11

Gnom

преди 16 години

А ти от каде знаеш,че там не е обявен ден за траур? И другото което е да ти кажа..загиналите са видели още сутринта,че пръстта се свлича, но има един *** от Търново, който се занимава със самия строеж, който е заявил, цитирам дословно: Нищо му няма, няма да се свлече, аз имам срокове да гоня така, че влизаите и си работете.....Според теб вината в кой е? Умрелите?...Естествено, нали ни е по-лесно да ги съдим тях, те така или иначе вече адвокат не им трябва. А това, че самите изкопни работи са нямали добра подпора, че в близост на 60 см. е имало застроен блок, който с тежината си събаря неизвозената пръст, защото скапания инвеститор му се свидят да изкара пари и да плати за извозването на пръстта.....В кой е вината? Известно ли ти е,че тези строежи се правят с ниско качествени материали, пести се от материали...и после като паднат при завършен вид и убият всички живеещи там дали пак би се питал: дали ще има ден за траур или пък ще си проведем празненството.? За какво говорим изобщо, защото тези хора вече са си отишли и както казах адвокат не им е нужен, нужен ни е на нас, живите, защото както гледам нямаме капка съвест, не оня адвокат който ще защитава мазния инвеститор а онзи който ще ни спаси от гузната ни съвест....ако изобщо имаме такава.

10

аз

преди 16 години

Ами като са от Ябланово да направят ден на траор там , защо ще спират тържествата по случай" празника на Града" а не първа пролет, както ти си го измисли. И какъв човек трябва да си за влезеш да копаеш в необезопасен и спрян строеж? Ти би ли го направил? Аз не !! Ще кажеш ами пари искарват хората за да си хранят семействата . Ами в такъв случай риска си е техен , не вярвам някой да ги е наврял насила там да копаят ?

9

Gnom

преди 16 години

Хей, ония от Тарново, само да ти кажа селото не се казва Абланово а Ябланово, но трябва да си леко умен, не много а само леко, защото при теб и това ,,леко" играе голяма роля. Ха кой му пука за вашите тържества? Ако това беше станало на твои близки (което не ти пожелавам,защото става въпрос за огромна болка в която са загинали две човешки същества, които също като теб са имали мечти и близки) едва ли щеше израза ти да бъде: на кого му пука. Осъзнаи се безмозачно същество докато иимаш шанс. Не всичко на тоя свят са разни празненства...а и е една проклета пролет, което не е нищо особенно, да е нова година или някой друг празник, да разбирам, но това е само пролет.....освен нас българите маи няма други които да честват настъпването на един сезон и отиването на друг....това е природа,винаги ще има пролет, и винаги ще има лято....но дано никога не се разждат такива безчувствени създания подобни на тези които се изказват като: два *** по-малко....на такива ми иде да пожелая, това което е сполетяло близките и тези загинали двама души...да ги сполети и тях...да изпитат малко мъка та да се осъзнаят.

8

ot tarnovoooo Sam ye

преди 16 години

qko ime za selo .. Абланово

7

do #5

преди 16 години

abe ,g1z 6to za mantalitet ima6 ti be,govedar?! ".inache bravo-2 izroda po malko" ako zatrupat tvoqt ba6ta i brat ti ,kak 6te se 4uvstva6?! nau4i se da na moral i nravstveni stoinosti!AMAN OT TAKIVA GOVEDA KATO TEB!

6

преди 16 години

Само да вметна ,че преди да стане кмет живееше в жилището на родителите си в края на първия си мандат разполага с 3 апартамента не по малки от 100 кв ново строителство при този бум на незаконно строителство в града ммога да се досетя как ги е придобил + нов лек автомобил тойота трябва де е станал финансов гений с тази заплата защото като доктор си бе посредствен

5

преди 16 години

a koi 6te globi *** za nezakonnia stroej...inache bravo-2 izroda po malko

4

преди 16 години

Разбира се, че трябва да е ден на траур! И кметът не е ***, а ти! Детска му работа...

3

преди 16 години

А дали ще има осъдени за това нещо?Ако е в някоя европейска държава-със сигурност!Техническите ръководители и управителят на фирмата на друго място до сега щяха да са в ареста!

2

Димитър

преди 16 години

Защо тъпия ни кмет д-р Рашев реши ден на траур да е точно деня на празника на града ? Чакан ден от много време... особено по-младите като мен.. - техно парада, звук и светлина ... "Не може едни да се веселят, други да скърбят" Добре , роднините на жертвите данеби само на 22 ще скърбят ?? Ами утре ? След година, две ? Какво до тогава няма да има празници ли...

1

:(

преди 16 години

kolko mnogo griji po edin trupa jivite nqma koi da gi pogledne!