92

Лаик

преди 3 години

Глупаво момче излезе наш Д***нчо - лакомо,едричко.....но глупаво!!!

91

Анонимен

преди 3 години

Защото много е папкал!!!!!!

90

Анонимен

преди 3 години

Винаги сащ налагат пьрво санкции след това започват ареститеЛошо за - герб

89

Ял

преди 3 години

Га ядохте и пихте беше добре,сега ни лук яли ни лук мирисали.

88

Хехе

преди 3 години

ДПС са прекалени оптимисти! САЩ не влизат в обяснителен режим спрямо държави,та към една партия.Обръчите от фирми постепенно ще се свиват на гевреци,на шайби и накрая на стотинки!

87

ъъъ

преди 3 години

ДПС нещо са се объркали - тук не говорим само за бг прокуратурата, а за САЩ, които налагат санкции, на база на разкритията на бг прокуратурата. Да се правиш на ударен и да питаш САЩ защо ти налагат санкции, когато си корумпиран олигарх, означава да се простреляш сам в крака. Ориенталците май още не знаят какво им се стовари на главите - зашеметени са и плещят някакви глупости само от снощи насам.

86

;)

преди 3 години

Тия пак не разбрали... Кое не стана ясно, че службите на САЩ се занимват с Пеевски и Божков, докато нашите пак не разбрали. Кое не ви е ясно пак???!!! Сладури!

85

ОфакНюзUS

преди 3 години

От американското Министерство на финансите са съобщили, че санкциите са първите в историята, наложени само по снимка. На работилите по случая служители се оказва медицинска помощ от офталмолог и психиатър.

84

уточнение

преди 3 години

До Анонимендо "предлагам на Доган..."Хич не му прелагай, той е по-грамотен от теб и знае, че по този закон няма обжалване - нито пред американски, национален или международен съд.Виж, по нашенските (пеевски) медии, може да се пеняви и подсмърча колкото си ще.

83

Анонимен

преди 3 години

ООООФАК, вероятно е бил първият вопъл на агите, след като са разбрали за санкциите. Чакали доказателства, сладурите..... Ами, може пък са гледали американците един клип от 2009г., където един твърдеше: "Депутатите нямат власт...властта е в моите ръце....БУРНИ ОВАЦИИ......в мен е концентрирана властта ....... аз съм инструмента на властта, който разпределя порциите на финансирането в държавата....искам да сте наясно...".

82

ДПС

преди 3 години

Доган от заплатата си купи дворците, яхтите, тецовете и държавата, категорично корупция нямааааа!

81

мнение

преди 3 години

Смешници! Как си представят Чичо Сам да се обяснява.... и то на тях, ха ха ха ха .... само, че да не погнат и други техни съпартийции

80

Анонимен

преди 3 години

Дрогари, нима ще по-зволим на ФАЩ да се месят в наще внутрешних дель?

79

Анонимен

преди 3 години

ДиеПиеСие-ту чакали доказателства от САЩ?!?!?!АлоУУУУ, това да не ви е вечетинка на мегдана веееее?!?!Американците да не са льольовци като вас та да ви се обясняват !!!Техен представител ясно заяви че ви информират за РЕШЕНИЕТО и толкова.Очаквам скоро и Маухмут Доган да бъде УДАРЕН !!!Милост за НИКОЙ.ДПС и ГРОБ са КРИМИНАЛНИ структури !!!

78

Анонимен

преди 3 години

ДПС е твърдо против намесата на САЩ във вътрешните работи на суверенна България!!

77

ДПС-то

преди 3 години

чака?!?Този път си получиха "порцията". Всички откраднати кинти в зелено, сега и в рубли не могат да ги обърнат.Ефендилер, те хамериканците са си събрали доказателствата, само че не са длъжни да ви се отчитат. Отглеждахте си го Шишито като писано яйце. Дадохте му възможност половин България да завладее.Сега освен г-н Изотзадзе, друго нема какво да чакате.

76

Анонимен

преди 3 години

Ами Баце кога?Или хитрата лисица и този път се спаси,като остави бушоните да гърмят,сигурно е обещал на хамериканците още самолети да купи и они да ни ги доставят 2450 година....

75

Анонимен

преди 3 години

ДПС е мафия.Турска,олигархична,свързана с ДС и комунистическото ни минало.

74

Меди доганов

преди 3 години

Дупясе очаква, но мюмюните в България нищо не очакват.!.

73

хах

преди 3 години

Да бе все едно не знаят !