72

Тоз kaпyт Заев,

преди 2 години

Да продължава да се държи по Коминтерновски и по просръбски - толкова нагло, а после да не се чуди, защо албанците искат "Плана Илирия"? Между другото, такъв е бил планът за Македония - предложен от Русия, още от времето на Екатерина Велика!

71

Да би мирно седяло..

преди 2 години

НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО.....РСМ е на практика почти превзета от албанците територия и е въпрос на малко време за да се превърне в Северно Косово.....и тогава ще им се стъжни!Защото в РСМ отдавна минаретата са повече от тези в Албания ,а след като допуснаха втори официален език албански,се сещаме какво ги чака! А и то си е напълно заслужено!

70

НищоНовоПодСлънцето

преди 2 години

В Скопие са решили да не отстъпват от Коминтерновския югомакедонизъм,като го свръзват с "идентизитето и язъйко" им.Заев е подгрял атмосферата за Ерупската унияи всички антични историчари тръпнат да видят как "ке им натрошат костите НАбугарите".След това ще дойде и разочарованието и пищенето....ОЛЕЛЕ,каква я мислехме,а тя каква стана...?!

69

Упсььь...

преди 2 години

Матриалът в РСМ много скоро ще започне да се усеща,колкото и да не му е присъщо това и тогава Зайо Байо ще потърси убежище нейде изтая пуста Еуропска уния/да речем Унгария/.

68

Анонимен

преди 2 години

Зайо Байо и Северномакедонските драми,които се опитва да играе,вече са втръснали на всички в ЕС.Скоро няма да има с кой да се среща,освен със Стево Коминтерната.Ще му бият шута и в РСМ.Така ще свърши този селски тарикат.Никой там няма да му прости лъжите и фалшивите внушения за начало на преговорите,които той постояннозагрява и дава на обикновения народ.

67

до РСМ и компания

преди 2 години

РСМ няма много време да се мотка. Ако Албания влезе преди нея,след това и тя може да поставя условия за влизане на античните Скопски историчари в Еуропската уния.

66

"засилени очакв

преди 2 години

МОЛИМ....молим...молим...Те миДУПЕТО и правете каквото щете...Готов съм дори да замина за София и да ГОлапам....прагматично със съзнанието, че никой не иска да стъпче "наший македонски язъик и македонска идентичност".Божкеее...каквоНИЩОЖЕСТВО...!

65

Анонимен

преди 2 години

Тъй наречената РСМ не е получила никаква уния от папата тъй чи да се лигавят щом им харесва

64

Анонимен

преди 2 години

Въобще не ми дреме за туй племе освен това да си защитя историята документирана в много средновековени документи а тоя ако иска да се нарича Алексадър Македонски

63

Трябва ощеДАсе молиш

преди 2 години

"Политиката, която водим в момента, зачита изцяло нашата история като отправна точка за гарантиране на настоящето и бъдещето. За това молим..молим,,,молим...А от ЕС му отговарят:То само с молене не става ,а требе и ДА го ***....

62

JAНЕ САНДАНСКИ

преди 2 години

Господин Заев остави ги бугарето да трошат глави времето и целата европска униja са на страната на МАКЕДОНИJA по рано или по доцна бугарите со притисок од европа ке попуштат.

61

?!?

преди 2 години

То няма с кой да преговаряте за македонския език.

60

Анонимен

преди 2 години

И за какво ви е този македонски, много скоро всички там ще говорите на албански

59

Анонимен

преди 2 години

Луд човек, ЕС няма. ВЕТО.

58

Анонимен

преди 2 години

Бе тоя като латерна си повтаря само едно нещо.Кога ще се сетите, че трябва договор да изпълнявате ако искате да тръгнат нещата. За макетата все едно договор не са подписвали.

57

Saki

преди 2 години

Аз мисля ,че трябва да прекратим дипломатическите отношения с тия и да затворим границата. Всички техни политици ,историчари,индентичари ,езикари и т.н пародийни образи ,да бъдат обявени за персони нон грата. Службите ни да следят ,кой от тия гори българско знаме или тормози българите там и при възможност веднага да бъде арестуван ,ако дойде в България. Теябва да сме като евреите,спрямо арабите, нито крачка назад.

56

ПУНДА ПИНДАРОВА

преди 2 години

НЕ ПРЕГОВАРЯМЕ СЬС СЬРБИ.САМО С КОСОВО.

55

Анонимен

преди 2 години

Ние също!!!

54

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Руската...азбука е дошла от Сибир,а македонците са...образовали татарите,които са дошли на Балканите...случайно.Ако това се...признае Заев е съгласен да влезе в ЕС со все цяла СМ.

53

Анонимен

преди 2 години

23 юниКоя година ?