39

Анонимен

преди 2 години

До дo 18 ПрограмистИ кого,освен собствените ви персони смятате за квалифицирани???Сигурно депутатите!?Стига с тези г.луп.ости!!!Шофьорите имат категории,работещите на машини в предприятията имат разряди и т.н.Това за вас "умните" от СМГ и пр. не е квалификация,така ли???

38

венци

преди 2 години

Само от Банката за развитие Бойко тиквара и свинята Пеевски удариха българина с милиарди.Това престъпление не трябва да остава без съд и затвор.Бай Ставри е в очакване.

37

20/80

преди 2 години

Всъщност удря 100%. 20% са забогатели, 80% обеднели.

36

Анонимен

преди 2 години

Сигурно е така с коронакризата и финансовото състояние. Все пак, аз съм от 20-те %, за разлика от Борисов, Нинова, Пеевски, Божков и останалите политици. Честито на работещите в БНБ, като искам да им напомня, че България от вече почти година е в чакалнята на еврозаната. Просто няма смисъл да дават информацията си като НСИ в левчета.

35

До Програмист

преди 2 години

Държиш като жена с леко поведение. Излагаш и посрамваш както твоите колеги така и целият ИТ бранш и програмистка общност. Срам и позор си с такова примитивно незряло поведение, надменност, изкривени представи за света и живота. Като един пъпчив пубертет си излагаш се много !!!

34

Анонимен

преди 2 години

До 35.На какво вървят програмите на програмистите? На компютри? А кой прави компютрите? Не по-малко компетентни хора от вас програмистите в областта на инженерните науки и инженерната физика. Така че инженерите са не по-малко важни от вас. Физиците също. Химиците в литографията също. А техните програми за управление на машините са толкова специфични, че се налага да си ги пишат сами, без участие на програмисти.

33

Анонимен

преди 2 години

Коронавирусът не удря по финансовото състояние на никой. Мерките със затваряне на цял куп бизнеси през последната година са основният фактор, който удари по финансовото състояние на огромна част от хората. И една психясала и побъркала се медицинска общност е основната причина, която провокира тези мерки.

32

Анонимен

преди 2 години

До 39И всеки пък когато си направиш салатата някой като мен ги е произвел тия зеленчуци, опазил ги е, организирал е работници за да ги оберат (колкото и да ти е чудно прибирането на реколтата в повечето случай е ръчно).Машината сама не може да ти ушие дрехите - трябва някой да я направлява. И т. н т. Всеки е важен и не смятам, че трябва да се стига до полемики кой е по- важен от останалите.Апропо, нямам нищо против програмистите - моя мъж е такъв, но той уважава и цени труда на останалите

31

Анонимен

преди 2 години

До 37Да и все някой трябва да ти приготви храната нали? Да ти ушие дрехите и т н т.

30

до 35

преди 2 години

На слепи по рождение няма какво да обясняваш какво е жълто, няма да те разберат. Нека си мислят там, че като посяли и изорали са най-важните на света, ама, уви- елементарна машина със софтуер, написан от нас, върши цялата тази работа и те стават ненужни с праисторическите си "умения" и "занаяти".

29

дo 18 Програмист

преди 2 години

Абсолютен факт. 80% от неквалифицираните хора са със заплати в плик и животът ги шамароса. А съвсем отделен въпрос е, че сме първи в ЕС по неквалифицирано население. Демек над 80% от работещите са неквалифицирани. Не броим за квалификация шофьори, сервитьори, склададжии, стругари, шлосери, заварчици и подобни "професии", които може да ги върши всяка машина.

28

Анонимен

преди 2 години

И ние имахме леки сътресения (немска компания), но лятото и есента наваксахме и взехме 150% от годишния си бонус. В момента не можем да смогнем от работа и в София имаме отворени 30 позиции. Кадри, обаче, няма. Масовката- сервитьори и шофьори.

27

Анонимен

преди 2 години

спокойно Жанвнуците на оня с чекмеджето гладани няма да останатПилето ще им носи пилешко да лапат юнацитеа за вас лапайте въздух

26

Жан Виденов

преди 2 години

Виденов ден иде, криза и жестока зима от есен с песен ще похлопа на всекиго на вратата. Висока, средна, ниска запата няма значение всеки ще бъде ударен. Само хора които не разчита на заплати и имат пари по трезори в чужбина с килча злато те ще са си добре за поколения напред. ВМЕСТО ЗА ВАКСИНИ хората ЩЕ СЕ РЕДЯТ ЗА КУПОНИ ХРАНА ПРЕД МАГАЗИНИТЕ. Виденови времена се задават и нови вируси със или без ваксина ще има есента нови вълни от болни и финасово закъсали хора затъващи в мизерия.

25

Dinosaurus

преди 2 години

Не бойте се, сега БСП като спечелят изборите 100% ще сринат финансовото състояние на 100% от българите с изключение на червената аристокрация, които още ще забогатеят, че сега бяха малко огладнели. Фейковете с чекмеджето ще ни се видят детска приказка в сравнение с грабежа, който ни готвят. А "нашите" програмистчета ще напълнят гушки от манипулиране на избори и ровене в банкови и икономически тайни и лични данни под зоркото око на Б. Раш и другите дърти ч*н*ета. Честита промяна !!!

24

Анонимен

преди 2 години

Тези от сивия сектор пострадаха най-много, но пък в държави като България, ако нямаш поне малко сиво счетоводство си загинал.

23

до Програмист

преди 2 години

Програми не хранят хората, за да си цвъкваш в домашното си офисче колко други много по-важни професии и индустрия има от ИТ спецове и разните уеб дизайнери и писачи на уеб страници дето се самозабравили от надменност и дори побъркали че са богоподобни. много неща за да съществува обществото се крепи на други професии и специалисти,

22

момиче

преди 2 години

Ще свиваме разходите и ще изкараме някак си. Всичко е нагоре и за нас работниците на ниска и средна заплата ситуацията много притеснителна.

21

Програмист

преди 2 години

Наемам сръчни възрастни мъже. Стабилни доходи и работа от къщи.Кандидатите без опит са добре дошли.

20

Анонимен

преди 2 години

До ПрограмистКоронакризата удари всички,малко или много и теб даже .Теб те удря с инфлацията ,плащаш всичко още по-скъпо.