299

Анонимен

преди 3 години

Хубаво го е казал Талев в "Железния светилник" :-Минке , Минке, какъв народ сме Минке ? И да знаеш Минке , че последния комунист на планетата ще умре в България.Великият Талев е усетил точно българския манталитет.

298

мирише на БКП.......

преди 3 години

Умиране има - отърване няма от червената зараза! Само Бог заразява и изцелява!

297

Dinosaurus

преди 3 години

Доби, дедовото, пи ли си хапчетата? Кви 50 %, кви 5 лева? Как "българите одобряват" нещо, което пренебрегна вота на редовните избори, саботира парламентарната подкрепа и излъчването на правителство, превзе властта предизвика "предсрочни" избори. Щото на някой не му била достатъчна подкрепата! Че да си я спечели! Или ще бламирате вота на суверена докато си фалшифицирате удобен резултат? Ми що правим пак избори, вече завзехте властта, отваряйте концлагерите, развейте знамената...а, ПАРИТЕ искате

296

само Бог - твореца!

преди 3 години

В негови ръце са миналото,настоящето и БЪДЕЩЕТО ни - историята на бъдещето знае

295

мижи да те лъже

преди 3 години

До сичко предопределено! - ЕДНИ БАНДИТИ НА МЯСТОТО НА ДРУГИ ТАКИВА...

294

Народе!!!

преди 3 години

Всичко се знае предварително и ние баламите ще ходим на избори да гласуваме!

293

сичко предопределено

преди 3 години

Предварително се знаят резултатите предварително наговорени между партиите на БКП

292

Чичо

преди 3 години

ГЕРБ-7%

291

Анонимен

преди 3 години

СЛЕД КАТО СА БЛОКИРАНИ МИЛИОНИТЕ НА ЧЕРЕПА- ИТН ЩЕ СЕ ЯВИ ЛИ НА ИЗБОРИ- ТВЪРДО ВЯРВАМ, ЧЕ НЕ.

290

Гуфу

преди 3 години

До питане !Като почнете да плещите лъжи и измислици чак забравяте за реалността. И на предишните избори беше водач в Пловдив. Само да питам на теб какво ще ти помогне и как ще се почустваш "оправен" ако ГЕРБ не спечели, че дори и не влезе? Как точно виждаш ще се подобри начина ти на живот? Пак ще си останеш мижитурка и ще обвиняваш някой друг, че ти е виновен и ти пречи да станеш поне като Бил Гейтс. Който твърди, че при ГЕРБ не сме мръднали, опропастили държавата и подобни дитирамби е лъжец.

289

Анонимен

преди 3 години

Дано заблудените , които търсят нещо ново , да се осъзнаят овреме , за да не плачат след време за доброто старо време.

288

протестъри

преди 3 години

да си остане завинаги временното правителство, назначено от р. радев. само старите комунистически ченгета и техните внуци днес ще ни оправят. все пак временното правителство не е избрано от народа и не носи никаква отговорност. да го подкрепим завинаги.

287

AZP

преди 3 години

ИТН е поредната голяма заблуда на българите.На всички тях, мълчащите в своята черупка, или им миришат чорапите, или имат лош дъх и не е необходимо да си много грамотен за да разбереш, че те действат, както им нарежда тяхното задкулисие.Не може долнопробните им "сценаристи" и Трифунов,сътворили неописуеми глупости до днес, да определят съдбините на България.Това е и нечестно,и аморално, и няма аналог в човешката ни история.

286

ЛОГИЧНО

преди 3 години

При следващия вот не може да се очаква драстична промяна на резултатите от предишния вот, защото тук става въпрос за политическо грамотност, образование, култура, интелект- все фактори, които не се постигат за краткото време между два извънредни вота. Иначе, посочените данни от анкетата нямат никакво значение за политическа криза, която подготвя Радев, за да остави служебното правителство във властта и да въведе президентска република.Краят на кризата ще сложи Джоу Байдън и Световната война...

285

питане !

преди 3 години

Баце в пловдивските листи ли избяга , столицата не го иска , вече и Факултета е резервиран заради машинариите .

284

Анонимен

преди 3 години

Яденето на човешко месо и психосоматичните разстройства на фабрикуващите бомбастични абсурдни новини не хващат дикиш , та си помислете , че при фронталните нападения се губи много електорална маса и не е лошо да прочетете древната китайска книга " Изкуството на войната" , та да преосмислите начините на стратегия , които разбира се са били много по-умни от вашите първобитни стратегии . Разбира се нивото е много ниско и това показахте на меналогодишните протести.

283

един

преди 3 години

гербери стига сте си давали парите за лъжливи статистики, ще ви трябват за адвокати...

282

как бре !

преди 3 години

От ФакултетУ само са 62% , а и от Столипиново .Фандъкова ли пак ще е виновна за загубите в столицата отново ?

281

нали !

преди 3 години

До ГЕРБ... 100%...От щатите , на какво мнение са?

280

апо

преди 3 години

До 277 Анонимен " Само бавноразвиващ може все още да подкрепя герб." Обективно погледнато , при отсъствието на каквато и да е нормалност , да си бавноразвиващ не е чак толкова лоша оферта и е за предпочитане пред това да си с гарантирано катастрофална де_генеративна функция или още по-лошо да си тотално без_мозъчен субект лишен от собствени съзнание , мисъл , воля и емоция , и най-лошото - жив труп на апаратно дишане....Сега разбираш ли "бавноразвиващите" се ?