21

Каспър

преди 2 години

Не им вярвам на краварите, защото споредмен тази Декларация е "прах в очите" на простиябългарски народ !И тук има някакви задкулисни уговорки, коитоне знаем и никога няма да . . .узнаем ! Божко, отново ще гласувам за теб !

20

Лаик

преди 2 години

Глупаво момче се оказа наш Д*****о.......едричко,кротко - но алчно и глупавичко!!!!! Язък.......

19

Анонимен

преди 2 години

И този "комарджия" едва не влезе у Парламента, вместо у панделата?! Е, то бива-бива "Демокрация", мъ то нашто чупи всички рекорди!!!! Направо сме за рекордите на Гинес (не бъркайте с бирата)!!!! -)))))

18

1

преди 2 години

До Анонимен-7,грешиш,автора на "Шайката-герб"ангел тодоров,за друго име споменаваше,в книгата си,и сега вчера САЩ,написаха и лидер на партия,в списъка си с наказания,сещай се защо не споменаха името на партийния лидер,мисли логично,и ще стигнеш да името му

17

Анонимен

преди 2 години

Бойче е на пистата ските му са обилно намазани и ето другите състезатели оспорват преднина Божков, Прасевски странно че Доган отново не участва в спускането, май той ще бъде на кяр старият сокол е мноого добър стратег! остави възпитаниците си да се самопогубят от собствената си алчност. ... разпънете и Доган!!! той е баш драматурга режисьор!

16

Анонимен

преди 2 години

Ще започнем от тебе да разчистваме

15

Анонимен

преди 2 години

,,Мен никой не може да ме осъди,,- Усвоена,, рецепта,, за неограничена свобода...без реални възможности и конкретни наказателни действия спрямо индивида .

14

Сланина и Зурла

преди 2 години

Хахахааа..че аз знам поне десет бе..и то още зората на т нар демокрация.Постановки ала кравария.Подреждат си къщичката с добри и доволни еничари и бейове!

13

Анонимен

преди 2 години

Череп колко душички си затрил?Сътрудник е на Москва за мръсни операции!

12

Анонимен

преди 2 години

В развитите страни това се възпитава от детската градина. Да работят заедно, да си помагат, да не се крадат.-=====- И в България е така.

11

Сат Н

преди 2 години

Всички са в шах и никой не знае как да тълкува действията на американците. А истината е една и се страхуват да я кажат - САЩ изнасилват България и налагат диктатура с назначен от тях диктатор. Готвят ни за прифронтова територия. От такива външни намеси всяка държава трябва да се пази и да надига вой, а не да мълчи и да се прави, че не я засяга.

10

не културен

преди 2 години

Въпрос на култура е. В развитите страни това се възпитава от детската градина. Да работят заедно, да си помагат, да не се крадат. И после като пораснат тези хора формират силно общество в което повечето са отговорни и добре. Сравнете с тук - като се почне от подкупите за детската градина и се стигне до връзкарството в университетите и работните места. Криенето на данъците. Кражбите от общественото имущество... Има какво да се учим като общество.

9

Анонимен

преди 2 години

30 години я разчистваме тая система. Пак ли?

8

Анонимен

преди 2 години

Елена Поптодорова, защо не се скрий завинаги ? Като я видя все се сещам за откраднатия крем от летището.

7

Анонимен

преди 2 години

така е трябва да разчистим на Радев шайката престъпници

6

Уфьь..пак ли тая...?

преди 2 години

Ей аман от КЛЕПТОМАНКИ по таз БТВ...

5

български избирател

преди 2 години

Винаги когато видя Елена Поптодорова по телевизията ме хваща РАЗСТРОЙСТВо и бързо отивам в тоалетната за да се облекча...Тя е най доброто лекарство срещу запек...

4

Анонимен

преди 2 години

"Не мисля, че Щатите ще предоставят информация кой е политическият лидер, подкупван от Божков, трябва да си свършим работата сами."- Много удобно! Така може да кажат всичко, за всеки.

3

баба мара

преди 2 години

ама кои вярва на елена никои не слуша подобни индивиди сащ не са примерза нищо при тях да не би да няма корупция

2

Анонимен

преди 2 години

братята американци и те като братята руснаци