21

Анонимен

преди 2 години

Най-ценната монета на снимката е горе вдясно - на показаната страна е надписа БАНКЯ, а на гърба император Бойко Борисов

20

Анонимен

преди 2 години

До РОШКОООВ , РОШКОВ... Тези "монети" се оказаха сувенири (според нумизмати)! Може да си ги купиш по 10 кинта в интернет!

19

Анонимен

преди 2 години

Ценните опаковани монети версус неопаковани златни кюлчета и тестета от по 500 еврови хартийчета?????Оти не га гепиа со копюрите борето а скочиа на Папалезов.

18

РОШКОООВ , РОШКОВ...

преди 2 години

Я , КАЖИ НЕЩО ЗА ЧЕКМЕДЖЕТО НА ПАПАЛЕЗОВ , БЕ.....НЕ СЕ СТЕСНЯВАЙ !...ИЛИ ПА ВИКАШ ДА ПИТАМЕ МАЯ КОСТИНБРОДСКАТА , ГДЕТО ХОДИ НА СВИЖДАНЕ С ЧЕРЕПА...!МАЯ...СТАРИ МОНЕТИ ЛИ ЗАНЕСЕ ПНА ЧЕРЕПЧЕТО...??!.....КАЖИ СИ , БЕ РОШКОВИЯ.....

17

РОШКОООВ , РОШКОВ...

преди 2 години

КАЖИ НЕЩО ЗА ПАПАЛЕЗОВ ,БЕ....ХА,ХА,ХАААААА...МОЖЕ ПА ГЕШЕВ ДА ТИ ПРОСТИ !

16

Анонимен

преди 2 години

Че какво им е ценното на тези монети?! От 12 броя само 3 са с четливи надписи, 11 са римски и една гръцка. Да каже гл.прокирор и този на спецпрокуратурата кои представляват ценни антики! Та това са образно казано грошове. Щом арестуваха Пл.Бобоков за 50-ина върхове на стрели , които струват по 1-2 лв броя... А двамата братя имат регистрирана историческа сбирка ако не се лъжа в Историческия музей.на Русе. Апропо,какво стана с ритона? Намерихте ли го или отпътува на Лондонската историческа борса?

15

Анонимен

преди 2 години

Голям яд ги тресе Радо шишарката, пчеличката Мая, Бабикян, Христо Иванов и другите слуги на Черепа, че Народа не се върза на елементарно подхвърлените пари и злато в чекмеджето на Тиквата. Така е другари, вече трева не пасем, трябва още доста да се постараете с лъжите! Обаче ви липсва капацитет. Още месец ви остава, а на Радо шишарката няколко и ще си ходи на село да копае картофите, че за друго не става горкия.

14

мая общата

преди 2 години

ама монетите и записите тъкмо е щял да ги предаде на рашков , те па го арестували :)

13

dakotabg

преди 2 години

Чудна работа!Да държиш такива неща в кабинета си!Не го проумявам....

12

Червени бандити,

преди 2 години

тоя бойко рашков комунето го защитава !!!

11

WTF до анонимен 14

преди 2 години

(Не)Уважаеми другарки и другари, недопускайте да ставате жертва на този грозен PR, от страна на служебното правителство, защото в крайна сметка става въпрос за бъдещето на България и особено за бъдещето на нашите деца! Накрая ще изкарате по площадите точно тези хора и 97-*** ще ви се стори приказка...Бог да пази България!

10

Анонимен

преди 2 години

Правете сметка за колко глупави ни смята щом си мислят ,че ще се хванем "намерели монети в бюрото" тоя Гешев за нищо не става така и на Иванчева подхвърли белязани банкноти та има опит тоя ще държи монети в бюрото си след като знае че го дебнат.

9

Анонимен

преди 2 години

прокуратурата която проверява Папалезов не знае ли че той е овек на Божков и вече не трябва да пипа хората на правителството

8

WTF

преди 2 години

Ко стана ся? Този свързан с Божков, Елена Фичерова - началник на кабинета на Бойко Рашков ( която е подала оставка днес) е съучредител на партията на Божков "Българско лято", Рашков пък министър на Радев...ся разбирам, че Миню Стайков се кандидатира за депутат от партия "Бригада"...ми то кьорав да си ша ти стане ясно всичко... Гешев почвайте ги наред ...

7

фори

преди 2 години

това са монети сувенир

6

Анонимен

преди 2 години

Те и на Иванчева подхвърлиха подкуп, сега ми прилича на същото

5

Анонимен

преди 2 години

Усещам дългата ръка на ФБР. Затова са толкова големи пищялките от служ ебния министър на президенто Рашков че му преследват безценните кадри.

4

Анонимен

преди 2 години

Ех как така нали е човек на Радев те са чисти като момина сълза.

3

гошо

преди 2 години

HAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

2

Анонимен

преди 2 години

ПАПАЛЕЗОВ ИНСТИТУТ ПО БАЛКАНИСТИКА БАН, ИЗДАТЕЛСТВО ТЕНДРИЛ