209

Анонимен

преди 3 години

Лакъв рев на прорускоъе маргинали тука.Кеф!

208

Анонимен

преди 3 години

До 224: един и същ коментар под всяка статия тук.Май ви свършват опорните точки,божковчета.Той шефът ви е в Дубай ама за такива като теб парите му свършват.Нещастници.

207

дядо Йоцо

преди 3 години

В нищо не вярвах на канците.Виждах как ни ограбваха,било то злато,било то Марици 1 и 3 .Защитаваха олигарсите,които сега ги обявиха.Защитаваха и корумпираното , крадливото Герберско у-е начело с Борисов ,а се бореха с/у корупцията и получихме самолети на хартия.Къде в" Магнитски" фигорира името на Горанов,Борисов,та даже Гешев!

206

Маестро

преди 3 години

Музика

205

Анонимен

преди 3 години

Герберите стават антиамериканци и русофили. Боко трябва да се противопостави на САЩ, да разкрие техните превратаджийски действия.

204

Анонимен

преди 3 години

Горбачов дойде и свали Бойко Борисов от власт.

203

Анонимен

преди 3 години

Другарко посланик на САЩ у Бг, Херо Мустафа, термин като "Контрол" е непознато понятие сред нашата политическа шайка вече 30 години, особено когато става дума за "далаверки и много пари"!!! -)))))

202

.........

преди 3 години

Тя корупцията отдавна е извън контрол. Затова сме и на това дередже. Не знам кой може да се оправи с това. Който и да дойде на власт ще трябва да устои най вече на изкушението. А като гледам кои са се кандидатирали нещо не съм много обнадежден...

201

Анонимен

преди 3 години

Всичко трябва да минава през парламентите , като всичко , което не минава от там е корупция , а всичко , което минава от там е лобизъм . Въпросът е къде потъват повече пари ?

200

Анонимен

преди 3 години

Подкуп може да вземе само човек който е на властова позицияПоследните 12г. кой е на власт

199

Анонимен

преди 3 години

Предпочитам си корупцията, пред това караварите да идват и да ни се мешат...

198

баба Пена

преди 3 години

"Санкциите от САЩ - намек, че корупцията у нас излиза от контрол" - ами тя излязва отдавна от контрол бре

197

Анонимен

преди 3 години

Да си борат корупцията у тех. Тука не сме ги викали.А онея тримата ши си го преместат...

196

Анонимен

преди 3 години

До Сплескан натовецМного си нервен от снощи нещо. Какво стана, спряха кранчето и сега не знаеш какво да пишеш, а? Хахахахах

195

Анонимен

преди 3 години

Вече е видно,всичко е черно на бяло,а не както досега на черното да казваме бяло.

194

Сплескан натовец

преди 3 години

ФАЩ пробориха ли корупцията у тях та ни давата акъл на нас ???/Окупатори и лицемери да ви няма ,това е пряка намес авъв политика на уж суверена държава!

193

Кого подкупват?

преди 3 години

До Анонимен 206: Подкупвани са държавни служители и настоящ политически лидер (бат'ти Бойко). .......................... Кого сега финансира, и изобщо финансира ли някого Божков, за това, което са написали от финансовото министерство на САЩ не става дума изобщо. Има разлика между финансиране и подкупване, не е едно и също (освен за гербаджийските ***). Нещо неясно?

192

Туморът е ГЕРБ

преди 3 години

До USA Embassy: Глупости са това: Казано е ясно: подкупвани са ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ, а сред тези държавни служители има и "НАСТОЯЩ ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИДЕР". Кой е бил едновременно държавен служител и настоящ политически лидер? Бат'ти Бойко. .......................... А се знае на кого е носил пачки Божков и защо.

191

Анонимен

преди 3 години

До Кой е политическият? Единственото в което НИКОЙ не се съмнява е, че Кремъл иска от руските *** да пишат това. От друга страна реалността е, че Мая Манолова беше няколко пъти в офиса на Божков, а Божков води открита кампания за подкрепа на Радев и срещу Борисов. Изводите всеки може да си ги направи

190

Накратко

преди 3 години

До АнонименВъзможно е да са и от мутри вън и маичето.