89

Анонимен

преди 2 години

Туй от ония докторчета ли са, дето им ръкопляскахте от първа линия?!С високият морал, които сега с псувни и ругатни ви натирват да ви бият ваксини?

88

.

преди 2 години

Всяка болница е търговско дружества, а всеки общопрактикуващ лекар - едноличен търговец. Цялата здравна система е търговия - със здравето на хората; с вляние; с органи; с лекрства. Какво повече да добавя!?

87

Анонимен

преди 2 години

Вчера имаше хиляди пред Съдебната палата.Следващия път и аз ще бъда там. Това Борисовци, Гешевци трябва да влязат в затвора. Друг път за тях няма.

86

до 87

преди 2 години

ти си вчерашен момко. банката се фалира, щото се изпокараха руснаците и техните протежета в българия. не слечайно пеевсеки го биха в дубай. по времето на станишев икономиката растеше с 5-6 процента, както и преди това по времето на царя. по тиквово време едва правехме 3 процента, когато в другите държави имаше следкризисен бум. румъния растеше с по 7-8 процента. резултат на 10 години некадърно и крадливо управление. кради, ама с мяра и прави нещо, !

85

Оле майчице!

преди 2 години

Ама то където и да боцнеш, започват да хвърчат гнусотиите на Герб! Започвам да проумявам защо искат на живот и смърт да контролират държавата. Не са им били достатъчни само парите ни. И органите ни смятат, че притежават.

84

Анонимен

преди 2 години

Самозабравили се най-долни престъпници - съсипват бизнеси, крадат европари. Съд и дългогодишни присъди!

83

Анонимен

преди 2 години

До 10 г. хемодиализа Вече станаха очевадни инструкциите на руската разведка към русфилите "общ залпов огън срещу ГЕРБ". Каквото и да стане просто яростно плюйте ГЕРБ и ще докараме комунистите на власт, точно както едно време е всички, които са пречели на комунистите са били наричани "фашисти". Просто се чака следващата "кодова дума" и се започва същото нещо. Дали ще е чекмеджета, хемодиализа или нещо друго, нужен е кодов сигнал. Като с "Мутри вън" и после видяхме какво стана.

82

Анонимен

преди 2 години

До МнениеГербаджиите викаха тогава, че не трябва да сме в един кюп с Румъния, щото ни дърпат назад, а след 10 години сме щели да надминем Гърция.хахаха.

81

Анонимен

преди 2 години

До Мнение Я кажи, в Румъния имаше ли фалирани от БСП банки за това време? А управления на *** като БСП имаше ли? А принципно Руснаците крадяха ли от Румъния като невидели през тези години? Виждам, че искаш да "кажеш" затова те питам.

80

ВетЪра на ПОДмяната

преди 2 години

Още преди една година заявих ,тази държава не е способна да се спправя с каквато и да е екстремна ситуация като пандемията .Всичко само седи взима заплатки и краде от касата и от пациенти . КОЙТО БЯГА ОТ БЪЛГАРИЯ СЕ УЧИ НА СПАЗВАНЕ НА ПРАВИЛАТА ТАМ НА ЗАПАД ИЛИ СЕ ВРЪЩА ОБРАТНО ДА КРАДЕ !

79

Мнение

преди 2 години

Преди 10 години Румъния беше преди нас. За 10 г. ГЕРБ ни превърна в една мафиотска яма пълна с корупция, фалирал бизнес и много много кражби. Тази яма почва яко да смърди. Днес Румъния е далеч пред нас. Сравнявам с Румъния защото е най-видно за това какво ГЕРБ причини на България.

78

10 г. хемодиализа

преди 2 години

Г-н Борисов, само за един бъбрек ви моля. Ще ви целуна не само ръката. Където кажете, там ще е! И не се шегувам. Само за едно бъбрече, умолявам ви. Публично ще ви цункам всичко! Пари нямам.

77

Анонимен

преди 2 години

Ако това, което е публикувано е вярно и има фактически доказателства за такива нарушения, то РБ трябва да бъде изключена от Международната Здравна Организация!Лекарите нарушили законите на РБ трябва да бъдат предадени на съд в Хага, като "последователи" на Менгеле! - Да им бъде отнето правото на граждани на РБ и ЕС!

76

Оффф

преди 2 години

За им пляснат крадливите кунки дори американците си правете сметка Герб-ДПС какво дерибействане е било! Хайде, крали пари и обричали на оскотяване от бедност на населението е едно, ама това да издадеш смъртна присъда /защото точно това е станало/ на човек в нужда е мародерство. Дори във военни времена е недупостима такава гнусотия!

75

Анонимен

преди 2 години

Важното е ,че щатите подкрепиха гешев в спорът му с мафията и фигуранта

74

Анонимен

преди 2 години

Нещо почва много да смърди. И то навсякъде. А аз плащам данъци.

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Червени, тоталитарни чегъртачи, защо толкова ви пречи Гешев? Дали, защото подпука русофилите, агентите на ДС от тоталитарното минало и червените олигарси???

72

Анонимен

преди 2 години

А рецепиентите били техни "чичовци" и "лели" от Израел, Япония, Германия, Оман, тоест не е имало роднинска връзка, както изисква законът. От думите му стана ясно, че документите им са били фалшиви.Имам въпрос-Донорите дали ли са съгласие в писмена форма с нотариално заверка на подписите за своето съгласие ?

71

Анонимен

преди 2 години

Поредните кьорфишеци!Хвърля се нещо на мисирките ,пък вярно ли е не е ли ?никой не се интересува.Първо се прави проверка ,установява се доказва се и тогава се обвинява.

70

Ко? Не?

преди 2 години

Ама това не е ли работа на Иван Гешев. Нали, все пак за това получава заплата. Вярно бе! Къде е Гешев? Къде се покри тоз човечец ? Що така стана?