаква заинтересованост, са принудени да учат по измислени учебници, написани от хора, които нямат представа за днешната действителност и никога в живота си не работили с деца. За сметка на това са одобрени и платени от МОН.

16

Краси

преди 2 години

Всеки,който може да си напише трите имена без правописна грешка е готов за ВУЗ!

15

реалнафантазия

преди 2 години

До Анонимен 22,Теодосиев ви го каза, 12 часа на ден учене и прочетени 1000 книги, всяка от която 600 страници до 9 клас, за да има детето понятеният апарат.Една ограничена личност не може да постигне свръх резултати. Трябват свръх усилия, за да можеш да правиш широки асоциации. Всичко става на границата между науките вече.Но е неудобен на системата и го пенсионираха. А той работи безплатно, и продължава да го прави, даже е готов ТОЙ да си плаща за подготвя златните ни медалисти... :)

14

Анонимен 22

преди 2 години

Преди да обиждаме децата е редно да се погледне написаното в учебниците. Кой, как и за какви пари ги е написал? Старите методи на преподаване и оценяване. Старите програми. Остарелите възгледи, които ги карат да зазубрят. Липсата на лично мнение е на особена почит. Така се става ***, дори и да учиш най-прилежно в училище. Не децата са ***, а цялата методика. Так мисля аз.

13

Анонимен

преди 2 години

А фактът, че въпросите от тазгодишната матура бяха доста лесни, защо не се споменава?

12

Анонимен

преди 2 години

Тази стойност е напълно съизмерима с данните от предходните две години._______________*_____________ пише се оценка, а не стойност, защото не в стока! Кога ще научите български в днес.бг ми сир ки (прякорът е взет назаем от любимия Ви вожд)! Моят речник не е такъв!

11

до 4

преди 2 години

Ти не знаеш как се пише "не можах" и пишеш "неможах" и смееш да се изказваш за образование?! Марш!

10

реалнафантазия

преди 2 години

Значи реално 3 при 50% +1 средно за страната, ако беше оценяването.Ха познайте колко средно ще е при седмокласниците по математика, май май няма и 3, защото там не го докарват дори близо до 50т... :)

9

Анонимен

преди 2 години

Какво да очакваме от децата на слугинажа на ЕС?! Деца на тираджии, болногледачи, миячи, сервитьори, кофражисти и берачи на малини?! Най-затъпяващата и проста нация в ЕС сме. И профилът на 98% от емигрантите го доказва. Да се измитат нулите от тука и ще останат само кадърни млади и добре платени хора из западните компании и със собствени интелектуални бизнеси.

8

Анонимен

преди 2 години

Фики,Рафи,Мурджо,Софка,Мики-Маус - това е бъдещето!

7

Анонимен

преди 2 години

Тотално затъпяване, даже и короната не им е виновна. 30 години демокрация стигат.

6

Анонимен

преди 2 години

с модел за подражание Фики и Рафи, толкова хаха