12

Анонимен

преди 2 години

До до 11Предложиха ми за избор на екип, защото в противен случай цитирам техни думи:"Който Ви се падне," и аз избрах екипа на лекаря, който ме прегледа в началото и ми назначи операцията. Поне се бяхме виждали два пъти. Може би ми оказа влияние една жена, която се е оперирала без избор и имаше някакви проблеми. Но извадих късмет с този екип.

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6Да бе. Лекар с дамаджана ще лъжеш. Пий си ги сам.Нетъркалящи се бутилки.

10

до 11

преди 2 години

ако не си здравноосигурен за какво лечение говорим изобщо и какъв избор на екип, а ако си осигурен "избор на екип" не е задължително, къде си плащал задължително избор на екип, освен ако не си имал претенции, кой ще те оперира. Казваш НЕ ИСКАМ ИЗБОР НА ЕКИП , и не плащаш нищо

9

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСпоред теб има ли разлика 89 г., когато си ходил с дамаджани ракия и бонбони и сега? Мисля, че сега трябва да отидеш с нещо друго!

8

Анонимен

преди 2 години

До КВИ ПОДКУПИ , БЕ...Не платихте ли за избор на екип? Защото такава е процедурата. Ако не си здравно осигурен плащаш примерно 1000 лв., ако си, 400 за "избор на екип".

7

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6 НЕ Е ВЯРНО. АЗ СЪМ ОТ ПРОВИНЦИЯТА ИМАХ ПРОБЛЕМ С ОЧИТЕ И БЯХ ПРЕГЛЕДАНА В ПРАВИТЕЛСТВЕНА БОЛНИЦА ПО ВРЕМЕ НА СОЦА И НЕ ПЛАЩАХ НИЩО И НА НИКОГО. САМО ПОЛУЧИХ ЗЕЛЕНА РЕЦЕПТА ЗА ОЧИЛА С КОЯТО ИМАХ ПРОБЛЕМИ ПРИ ЗАКУПУВАНЕТО ИМ.

6

Анонимен

преди 2 години

Само чалгясалите *** от племето на българите дават рушвети даже на докторите си защото искат да запазят националната си идентичност в европейския съюз защото са най - великата нация и всички трябвало да дават рушвети и да са с връзки .

5

Анонимен

преди 2 години

Сега остана да кажат, че ГЕРБ им е виновен. Много преди 89та година беше известна поговорката, че ако искаш доктор да ти свърши работата, при него вратата се отвря само с крак./щото ръцете са заети/. Всички, които идваха от село носеха дамаджани и кошници.

4

НАП какво спите

преди 2 години

На джоб параса бачкат докторчетата. Основно часпром с общественно подпомагане. Дерат по каса колкото може, останалото от болния докато е на легло. Нападжииите пуснете им по една данъчна ревизия да си докажат произхода на вилите, къщите и апартаментите и ще загъмят като пуканки. Ама не ви сигнализира софтуера нали мишоци. Не ви светва, че имат касова наличност. Те по софтуер са на заплата от 2000 лв. ама по-хардуер са милионери.

3

Анонимен

преди 2 години

Не случайно им викат "бялата мафия"... Сега няма ли да ръкопляскате на "героите"? А вие ги слушате и се ваксинирате хахах ... Еми боцкайте се, да си пълнят джобчетата и така...

2

8-ми клас газе!

преди 2 години

Ох на батяяяя! Оххх котьооооо! Аряяя паричкитее! Медицинка ша уча, мда! Медицикна! Парички ша правя

1

НЯКОЛКО МЛРД в РБ

преди 2 години

изтичат чрез източване на Здравната каса и още толкова директно в джобовете на лекарите. За подкупите на фирмите , доставчици на лекарстава и консумативи не говорим