82

Анонимен

преди 2 години

Пеевски и И.С. си заслужават участта. В.Б. е олигарх, но е умен, пресметлив и съобразяващ екземпляр.Поведе борба срещу рекета на ББ и Вл.Г., като първият и С.Ц. включиха в нея новия гл.прокурор, който не се отличава с особен ум, а с бруталност. Ако ББ се окаже действащият виден политик, то максимум 3-4, нека да са 6 месеци след неговото падане от специализираното звено прокуратура-съд нищо няма да остане. След него ще се сгромоляса КПККОНПИ и постът гл.прокурор ще се заеме от випусник на ЮФ

81

Анонимен

преди 2 години

В.Божков някак си ми е по-симпатичен от ББ, министрите Петкова, Захариева, Каракачана, трите вицета и определено на по-високо ниво от гл.прокурор, говорителката и онези човекомразци от СпП , СНС,АСНС.Никога не съм трил фишовете с надежда да стана милионер, с неприязън се отнасям към МВР и ВКП, които чрез Илчовски ни отнеха 243 дка земя и ми оставиха 63 дка.С участието на СпП, РП-Червен бряг, ОкП, БОП и ИП към РДМВР-Плевен.Това си беше пладнешки грабеж от Илчовски с участието на посочените служби

80

Анонимен

преди 2 години

Поредната уродлива физиономия която ни учи на ум и разум. направо съм потресена какво ни готви бъдещето. Това ме хвърля в униние. не виждам въобще светлина в тунела. тези които така старателно се готвят за политическа победа ще загробят и малкото останало достойнство на България. Но не се учудвам. Жаждата за отмъщение води до това. но защо аз трябва да понасям тези изродии, кой ме наказва и за какво? как ще ги понасям тия виждайки какво правят? не знам, много ми е гадно.

79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, # 87Оправи си правописа, ужасен е : кОмОнисти, "от кАде са", "псевдо соц комунистите", "РОсия".... Ти да не си братовчед или племенник на Боце Бъ от Банкя?

78

Анонимен

преди 2 години

ПРофесорът не внимава какво говори: няколко години В.Б. е снасял 40пари и то много, на премиера и фин.министър,за да си осигури яка печалба и такса спокойствие.Накрая двамата му вземат доходната работа, а тяхната маша го погва с милиционерско настървение. Дължи около 700 хил.лв, а гешевтурата му конфискува истор.сбирка оценена на 2 млрд. и му пришива 18 обвинения! И не олигарсите пречат на ГлП, а тя по указание на ББ работеше с част от тях, другите под ножа. А ББ се кълне,че лев не е взел! Божее

77

Манoлова - жалка

преди 2 години

Мая Манолова беше заснета тази година в офиса на Черепа, дали американците нямат предвид и нея ???

76

Анонимен

преди 2 години

Всички проблеми на държавата идват от БКП и наследницата и БСП Божков Трошков и Пошков всички знаем много добре кой са от каде са и на къде са помита идва единствено от псевдо соц комунистите.НИ са комонисти ни са социалисти ни са за Росия те са едни крадливи крадливи крадци.

75

Анонимен

преди 2 години

Е да пьрво налагат санкции след това започват арестите

74

Анонимен

преди 2 години

До Vinetu------------------------------------------------------------------------------------------------------ Магнитски не гони кратуната тиквунска, защото тя 20 години безпрекословно изпълнява заповедите на Началника и е назначена за гл. секретар, за кмет и за премиер от Началника и краде от мат'ряла с неговото мълчаливо съгласие. Вчера се разбра, че кратуната тиквунска е привикана в господарските покои с паметника на летците за получаване на ценни указания без преса и телевизии.

73

Анонимен

преди 2 години

До88.Васил Божков и Д. Пеевски са служители на ДС. Същите забравиха, че притежаваното от тя имущество е собственост народа. Това е цената на прехода от социализъм към капитализъм

72

ето на кой

преди 2 години

До питам"Благодаря на САЩ, че са обърнали внимание на сигнала ми. Той бе първото официално свидетелство за рекет и изнудване в особено големи размери от страна на управляващите в лицето на Бойко Борисов и Владислав Горанов.От всички засегнати от хунтата , аз съм първият, подал официален сигнал до българските, както и до всички международни правораздавателни институции.Днес в 16:00 ще се проведе пресконференция", написа бившият хазартен бос Васил Божков във Facebook.

71

Анонимен

преди 2 години

"на тях им трябва държава, която да изпълнява указанията"------------------------------------Държава и изпълнява указанията са несъвместими понятия. В независимата и суверенна държава има концептуална власт и тя не изпълнява указанията на външно управление. На тях не им трябва държава, а разграден двор - територия, населена със слуги, които да изпълняват указанията на Началника. --------------------------Да изпразнят държавата ни от съдържание беще първото, което направиха след демократизацията.

70

питам

преди 2 години

Близнашки, САЩ санкционират Божков, че дал пари на един партиен лидер. Божков каза на КОЙ дал парите.Ти сещаш ли се КОЙ беше това?Радев или Борисов спомена Божков, че и Севдето ходила май да ги взема.

69

аз

преди 2 години

ко става бе преди няколко години беше един съдия , тая година трима

68

Анонимен

преди 2 години

До Закона Магнитски -"- изпуска всичкото злато и евраците по 500 в чекмеджетата ! Ние за Певски сме чували ,ама за чекмеджето не знаем как се зарежда ,тоя закон да вземе да ни разясни" - Искаш да ти разяснят как работят руските служби ли? :)))

67

Закона Магнитски --

преди 2 години

-- изпуска всичкото злато и евраците по 500 в чекмеджетата ! Ние за Певски сме чували ,ама за чекмеджето не знаем как се зарежда ,тоя закон да вземе да ни разясни .

66

Анонимен

преди 2 години

До Кой ..кой ..кой... 64 Цялата врява е по донос на Руменобузко Прокопсалия (защото Черепа спря парите на Грипена и сега Грипльо се ориентира към нашите си мут..ри) , и "американците" казват, че Черепа е ДАВАЛ подкупи, но НЕ и че някой е ВЗЕЛ подкупите.

65

Анонимен

преди 2 години

"Ами като искат да дойдат и да ни окупират като Ирак.Аз по друг начин не виждам как ще свалят Доган и цялата БКП мафия."Първо трябва да се разберат с руснаците. Тука си е руска територия и без да питат Москва няма как да дойдат. Иначе ще стане калабалък.

64

Анонимен

преди 2 години

Къде е Бойко да излезе, да изпъчи корем и да се изкаже. Да даде малко акъл на американците, да погледне подигравателно към американския посланик, да се изхили доволно и да обясни, че с Божков и Пеевски никаква грешка не е допуснал, а американците действат незаконно. Няма ли да заплаши, че само след месец ще се върне на власт и ще оправи всичко?

63

Анонимен

преди 2 години

Ами като искат да дойдат и да ни окупират като Ирак.Аз по друг начин не виждам как ще свалят Доган и цялата БКП мафия.