112

Анонимен

преди 2 години

Усещам ,че Дебелянчо вече е на чеверменцето и църка и цвърка сланинка.От 12 години чакам този момент продаж-на-та гербераска п-ас-мина и кли-ка да я погнат.Хубаво ,че Големия Брат отвъд океана се захваща с измиването на авгиевите обори ,че работата зас.мър-да и отатък Атлантика!Бате Лойко да се готви......

111

Анонимен

преди 2 години

По-едрите гербери да не чакат следващите заповеди от САЩ, ами да бягат в чужбина с откраднатото. Дългата ръка на САЩ ще ги подгони. Да хвърлят избори и други глупости. Става напечено. Не се знае утре кой гербер ще изгори. Само глуппаците ще чакат и няма да избягат.

110

Анонимен

преди 2 години

Изглежда бъдещето пред Герб се нареди. Пеевски , като депутат на ДПС, което е против кабинет на Герб , и черепуха плащаш за протестите , отидоха в канала. Сащ никога няма да допуснат Бсп да се завърнат на власт. Тоест драги нови лица на промяната ( реално действащите лица от 90те ) подгответе се за нов кабинет на Борисов. Сащ унищожиха съпротивата срещу Борисов. Така става когато си чаровник и гушкаш Херо. Помните ли ела тука Херо и прегрътката през рамо.

109

виновно

преди 2 години

е другото пр,се дето се прави на много читав премиер-хайде за ръчички всички

108

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Певски е един от zaптиетата,които извършиха убийството на Негово Височество Княз Кирил в Мадрид. До ден днешен Цар Симеон Втори е под заплахите на антибългари като Станишев,Борисов,Доган,Пеевски,Костов,Соломон Паси. След 10 ноември първо бе блокиран другарят Тодор Живков,а след това и Царя ни,тъй че Родината ни да е лишена от стабилна и доказана действуваща система,традиции,суверинитет,обединение на народът ни.

107

Анонимен

преди 2 години

Нищо не съм правил, нищо не съм нарушил ... .... и май вече не съм Пеевски!

106

Анонимен

преди 2 години

Имаше една много хубава песен на Радо Шишарката от моята младост. -Всичките пра-с-ет-а на мезета ! Не знам защо просто се сетих случайно :-)

105

Анонимен

преди 2 години

Ох, Шиши, боцнахали те отзад за чевермеЧакай, чакай и лимон в устата ще ти сложат!?!

104

Анонимен

преди 2 години

Финансирането на - герб отечеСащ им подрязаха квитанциите следващата стъпка е кьм - пандиза Племеитката на баце снимала чекмеджето с пачките дали е била с бикини с щампата на - цруНатиска вьрху пеевски и патреотете от страна на - сащ е като приказкатаКазвам ти дьще сещаи се снахо

103

Анонимен

преди 2 години

САЩ не е Балканския полуостров.Ако искаш да правиш бизнес там трябва да си чист не само в САЩ.Такива са законите там и се спазват.

102

мама Праска

преди 2 години

- Дебеляне, ти ли си маме?

101

Анонимен

преди 2 години

Аз не мисля, че проблема е в Пеевски, защото той управлява заедно и с обединената десница и с НДСВ и със СДС и с БСП и тогава нямаше проблеми, проблемите се появиха с появата на Цецо и Бойко,особено на Цецо.

100

Анонимен

преди 2 години

На мен ми мирише че цру е надушило от куде идват пари, за цялата дестабилозация последните 1 2 г. И удариха по един ритник .

99

Анонимен

преди 2 години

Лойко и Дебелян реват като прасе на Коледа - радост за ухото, дано скоро и радост за окото да ги видим където им е мястото. По неофициална информация Лойко е окрал 8 милиарда лева. Сами смятайте колко чекмеджета са това!

98

Анонимен

преди 2 години

Медийният олигарх е Иво Прокопиев, това че са във война с Пеевски не го прави добър.Типичен пример е как врага на моя враг не е мой приятел, щото и двамата са нагли, алчни и корумпирани ***.

97

Анонимен

преди 2 години

За Прасчо идва Коледата, колкото и да реве. За неговия бизнес ортак и съдружник в далаверите от Банкя, възмездието също не е много далече

96

Mopcku_

преди 2 години

Някой има ли спомен кога последно Делян Пеевски дава интервю, или писа отворено писмо? И защо точно сега реши, че някой се интересува от воя който наддава?!?

95

Анонимен

преди 2 години

За първи път удар срещу ДПС!ДУМАМ ТИ ЩЕРКО,СЕЩАЙ СЕ СНАХО!КОЙ Е ИЗБРАН С ГЛАСОВЕТЕ НА ДПС ЗА ПРЕЗИДЕНТ! А СЕГА ДА ВИДИМ КОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ ЗА ШЕВ НА ДАНС? МАЯ НЕЩО НЕ Е УСМИХНАТА! НАЛИ МВР ШЕФА БЕШЕ НАПЕРЕН ,А НЕЩО СВИ ПЕРКИ а мацката на ЧЕРЕПА си обра крушите! Нещо като АМЕРИКАНСКО ТОРНАДО НАД НОВИЯ КАБИНЕТ!

94

Ника

преди 2 години

Защо не вярвам?

93

Анонимен

преди 2 години

И за тази сви... за Шиши дойде Коледа!!!