305

1

преди 2 години

До блок,ами вие,които гласувахте,за тиквата,до къде я докарахте България,най-бедна,най-корумпирана,други да ви разкриват,корупциите,дават ви имена ,данни,и вие,след това се правите на голямата работа,каскетов се хвали,че започнал,прокурорско разследване,досега,къде беше,бе каскет,че чичо САМ,трябваше да ви разкрива далаверите.

304

виц

преди 2 години

Учителката завела децата на наблюдение с в една свинеферма. Забелязали че едно прасенце си поставило лапичките на гърба на друго прасенце.Марийка казала: "Ами аз виждам че едното прасенце сигурно си е навехнало крачето и сега другото му помага да се придвижи до хранилката ..."Иванчо стоял на страни и изглеждал тъжен. Учителката го попитала защо е тъжен и той обяснил:- "Ами защото и тук е както при хората. Прасенцето помага на другото да се придвижи до хранилката, а то иска да се възползва от

303

Oslo

преди 2 години

Ние българите пръснати по света си имаме работа и не можем да стоим по форумите по цял ден. Но с тревога наблюдаваме събитията в България. Проблемите се задълбочават вследствие на новото чалга поколение. Точно днес имам проблем с българчета отскоро в странство. Казах им следния виц: В другия пост че няма място.

302

...със следващия ...

преди 2 години

По време на мандата на следващия главен прокурор Рашков ще бъде зад решетките, осъден като национален предател.

301

Даа!

преди 2 години

Осман Октай :''За да си запази главата , А.Доган ще се отърве от Борисов , след това Пеевски , следва Гешев , който ще му свърши цялата работа '' ....Както се вижда , сбъдва се !

300

блок

преди 2 години

До тези които гласувахте за ИТН. Видяхте ли какво докарахте. Същите не кадърни лапачи,подвластни на червената хунта .Този Рошков е типичен пример! Когато ще работиш на държавна работа ще работиш с каквото има и е поставено от народа. Този де.. бил да не би да е в някоя частна фирма или може би искат да направят от Дуржавата точно това,.. защото са толкова неспособни да управляват че са за затвора!Загубено време за всички ни! А ВИЕ които ще гласувате на 11-и, мислете добре какво ще ни докарате...

299

Т.е.

преди 2 години

Гешев ще се срещне с Рашков , но Рашков няма да се срещне с Гешев !

298

Пенсионер

преди 2 години

Той ще доживее ли до следващия прокурор, а и що си мисли, че ще го покани.

297

Геро

преди 2 години

Някой ще ми каже ли са кого изобщо има смисъл да се гласува?

296

до someone

преди 2 години

Напуснах родината, защото за да си намеря работа пос специалността можех само с подкуп или яки връзки, които нямах. Аман от патриотарчета. Аз внасям в родината по 20-25 хиляди евро годишно, за които държавата не е направила нищо и й идват наготово. Кой от нас е по-голям патриот?

295

someone

преди 2 години

До емигрантНапуснахте родината защото не ви пукаше за нея , а искахте парички да лапате и лимузини да карате да се фукате наляво и надясно , да не си говорим глупости и стари легенди. Колкото до Рашков явно хубаво ви влиза отзад така , нека продължава да мачка наред и да вкарва ред и дисциплина в разпасаната команда на МВР.

294

Анонимен

преди 2 години

Както я е подкарал другаря Рашков да бъде политическа бухалка на престъпници преследвани за корупция и измами след 11 юли ще трябва да сменя не само работата си но и държавата.

293

Анонимен

преди 2 години

"Гешев си стои добре на мястото и откакто погна олигарсите, последните нададоха вой!"Ахахахах няма нито едно спечелено дело в цялата си кариера, нито пък води каквито и да било дела срещу олигархията. Просто окупира поста за да нямаме главен прокурор.

292

Анонимен

преди 2 години

Нормално, всяка среща при закрити врати с лица със съмнителна репутация като Гешев, би била черно петно в биографията на всеки човек и би оставила съмнения за естеството на разговора.

291

Анонимен

преди 2 години

Рашков използва служебното си положение на служебен министър за разправа с опонентите и политическите противници на недоразумението Радев.

290

ХАХАХА

преди 2 години

До ТраянТе тролчетата избягаха при "Факти" -те. Тук останаха мислещите. ;)А, и кавичките не ги слагам заради името на сайта.

289

Анонимен

преди 2 години

Помнете ми думата, Рашков ще се крие в Дубай при боса си от този или следващият главен прокурор.

288

Анонимен

преди 2 години

За 300 коментара, виждам 4-6 замаяни гербери,под 10-13 профила.....Постарайте се повече!Иначе е готино как квичите....

287

Анонимен

преди 2 години

Рашков няма да се срещне с Гешев, а със следващия главен прокурор като обвиняем за злоупотреба с власт.

286

анонимен

преди 2 години

Гешев си стои добре на мястото и откакто погна олигарсите, последните нададоха вой! Има ли обикновен човек, който вярва на Божков?! Подкрепят го само мутрите и такива като него!