15

aa1830

преди 2 години

Фалшива държава, фалшив език, фалжив народ, фалшиви PCR....

14

Умника

преди 2 години

До Сата НАТОЗначи, събужда се един ден Сорос и си вика . Ще убия СатаНАТО . Абе, ще го убия и това си е . Наемам 2-3 тайни агенти да го издирят... няколко хакера да му намерят адреса по IP .. Ще дам пари на доставчика му на интернет да ми издаде домашния му адрес и после плащам едни 200 хил. на килър да го застреля докато се връща от магазина с торбичката си с хляб, сирене и кисело мляко за баба си ...Найс , а ! Ттъп отговор на въпроса ти , нали? Ама какво очакваш като задаваш ттъпи въпроси?

13

Сата НАТО

преди 2 години

до Умника. ---- ти си от тия дето мислят че ваксините ще ги убият, че им инсталират чипове и че са свързани с 5G мрежите и ваксинирането ще превърнев хората в роботи-=====- А ти защо си сигурен, че не е така? Защо изключваш възможността някой да иска да те убие? Изключваш ли този вариант?

12

Некъф

преди 2 години

Тя историята им фалшива те тръгнали за PCR тестовете да се безпокоят

11

Анонимен

преди 2 години

Тва е неуспоримо доказателство че македонеца си е чист българин

10

Анонимен

преди 2 години

До 9От същите съм. От 90-те процента българи, които не са се ваксинирали и не желаят въпреки стимулите и отворените врати за ,,безплатна ваксинация".А ти като умник имаш ли отговор на въпроса как така изведнъж се загрижиха много за здравето ни и искат да ни ,,спасят,,? При толкова умиращи от глад деца, от ***, които ни пробутват за храна и т.н. Една сутрин се събудиха и станаха човеколюбци. Е, ако вярваш на това си е лично твое извращение.

9

Умника

преди 2 години

До задния АнонименАхаа, ти си от тия дето мислят че ваксините ще ги убият, че им инсталират чипове и че са свързани с 5G мрежите и ваксинирането ще превърнев хората в роботи...... Хахахаха . Не аз , сър ... ТИ СИ УМНИКА ... хаха .Явно не съм достатъчно умен да разнера такива като тебе . Ядете кремвирши за 1.50 лв килото , и сирене от 2,10 пълни с Е-та и химии ... на примоция ... и твърдите че ваксините ще ви убият .... Браво, бе !

8

Анонимен

преди 2 години

Като им искат 120 евро за PCR,а заплатата им е 200 евро,какво да правят?

7

Анонимен

преди 2 години

От 30 години по всички медии само негативни новини за Македония. Там нещо хубаво не се ли случва?Някакво раждане на дете или в зоопарка на хипопотамче или някаква хубава кръчма. За Македония или лошо или нищо. То и за България е така само отрицателни новини ни пишете от 30 години.Няма ли нещо хубаво да се е случило у нас.На пример аз помогнах на една баба която не чуваше и не виждаше добре да пресече една улица.Спрете с негативизмите.

6

Анонимен

преди 2 години

До предния ,,умник".Не ги мързи да се ваксинират, а имат мозък в пространството между ушите си и не желаят да участват в този фарс и доброволно да увреждат здравето си заради нечии мегаломански болни амбиции.

5

Авантаджии, сър !

преди 2 години

Съседните сържави включително и България ГИ ЗАСИПВАТ С БЕЗПЛАТНИ ВАКСИНИ те малоуумниците не само че ги мързи да се ваксинират ами и фалшиви PCR тестове си правят че неваксинирани да скитат из Европа .... Живот на аванта ... Тритория на аванта ... език на аванта ... история на аванта ... За празника на славянската писменост президентчето им НА АВАНТА се вози в Българския правителствен самолет че да отиде до Ватикана .п.с. А троловете им по медиите НА АВАНТА коментират под български новини...

4

Анонимен

преди 2 години

Е нали са българи и те, нормално.

3

Менто

преди 2 години

Фалшива държава с фалшиви македонци с фалшив език, фалшиви зайци, фалшиво си пасат.!.

2

Lepi Zajko shampion

преди 2 години

Защо не?Във фалшива държавица, фалшиви тестове!

1

Анонимен

преди 2 години

Всички пср тестове са фалшиви, както и вируса.