15

Анонимен

преди 2 години

За да работиш като програмист не ти трябва диплома. За останалите инж. специалности направо си заминавайте и да учите навън. Проблемът с инженерите идва от преподавателите в университетите. Няма завършил инженер в София, които да не ги мрази.Толкова проблеми ще ви създадат, че цял живот ще си лекувате травмите.

14

Анонимен

преди 2 години

15 и по другите отделения се случва да има ковид болен и по улицата, може навсякъде да се разболееш...

13

Анонимен

преди 2 години

Ако е ковид има и бонус,може да се разболееш и ...

12

Анонимен

преди 2 години

13 при нас също са ниски, но дават обещаните пари дето се увеличиха заплатите с 300лв, ако е при ковид има и бонус.

11

Сестра

преди 2 години

Работя като сестра в общинска болница за жълти стотинки 70% от сестрите са пенсионерки за какво говорим А Решението е много просто. Мин заплата поне 1500 лв Докога ще се подиграват с труда на тези хора

10

Народна

преди 2 години

Никога за сестра не се лъжете

9

Сестра

преди 2 години

Това е една не благодарна не платена професия за едно левче на час нощно дежурство въобще не са увеличени заплатите само приказки

8

Анонимен

преди 2 години

Това е хубаво,но дали ще има желаещи за мед.сестри и за хората от Македония не съм сигурен, че все още има желаещи да учат у нас.Те няма да бъдат приети добре в тяхната страна,като следват в страна която ги блокира за ЕС.

7

гръцки митничари

преди 2 години

До коментар 1.анонимен - грешите , уважаеми - не влязоха,а просто преминаха оттук . . .

6

Ха-ха-ха...

преди 2 години

Защо ви трябват инженери и мед. сестри като си имате социолози, политолози, психолози, юристи, журналисти, артисти...

5

Анонимен

преди 2 години

Въобще не е тежко инженерното образование, материала е лабав. Без желание и умение да усвояваш знание, си е мъка, а оттам бла бла.А на леките писти, слаби играчи се борят с зъби и нокти. А знания и умения на заден план. Така е в новото време,но който знае и може, да решава проблеми е полезен. И това не е въпрос на обществено мнение. 'Който го е страх от мечки ...в гората.. и тва е майна" каза един успешен в днешно време, но без висше, популярен Българин. Но и той не е карал по лекото.

4

Анонимен

преди 2 години

Един много специален поздрав за всички обикновенни хора от дружба 1 софия с песента на илиян "само с теб" живи и здравида сте.

3

Реалист

преди 2 години

До Анонимен 2:Несретник, никой не ти е виновен че не си учил.

2

Анонимен

преди 2 години

Инженери нямаме защото тези специалности са тежки, а преподавателите в нашите университети само се гаврят и искат подкупи. Самоубийство е да се запише един млад човек при тези неясни критерии за оценяване и нисък морал на професорчетата там. Медицинските сестри ще заминат за Германия в момента в които завършат, само им плащаме обучението.

1

Анонимен

преди 2 години

Че те нали влязоха милиони мед. сестри и инженери от Сирия?!?!