7

Курти

преди 2 години

Защото предприятието "Успех" вече не произвежда нищо и хората са изгонени.Благодарение на директорите и тяхната шайка сега цялото предприятие е раздадено под наем.Цялата структура която даваше работа на незрящите и глухите сега е държава в държавата и на никой не му пука.Взимат си наемите и огромните заплати и си живуркат.Силно се надявам да ги разпердушинят и тях ама от министерството чак до чистачките в работещите (неработещи) предприятия.

6

Анонимен

преди 2 години

Хората в неравностойно положение са нежелани от работодателите. В същото време патриотарите направиха така, че много от тях да останат без ТЕЛК и пенсии. И никой не поправи тази несправедливост.

5

Ro

преди 2 години

В случая самата асоциация използва термина "сляпо-глухи" в името си. Има го и на сайта на МОН, в Уикипедия и т.н. И аз не го бях чувала преди, ама ей го е... Преди години, когато започнах да пътувам повече, се изумих колко много хора с увреждания виждам в чужбина. Реално там тези хора имат условия да излизат, да работят, да водят почти нормално съществуване. Тук те остават скрити, запокитени някъде си, не напускат домовете си, защото няма условия за тях в нито една сфера на живота. Това е.

4

Totenkopf

преди 2 години

Заслужавате няколко служби и комисии да ви проверят за това заглавие и да ви треснат солена глоба малоyмна Камелия и шефа ти редактор

3

Анонимен

преди 2 години

До до Hchchcc 2"Неграмотно-простите са журналисти и редактори в тази "медия". Не само в тази медия - във ВСИЧКИ медии от пет години насам. И не само в медиите - неграмотно глухо-слепите са в прясно излюпеното ***-кривителство, ама СВИКВАЙТЕ - коМУНЬОвизма си дойде, и така ще е поне десетина годинки отсега нататък - ако не повече, предишният си го хрантутихме 65 години!

2

до Hchchcc

преди 2 години

Неграмотно-простите са журналисти и редактори в тази "медия".

1

Hchchcc

преди 2 години

Сляпо-глухите?!?!? А неграмотно-простите?