57

Яко

преди 2 години

Васко *** се ***, и тея ако стане война да ни защитават, собственика орева вкички медии, пари иска, 100% е перач на тиквата, то гжлямо реване...иначе обучениито е планувано поне 6 месеца и съгласувано с шкембе министъра, така че той е за плюене, драги ми смехурко и гъзоцелувач на Герб

56

Анонимен

преди 2 години

То тия американци ....не си мислите че са много умни )

55

Професионалист

преди 2 години

Щом учението е в България виновен е началникът на отбраната. Той е най-висшият действащ военен с пагон.Достойно е да си подаде оставката. Но ние сме в Абсурдистан и този некадърник ще държи кокал още дълго.

54

до Анонимен 64

преди 2 години

А чий го крепят у нас като нищо не знаят???Нека първо се научат у тях как се нахлува с оръжие в частен имот/ако им стиска/ и тогава да ги прилагат тия прийоми у нас!!!

53

Анонимен

преди 2 години

Абе ,аланколуци американските войници от къде да знаят ,че цехът не е в периметъра на учението?За този гаф са виновни нашите офицери които пак са спали когато им е обяснявано докъде се простира военната зона!Добре ,че това е учение иначе ,ако беше някъде в Афганистан щяхме да посрещаме кофчези с ,,герой"!

52

НАТО-МАТО-НАСРАТО

преди 2 години

САЩ пак зацапаха свещите у нас...То и Доналд Кук УСРАбългарското Черноморие ,тъй че май трябва да свикваме с хамериакнските фекалии...

51

Е ле па тоя...

преди 2 години

Ка-ка-Калинка с червени точици и НАТОВСКИ уклон,лижещ хамериканскиЗАДНИЦИ...

50

ка-ка-калинка...

преди 2 години

Ей, не знаех ,че министъра на МО си пада малко КА-ка-КАЛИНКА....

49

Анонимен

преди 2 години

Без отговорен министър дал уверение, звучи като човека взе парите и каза:"Ще видим"

48

Анонимен

преди 2 години

Май са засекли работа на съмнителна електроика в съседския имот и са отишли да маркират мястото. Няма да се обясняват я!

47

Морфей

преди 2 години

и единият си ТИ!

46

технатаМАМА

преди 2 години

Във връзка с нахлуването на американски военни в частен имот в Чешнегирово ще обвинят и накажат двама български офицери...Е това вече преля чашата...САЩ и НАТО вън!!!

45

Кой каза:

преди 2 години

МУТРИ ВЪН...!!! А сега нека каже:АМЕРИКАНЦИ ВЪН !!!! Ако му стиска...

44

Не станаха ли много

преди 2 години

ИЗЦЕПКИТЕ на това временно правителство???пРЕЗИДЕНТА защо мълчи кат пръдня в ***?Кой ще защити българските военнослужещи?Е как кой- ВЪРХОВНИЯ командващ...а той е...ТОЙ Е...не се знае кой е...???!!!Скрил си е нейде под ШАДРАВАНА юмручето и се гуши под полата на генерал ДЕСИ...

43

поредната халтура...

преди 2 години

На временното правителство....

42

Учителя

преди 2 години

Русофилията и майцепродавството все още на са обявени за престъпления в България. Така, че русофилите - майцепродавци не могат да бъдат натикани в затворите...жалко

41

Анонимен

преди 2 години

Виновно е специалното разузнавателно средство известно като Мапса. Явно и американските нинджи го използват. Леле мале. Нато ако нападне Русия си мисля че ще се изпотрепят различните формирования още преди да пресекат границата от приятелски огън. Руснаците могат само да гледат сеир.

40

гъзолизец

преди 2 години

Альоууу...министЕЕрооо...Давай си оставката и бегом марш на "Козяк"16 да лижешЧЕРНИзадници!!!!

39

Буридановото магаре

преди 2 години

До Истината Проблемът е,че причинителите са срива на информацията са върли американофили,сащионцофили и президентът Радев сега е в небрано лозе - хем некадърни и надути пуяци,хем дундуркани от американците. Как да накаже най-върлите сащиански проксита в БА и да не си развали отношенията със САЩ.?

38

ето така...

преди 2 години

Българският министър на МО трябва да защитава американските военнослижещи и да обвинява български офицери във русофилия....А пропо къде в българския НК има член или алинея която осъжда русофилията????Това наказуемо деяние ли е???