12

МНЕНИЕ

преди 2 години

Явно Автора на статията е стар СофияАнец .Чел съм , гледал съм много Олимпиади , но за пръв път виждам че ще има ИлимпиЯда .Така е - София има диалект - Девятка , Десятка ,Софиянец .

11

Ти разбираш ли?

преди 2 години

Думите умишлено причиняване на щети в особено големи размери? А разбираш ли думите съучастие в преднамереното и умишлено убийство на един милион души!

10

И още нещо:

преди 2 години

Партията на Божков не участва в тези избори, а ако участва ще берете глави!И Божков и Пеевски са една порода и бих им препоръчал да няма нито едно изявление повече.Приемете си съдбата на великите предатели господа и няма нужда да си чакате прерязани те гърла.Идват към вас вече!

9

Колко му е

преди 2 години

Неща построени не от него, колко му е народ дето не е неговия да го продаде на който даде повече без да го интересува държавата или хората или кръвта и осакатяването дето ще се пролеят и случат заради решенията му! Това дами и господа е Симеон 2Лордът на унищожението.

8

И там аз...

преди 2 години

Виждам своя баща, и там аз виждам своята майка и сестрите и братята си и там виждам кръвта и линията и дървото на моя народ, чак до началото ни и ги чувам да ме викат да заема мястото си сред тях в залите на моя народ където смелият ще живее вечно.Забравихте го това нали! Много кръв пролята за едно нищожество, което е срам за цялото човечество. Страхливец, изнасилвач с подлост ставаш мъртъв в очите на ония дето в смъртта отвориха очи да гледат как умираш.

7

И най-интересното

преди 2 години

Семейството му харчи парите ама не знаят, че върху всяко евро от тия пари има българска кръв. Бизнеси имал - или Божков и Пеевски са плащали на Симеон 2...

6

Искаш да знаеш ?

преди 2 години

Откъде Симеон 2 има всички тия пари?Изнудване, рекет, проституция, църкви, наркотици всеки плаща своя дан и най-вече цяла държава продадена на безценица - държавни предприятия се продават за долар или милион тяхната стойност е за милиарди те ги купуват евтино, но комисионните (нерегламентирани) са в неговите сметки. Примерно БТК - продадена е за един милион стотици км тунели и т.н. препродадена а втория купувач колко е платил на "собственика", ами 600 милиона от сделка уж с Майкрософт!

5

Кина

преди 2 години

Ей 2021г. сме ! Айде стига 2020г. , че идва и по-голямо шоу ! А ако ще е олимпиада, правете я на Олимп планина хахаха

4

Искаш ли да чуеш?

преди 2 години

Какво имам да кажа на Страсбург и на Хага?Искаш ли?Колко човешки съдби бяха съсипани тук, колко гробове са пълни тук? Колко десетилетия ни превърнахте в псевдоевропейски народ? Колко щети намесихте на младите съзнания неоформен и да боготворят вас, а да псуват собствената си кръв! И минавам научно доказвам системата която сте изградили колко е противоестествена, колко осакатява а не развива? Говори си, говори си! Става въпрос, че вие сте Вулгари, вие сте вандали, вие сте зверове, не ние!!!

3

Значииии...

преди 2 години

Аз обичам Европа тавариши - обичам светската, образованата, цивилизованата Европа - но не обичам когато Европа натриса на страната ни точно обратното и отказва да отмени неща при тях считани за лудост. Lights out!

2

Анонимен

преди 2 години

"има тесно място за медицински специалисти,"А?

1

тигъра

преди 2 години

Явно госпожата е малка и не е гледала олимпийските игри в Москва през 1980г.Затова не знае,че се пише олимпиада,а не олимпияда.Простено и е.