17

Икономист

преди 2 години

И как ще върне репутацията , бе ,Станчев ? Като ориентира икономиката към Русия ли ? Докога ще раздухвате катастрофални си съвети? Кой ви пуска и с каква цел ?

16

Анонимен

преди 2 години

Кр.Станчев от няколко години е преподавател в СУ и забрави времето, когато като активист на СДС със Стояна Г. списваха "Медиапул" и громяха ***. Сега му е лесно да дава наставления на кабинета "Янев", но да видим каква ще я сторят сетне с ИТН и ДБ. Струва ми се, че са догодени на приказки, но не и в практическа насока. Впрочем, наставления и критики към служебния кабинет отправят и акад.Г.Марков и проф. от ЮФ на СУ Близнашки - първият - историк, другият - всичколог.

15

Диана

преди 2 години

Браво, браво!...НАП била отписала 10 млрд. лв., т.е. ги е подарила на съответните длъжници, означавало увеличаване на репутацията на икономиката!...Тези хора чуват ли се изобщо какво говорят или нещо в мозъка им прескача...Ето какво донесе досега новото правителство на БСП - загуба за Държавата на 10 млрд. лв.! Не.г.одни.ците си подариха 10 млрд. лв. от нашите джобове, от моя и от твоя джоб...Кра.дци мръ.сни! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1Думичката която употребих в коментар 14 беше за това какво правиш в тоалетната когато хванеш диария. Точно това направи Кубето за по - малко от месец.

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1Кубето за по - малко от месец се *** толкова колкото другите президенти не можаха за 30 години.

12

Анонимен

преди 2 години

Тоя наистина има вид на пияница. И пак такива подобни се тикат напред във властта бе моля ви се! Докога бе докога? До гуша ми дойде иде ми да го убия тоя Славун Трифонов че ги върна тия в политическото пространство. Ето това ви е новото - доброто неизтребимо старо. Пък и Славунчо добре се хранеше при тях. Ще чакате промени на куково лято. Ще стане много по - лошо помнете ми думата. Просто защото старото закостеняло коми мислене отново ще ни завладее Не му позволявайте.

11

Влак GT

преди 2 години

Красене, Красене. "...Главната цел на служебното правителство е да увеличи прозрачността......." Груба грешка! Неговата цел е да проведе избори и да не нарушава ритъма на държавата. Никога няма да излезеш от червената си кожа и намали пиенето! Дрънкаш вече глупости!

10

Анонимен

преди 2 години

Репутацията е важна за репутаците.

9

Анонимен

преди 2 години

Служебният кабинет се държи като че ли ще векува. Което вече навява на мисълта, че за това е сложен. Не да подготви изборите, а да прави всичко, което му скимне на Радев. Което си е чисто нарушаване на закона. Дори с този изборен кодекс ПАК се цели не друго, а да се сложи партия, която ще бъде параван на Радев да си играе неговите игри. каква икономика, остават му на служебния кабинет 5 седмици.

8

Анонимен

преди 2 години

До 7Среден пръст за тебе опикано протестърче.

7

Помнещ

преди 2 години

До 7 Ти какво? Ако имаш лично съмнения,че жена ти кръшка,на калъп ли искаш да я видиш с някого?-:( По хубаво ли ще ти стане само от факта че го знаеш вече? Томс Неверни си Ти лично!-:(((( " доказателства" а? А това което каза САЩ как мислиш? " Майтап" ли е? Леле леле!-:(((( Такива сте Бойкофилите за съжаление! Твоят др Борисов бившата комунистическа мутра.Получава от мен СРЕДЕН ПРЪСТ за мераците си за бъдеща власт след изборите! И от мен ли ще искаш " доказателства"?-:(((

6

българин

преди 2 години

До ЗозоТи какво Герберски ***? Само бившата комунистическа мутра др Борисов ли си свикнал да виждаш?-:)

5

Анонимен

преди 2 години

До ПомнещТрябва да се вадят ФАКТИ.Досега един ФАКТ или ДОКАЗАТЕЛСТВО не е извадено.

4

Зозо

преди 2 години

Тоя пък от къде изпълзя?

3

Помнещ

преди 2 години

Служебното правителство,се опитва и извади това на бял свят,което можа до сега! Нещо което др Борисов Никога нямаше да ни покаже! Най малко пък и КАЖЕ в прав текст! др Борисов получава от мен лично.Среден пръст,за мераците му за държавна власт след предстоящите избори!!!!-:)

2

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1Например?Какво е направил?

1

Анонимен

преди 2 години

Радев направи повече за по-малко от месец от това което направиха за 30 г всички партии заедно.