20

Koko the truth

преди 2 години

Най-силният коз на Венци слабия и другите противници на Бербата е, че Митко бил дезертирал от националния отбор....Никой обаче, от удобните журналисти, не им опонира и обясни, че момчето избяга, заради очебийната шуробаджанащина и тикането на бездарници и некадърници, с които отбора само затъваше. Сега този процес продължава. Никито М. пази в национала с "професионално" тегло 120-130кг. и с 2 мача за сезон (пуснат от зет си). Пускат го да прави минути само срещу слаби отбори и така го тикат.

19

Анонимен

преди 2 години

Най-големият.......търговец на футбол в света! Сър АФ го разбра и го разкара от МЮ.

18

Михайлов

преди 2 години

Перуката ще го извадят от БФС само с белезници или в ковчег ! Сам никога няма да си тръгне, все пак той отдавна няма достойнство и чест

17

Анонимен

преди 2 години

Клоун.С костюм.

16

Б М

преди 2 години

Мите!..Пущи Преслава и че го изиграем на терена..хлъццц на дансинга

15

до Влади

преди 2 години

Сякаш не беше достатъчно гнусно да споменеш Перуката, ами трябваше в същото изречение да вкараш чобанина от Банкя и Виденов. Добре, че закусих преди да ти прочета коментара.

14

Анонимен

преди 2 години

Единствения достоен кандидат да оглави БФС. Искрено се надявам да успее, защото вече ми се повръща от Перуката.

13

Анонимен

преди 2 години

Когато става въпрос за много пари и подкупи за съответните лица, няма нищо изненадващо.

12

Анонимен

преди 2 години

Много важно какво мисли Бербо, за съдиите от градския съд. В качеството на кандидат, за място, дето още не е освободено и дата за избор не е обявена, с неясно каква подкрепа всред клубовете и пр. си е чиста медийна звезда лежаща на стари ларви.

11

Анонимен

преди 2 години

мръсни съдии, пак подливат вода на Бербо и като футболист му пречеха и като началник. Долу съда!

10

Влади

преди 2 години

С падането на Борисов, на власт се върнаха дърти ***, като Рашков. Ж Виденов, и той напира. Излязоха от фризера и Р.Инджова ,и др. стари каки. Да не се чудим на наглостта на Перукан. СГС колко престъпници е пуснал на свобода и колко корумпета е оправдал - чет нямат. Че един Михайлов...Лошото е, че и оня бидон Никито пак пази в национала, а той без дежурни голове не може.

9

Анонимен

преди 2 години

Симпатизирам много на Берба, подготвен е, идва от средите на големия футбол и със сигурност би подобрил нещата. Навремето го плюх, когато напусна национала, но след време го разбрах. Уви, едва ли ще успее да се пребори с Бобо Кючека, Какадуто и слаботелесния бензинаджия - не знае достатъчно врътки, а без тях няма шанс.

8

65

преди 2 години

Май само ти си изненадан. Това човече така се е ,,окопало" ,че няма вадене от там.

7

Анонимен

преди 2 години

И във футбола има статукво,хора уредили се на добри позиции с изградени схеми за доходи

6

Сланина и Зурла

преди 2 години

Спорт отдавна няма.Всичко е една голяма пералня.Перуката е идеален за това.

5

Анонимен

преди 2 години

Бербатов, ако беше прочел устава на БФС нямаше да е изненадан, но не би .

4

Анонимен

преди 2 години

Борбата е бил малък когато е напуснал България и вс е още не е наясно с някои неща.Но както виждам скоро вече ще му е кристално ясно.Аз се радвам,че има хора като него,които все още вярват.Аз се отказах и се оставих на течението и не ми дреме,особено за футбола.

3

Анонимен

преди 2 години

Докараха ни до дъно непомнено и продължават да стоят и да не допускат промяна. То е ясно защо, но не мога да разбера феновете на отборите, които се събират на нефутболни събития, а да се обединят и направят 1-2 мащабни протеста срещу тези некадърни корумпирани шефове на БФС - не. Недоумявам. Ще ги бутнат за нула време.

2

Мустич Карадая

преди 2 години

Перуката е пич, кво толкоз?

1

Венци Стефанов

преди 2 години

Само Боби Михайлов,аз и Бойко Тлъстия от Банкя можем да издигнем БГ футбола до световно ниво !!! Напред с Джитко Бибитков!!!!