22

Анонимен

преди 2 години

Б.си и излагацията. Няма калинки, не ни ги щат хората, то не е като у нас. Само такива да се назначават. А от професионалистите ги е страх да пратят, да не им изкарат кирливите ризи!

21

Анонимен

преди 2 години

Некадърна работа. Щом техните хора не стават, други няма да има.

20

Анонимен

преди 2 години

Стига с тая Кьовеши от ри години само чета Кьовеши това , Кьовеши онова. Да не мислите че на празни приказки ще ви се вържи . Този казал как чул по телевизията , само ще ви се изсмее.

19

Анонимен

преди 2 години

Аз да попитам , защо Полша и Унгария няма да участват в тази европейска прокуратура. Нали са по добре от нас , как така .

18

НЯМА ..НАШИ И ВАШИ!

преди 2 години

БРЮКСЕЛ ---ДИРЕКТНО ЩЕ НИ НАБЛЮДАВА ВЕЧЕ....КЬОВЕШИ ИДВА У НАС!

17

В БРЮКСЕЛ...

преди 2 години

ЦЕДКАТА Е ДОСТА ГОЛЯМА ВЕЧЕ .....МЯСТО ЗА ЧЕРВЕНИ КАЛИНКИ НЯМА!!!!!!!!А , ЧЕ ЗА МАЙТАП...И КЬОВЕШИ ИДВА У НАС....ХА,ХА,ХААААААААААА

16

Анонимен

преди 2 години

До Х. Х. 26Викаш друго нещо си е другарят Лукашенко, а ? Демократ, кадърен, широко скроен и мил човек.Само човек да не каже и дума против него, че праща директно изстребители.Ех руский б ляд.

15

До Хр. Хр.

преди 2 години

Ти четеш както дявола евангелието, явно си фен на Бойкикев, всичко което пишеш е изопъчено, изкривено, невярно и манипулативно, сигурно си адвокат и взимаш пари за да изкарваш престъпниците невинни.

14

До Анонимен

преди 2 години

Проблемът на нашите юнаци е, че имат само калинки, а в Брюксел се търсят хора, които да вършат работа, и там калинките много много не виреят. Отсяват ги още на входа.

13

Голям смях.

преди 2 години

Само да уточня защо е целия цирк - гешевчетата не са отговаряли на минималните изисквания, като: да са водили наказателни дела, да имат опит в дела срещу корупция, да не са част от съдебната система. Нашите юнаци са им предложили съдии по граждански дела за постовете с малък или без никакъв опит. Явно няма как да минат тези кандидатури, въпросът е какво правим оттук нататък.

12

Анонимен

преди 2 години

До ЖороИнтересно: коментира се разговор м/у черепа и Стефанов - 2 частни лица, но записите на премиера - те се игнорират. А и автора на статията нещо не може да смята - българските кандидати - от 10 - 6 не отговарят на изискванията, а 4-ри не са одобрени - 100% провал. Румъния - 15 кандидати - 6 одобрени, 9 още се разглеждат - но нещата били еднакви.

11

Анонимен

преди 2 години

Що бе, свършиха ви калинките ли, разлетяха се и не останаха калинки за пращане тук-там.Пък и както се видя в европрокуратурата не всяка калинка минава. Не е като тук състезание с един кон за главен прокурор.

10

гражданин на София

преди 2 години

Заради егото на Христо Иванов ще се върнем години назад в развитието си, а руската червена хунта може да ни накара да излезем от ЕС! А по-долу има толкова откровено злобни и неподлежащи на никакво нормално поведение коментари, че все повече си мисля, че явно има много изтрещяли хора!

9

А пък Вучич ни вика

преди 2 години

Смешна малка държава.

8

Жоро

преди 2 години

Всички фенове на Черепа Осрашков и Смрадев, които бълват гнусна помия, знаете ли че Кьовеши е уволнена от румънския президент по предложение на министъра на правосъдието. Знам че ви е трудно да мислите, но направете сравнението :Смрадев предлага на Осрашков и така смениха всички шефове на служби, а записа от законно СРС между Огнян Стефанов, аген от ДС и съдържтел на гнусен сайт, и Черепа забравих те ли го, където се обсъжда отстраняването на Гешев

7

Анонимен

преди 2 години

Най-добре не избирайте и премиер, само се излагате с тези мутри и чалгари. Европейците вече ви гледат, като мамуни. Даже вече не е смешно, бай *** Балкански е истински джентълмен и благородник с изтънчени маниери, в сравнение със сегашните ви делегати в Брюксел.

6

Наши Ваши

преди 2 години

По-добре да не взимат никакви от БГ, така ще ни наблюдават чужденци.

5

Анонимен

преди 2 години

Правете си изводи колко корумпирана е прокуратурата в България. Не могат да намерят един, който да става за пред Европата.

4

Анонимен

преди 2 години

Стига бе излиза, че от толкова каскети няма шест от които да става нещо.

3

1

преди 2 години

Това е още едно доказателство,че съдебната ни власт е корумпирана,и затова са протестите ,пред прокуратурата.