108

Хайде сега

преди 2 години

Всичките тия под конвой право в кауша - да направят признания колко им плаща Божков !

107

Анонимен

преди 2 години

Метежници умряха ви спонсорите!

106

Е той

преди 2 години

Предния протест пак заради Божков започна ! Явно добре плаща на някои, за да го "обичат" !

105

Недоразбрал

преди 2 години

Явно Черепа не пести да има за черни дни каквито му предстоят!!Ще свършат пароците,ще видим младите,интелигентните,безкористните дали ще висят пак м,ди пред съдебната палата!!Това,че обърнахте държавата на салата,не значи,че някой ще ви долива чашата с ракия безплатно!!Ще се намери лекарство и за тая па плач и лумпениада,стимулирана от КГБ и ГРУ,които много добре са изучили слабите страни на демокрацията,да могат да я рушат с разни улични трикове!

104

1

преди 2 години

Хвърляй каскета,недраги ми милиционеро,Г-Н ПРЕМИЕР,защо още не си го изхвърлил от ,държавната резиденция,какво чакаш.

103

Анонимен

преди 2 години

ТУКА ЕДИН МНОГО АКТИВЕН БЕ-НА КОЛКО ДОЗИ СИ БЕ СМо ТАН ГРОБ АР

102

УжасТ....

преди 2 години

ТОЯ ГАДЕН ГЕШЕВ , ДАЖЕ И СТАРИТЕ МОНЕТИ НА ПАПАЛЕЗОВ ОТ ШКАФЧЕТО МУ ВЗЕ....!ЩО , БЕ ПАПАЛЕЗОВ.....ЩО СИ ДЪРЖИШ И ТИ ПАРИЧКИТЕ И СТАРИТЕ МОНЕТИ У ШКАФЧЕ , БЕ...??!!---ТАКА ЛИ ПРАВЯТ У ТВОЙТО СЕЛО ,БЕ..ХА,ХА,ХА...КАТО НЕМА БАНКА ?

101

АЙДЕ , СБАБИКЯН...

преди 2 години

ПОЧВАЙТЕ ПАК ДА МЪКНЕТЕ КОВЧЕЗИТЕ И БЕСИЛКИТЕ......ЧЕ ПАРИТЕ НА ЧЕРЕПА УМРЯХА , А ИЗБОРИТЕ ИДВАААААААТ.....ХА,ХА,ХАААААААААА....НЕМА ВРЕМЕ, БАКЕ...!

100

МАЯМАТА :

преди 2 години

ГЕШЕВ ДА СЕ МАХА....ПРЕЦАКА ЕДИНСТВЕНИЯ МИ СПОНСОР НА ИМВ , ОТ ДУБАЙ....!"КОЙ ЩЕ МИ ДАДЕ СЕГА ПАРИИИИИИИ...".....ХА,ХА,ХААААААААА.....

99

Robinzon

преди 2 години

Аиде последен напън на божков.Вие да не мислите че американците не работя с наши прокурори.Информацията им е паднала така от марс.

98

Анонимен

преди 2 години

Гешев е свързан с омагнитения Пеевски... следователно ще му се намери цаката в обозримо бъдеще...Но първо да спечелим убедително изборите и да прогоним герберастките мутри и мутропатриотите в небитието...

97

Анонимен

преди 2 години

Вгледайте се това са дежурните фрикове, ако има протест срещу Радев, те пак ще са там.

96

гери

преди 2 години

А НЕКОЙ СПОМНЯ ЛИ СИ КАК ГО НАПРАВИХА РУМЪНЦИТЕ И ДО ДНЕС ЖИВЕЯТ КАТО ХОРА ?? НЕМА ЛИ КОЙ ДА ГО НАПРАВИ ТАКА И У НАС ????????

95

свалете

преди 2 години

този гнусен,,гибон,,

94

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали е така,но прокурора не ми изглежда добър човек.Някак си много странно действа.Даже да не е с ГЕРБ,действията му така изглеждат.А прокуратурата трябва да е независима и ние трябва на нея най-много да разчитаме.Прокуратурата и съда трябва да бъдат най-добре работещите институции в държавата и трябва да им се подсигури независимост,даже ако трябва с подкрепа и намеса на ЕС.

93

МАЛИЙ КОЛКО МУТРИ

преди 2 години

МИНИСТЪРЪТ С КОВЧЕЗИТЕ ИНФОРМИРАЛ ЕВРОПЕЙСКАТА ПРОКУРАТУРА- АМА НЯМАЛ ДОКАЗАТЕЛСТВА- И ТЕ МУ ПОВЯРВАХА- СКОРО ОЧАКВАЙТЕ БОЖКОВИТЕ ХОРА ДА НАХЛУЯТ ПРЕД КАБИНЕТА НА КЬОВЕШИ И ДА ЛЕПЯТ ПОСТЕРИ МУТРО- ВЪН. КОЙТО Е ПРОТИВ БОЖКОВАТА МАФИЯ И ХУНТАТА НА РАДЕВ Е МУТРА- КАЗВАТ ТЕ.

92

Ал.Дюма

преди 2 години

Тримата Мускетари......./Маскари/.......Всички за .....Един...с парички,....Един за Всички .... без парички.

91

ОФ 1944

преди 2 години

До СТРАНДЖАТАМного точен коментар, с няколко думи право в десятката.

90

Жалките опорки

преди 2 години

И Божков и Пеевски си разиграваха коня, именно със съдействието на ГЕРБЩото кои други да корумпират последните години?Герб бяха на властБезимотното гербаво министърче проспа едни 700 милиона на БожковА каскета жми с широко затворени очи за дебелянчоДа не говорим пък кой назначи третия в групата, посредника на дебелото маминоИ 10000 измислени поста да пусне всеки герберски ***, пардон- комсомолец, все таяНа изборите ще се борите за бронзов медал

89

кво бе

преди 2 години

Минеков, що си притеснен?За Папалезов или за Черепа?Или за двамата?