15

Анонимен

преди 2 години

Константинопол отново трябва да е гръцки а беломорието - Българско

14

Bay Hoy

преди 2 години

До Анонимен 7По тази твоя желязна логика разбирам, че изгаряш от желание съвсем скоро да живееш в република Maнгуcтан - до няколко години те ще са мнозинство в България.ЧЕСТИТО !!!

13

Анонимен

преди 2 години

Най-добре е Ердоган да прочисти бежанския лагер Кремъл в Москва.

12

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Не се колебай,Ердоган и го направи ! Скоро целият свят ще крещи "Да живее САЩ!" Колко безчестно *** турци. Не заслужавате дори от червеи съжаление. Лека й пръст на лъжедържавата Турция!

11

Мда

преди 2 години

Баш бабитите на Султан Ерджолан пак ще гонят кюрдски овчари цяло лято из дивия Анадол.

10

Анонимен

преди 2 години

Не знам, не знам.... Доста боен опит понатрупаха иракчаните за разлика от турците. А, включат ли се и кюрдите под "егидата" на Ирак, пък и иранците може да помогнат "тихичко", за Щатите и Израел да не говорим! Пишман "Султана" се Изпокара с Всичките си Съседи, с Европа, Щатите, Русия, Израел... абе, "султанчу" да не би да е леко шизофринясъл????

9

Башбуу Тюркеш

преди 2 години

Шиитите не са добри войник. Саддам ги би като шкембе у дувар, макар че са 4 пъти по-малки от Иран. А днешен Ирак е все едно беден и малък Иран, пак шиитски. Как си представяте да се надигнат срешу Турция. Ще ядат голям бой. Ще им вземем петрола и ще върнем сунитите на власт. Да слага Ердо по един каймакам и да се приключва с опитите на арабите за държави след разпад на империята.

8

нн

преди 2 години

Американците съсипаха Ирак, този може и да влезе там. Кюрдите са последния народ останал под османска власт/ Турция е пряк наследник на империята и в нейните предели са 15 милиона кюрди / Съберат ли се кюрдите, стават една голяма държава и по население и по територия, Ердоган това го плаши и не го иска, затова писка.

7

Анонимен

преди 2 години

""""Турция предупреди Ирак: Ще "прочисти" бежански лагер"""""" - Е, това вече може да се превърне в пълномащабна война! Не само с кюрдите, които воюват предимно със стрелково оръжие, но и с Иракската армия! Участие във войната в Либия, в Сирия, а сега и в Ирак... икономическа криза, опозиция в самата Турция..., намирисва на нов военен преврат и силно се съмнявам, че и този път Путин ще го спаси!

6

Башбуу Тюркеш

преди 2 години

Турция за стогодишнината на републиката ще прибере Керкюк и Мосул. С маслинова клонка и щита на Ефрат разположиха части, а сега бързо подменят населението с тюркмени от Сирия. Трябва да се прехвърлят и хора от Анадола. Ердоан да настанява уйгурите, които бягат от Китай там. Турция на 21 век ще е над сто милиона, с газ, нефт и атомна бомба. Едновреме Османската ще бледнее пред новата империя на тюрките. Аллах да ни брани и води.

5

Анонимен

преди 2 години

Кюрдите са 50 милиона, а само в Турция са 30 милиона. Рано или късно ще имат държава. Не можеш да спреш гората да се разлиства. Така че тоя мустак, колкото и да се прави на силен, нищо няма да постигне.

4

абстрахиран

преди 2 години

Ами виж, примерно ние, македонците не ги мразим, щото знаем истината. В неговия случай и той си знае истината, че 40млн. разположени в 3 държави (2 от които "демократизирани") тиктакат под гранд проекта му да разкопай канала. Кой ше гуши кинти тогава?

3

Анонимен

преди 2 години

Тоя мустак що толкова много мрази кюрдите? Сигурно като дете няколко кюрди са правили секс с него и оттам идва омразата му... Просто е необяснима за мен тази омраза.

2

леш

преди 2 години

Тоз как са натиска да стигне Иран. И как ше забулят и майка му тез персийци. Е тогава няма 300 мриста, кой да ги спира онез муджахидини.

1

аркадаш

преди 2 години

Мустак, не са надъхвай, чее такива Ф-16 сме поръчалии от Локхийда, такова нещо не си виждал. ***, кат' са замисля то и ний така.