37

Падни...легни!

преди 2 години

Под дулото на хамерикански автомати...И после двама български офицери са на заколение-жертвени агънцета!

36

АнонимеН

преди 2 години

НЕЗАБАВНО ПРЕКРАТЕТЕ ДОГОВОРА СЪС ФАЩ ЗА СЪВМЕСТНО ПОЛЗВАНЕ ЗА БЪЛГАРСКИ БАЗИ! ВЪВ ДОГОВОРА СКЛЮЧЕН ПРЕЗ 2006-ТА Е ЗАПИСАНО, ЧЕ ТОВА СЕ ПРАВИ С 1-ГОДИШНО ПРЕДИЗВЕСТИЕ!

35

Страхотна...

преди 2 години

МОТИВАЦИЯ за българските военнослужещи...да операт пешкира заради американски некадърни рейджъри...!!!!

34

ето за това...

преди 2 години

НЯМА да стана офицер в българската армия!!!!Да се подпичкват с мен и да ме изкарват виновен заради братския хамерикански офицер...АРЕ ЪРььь У ЛЕВО!!!

33

АнонимеН

преди 2 години

НАЧИ ТОВА НЯМАЛО НИЩО ОБЩО С НАТО!!! ПРЕЗ 2006-ТА СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ Е ПОДПИСАЛ ДОГОВОРА ЗА СЪВМЕСТНО ПОЛЗВАНЕ НА БАЗИ ОТ ВОЕННИ НА ФАЩ В БЪЛГАРИЯ! КОЕТО Е ОГРОМНО ПРЕДАТЕЛСТВО ! СПОРАЗУМЕНИЕТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕКРАТЕНО ПО ВСЯКО ВРЕМЕ С 1-ГОДИШНО ПРЕДИЗВЕСТИЕ!

32

Анонимен

преди 2 години

ако правителстовото ни честно и почтено ще има оставки на министри и съд за американците нахлули на чужда територия и заплашвали български граждани с убийство

31

БожкееНЕможеДабъде

преди 2 години

хамерикансците-са БОЖИкравички...невинни кат момина сълза...Явно на тия от МО са им сменили ЧИПА...или ценностната им система!!!!!

30

Херо към Путин

преди 2 години

Гад долна... ти ли подведе моите войничета и те горкичките загубили се на чужда територия най учтиво са нахлули в частен имот и заплашили с оръжие льошитъе български работници да им кажат де е КАРАДЖАТА....

29

АнонимеН

преди 2 години

ЩОМ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЕДНА ДЪРЖАВА ИМА БАЗА НА НАТО ТО ТРЯБВА ДА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ СЪОТВЕТНАТА ДЪРЖАВА А НЕ ОТ ФАЩ! АКО ТОВА Е БАЗА ПЪК НА ФАЩ , КОЙ Я Е РАЗРЕШИЛ И КОГА!

28

Анонимен

преди 2 години

едно не ми побира главата. На учение си. Знаеш много добре, че не е реален бой. Влизаш в някво хале и гледаш хората си струговат най-чинно и пушат цигари... Не си ли замисляш, поне малко: "Де*е*ба тука нещо май не е наред!?!"

27

Путин е виновен!

преди 2 години

Путин е виновен!Така казаха от "Козяк"16....

26

Анонимен

преди 2 години

Кремъл е инициатор на този инцидент.

25

американскаДЕМОКРАЦИ

преди 2 години

Нахлуване на чужда територия на въоръжени хамерикански рейджъри в частен имот и заплашване с оръжие на невинни български граждани...НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО!!!

24

Анонимен

преди 2 години

Министъра е главен виновник!Оставка!

23

АнонимеН

преди 2 години

ВИНОВНИЯ Е САМО 1 И СЕ НАРИЧА ПРЕЗИДЕНТА НА ФАЩ!

22

Анонимен

преди 2 години

Че са докладвали , докладвали са където трябва . И са били посъветвани да си траят , за да не се разваля имиджа на господаря

21

Анонимен

преди 2 години

Инцидента не е страшен, няма ранени или убити.Руски агенти в МО е дало нарочно грешните цели за да могат да обвинят американците.Търсете връзка с Москва !

20

Херо МУСТАКАТАТА

преди 2 години

Шътььь...не задавайте много въпроси за да не увеличим списъка"Магнитски'...

19

Пешо -неолиберало

преди 2 години

А Херо Мустаката защо се гуши кат пръдня в *** и не накаже истинските виновници/хамериканските рейджъри разбойници/...?Да приложат спрямо тях техния си закон"МАгнитски"!!!

18

Сержант

преди 2 години

Ако бяха докладвали за инцидента, това щеше единствено да помогне да се потули случая. Не са за наказание, а за поощрение. И няма как, че не е докладвано да предотврати нещо, което се е случило вече. Други са виновни. Корифеите от ВП ще имат работа поне за година напред.